Címoldal

Újra megjelent a Szegedi SportkisokosFotógalériával

Újra megjelent a Szegedi Sportkisokos

A tavalyi kiadvány sikere után az idén újra kezükbe vehetik a Szegedi Sport és Fürdők Kft. gondozásában megjelent Szegedi Sportkisokost. A tájékoztató füzetet Joób Márton, a közgyűlés sportbizottságának elnöke és Szentgyörgyi Pál alpolgármester mutatták be.

Novemberben nyitja meg kapuit a Sportuszoda

Novemberben nyitja meg kapuit a Sportuszoda

szeged tv tartalom Még nyolc hét és kinyit a felújított Sportuszoda. A csúszás miatt sokan elégedetlenkednek, de a beruházás megrendelője szerint ez még elviselhető. Az előre nem látható műszaki hibák miatt volt szükség több időre. A létesítmény ezért október 12. helyett legkésőbb november 20-án fogadja újra látogatóit. (videóval)

Családok vetélkedtek egymással a LigetbenFotógalériával

Családok vetélkedtek egymással a Ligetben

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. szervezésében az egész családot megmozgató rendezvényen mutathatták meg tudásukat kicsik és nagyok vasárnap délelőtt az újszegedi Játékok kertjében. Az időjárás nem is lehetett volna kedvezőbb a résztvevők számára.

A Játékok kertjében jubilál a sportfesztivál

A Játékok kertjében jubilál a sportfesztivál

Kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgatnak vasárnap az újszegedi Játékok kertjében. Lustáknak és kevésbé lustáknak is jó szórakozást ígér a Családi Sport- és Egészségfesztivál, amelyet az idén már tizedik alkalommal rendeznek meg.

Egyre több a látogató, jól fut a Sziki szekere

Egyre több a látogató, jól fut a Sziki szekere

Egyre népszerűbb a Sziki a szegediek és a turisták körben is. Ezt jól mutatják a számok, több mint 50 %-kal emelkedett a látogatók száma és a bevétel is a Szikin. Szabó Mihály igazgató szerint a kánikula mellett az ez 50 millió forintos fejlesztésnek is köszönhető.

A Maty-ér most az úszóké és a kerékpárosoké voltFotógalériával

A Maty-ér most az úszóké és a kerékpárosoké volt

Vasárnap több százan vettek részt a Szegedi Sport és Fürdők Kft. által szervezett Decathlon – Érj át! távúszó és kerékpáros teljesítménytúrán. Az úszóknak 2 vagy 4 kilométert, a kerékpárosoknak pedig 40 vagy 60 kilométert kellett teljesíteniük.

Sportuszoda - 128 nap múlva újra csobbanhatunkFotógalériával

Sportuszoda - 128 nap múlva újra csobbanhatunk

A terület átadásával elkezdődött a sportuszoda felújítása. A tényleges munkálatok a héten indulnak el, a kivitelezőnek 128 napja van befejezni a projektet.

Megújulva várja a Sziki a vendégeketFotógalériával

Megújulva várja a Sziki a vendégeket

50 millió forintos fejlesztést valósított meg a Szegedi Sport és Fürdők Kft. a Sziksósfürdő Strand és Kempingben, hogy még jobban ki tudják szolgálni a pihenni vágyó strandolókat.

Gyermekvédelemi központról is tárgyaltak

Gyermekvédelemi központról is tárgyaltak

A pénteki közgyűlés előtt ülésezett szerda délután a foglalkoztatási, szociális és sportbizottság is. Többek között megtárgyalták a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatói pályázatára jelentkezők írásban beadott elképzeléseit.

Szabó Mihályt támogatta a pénzügyi bizottság Fotógalériával

Szabó Mihályt támogatta a pénzügyi bizottság

Szerda reggeli ülésén meghallgatta a Szegedi Sport és Fürdők igazgatói posztjára pályázókat a közgyűlés pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottsága. Minden bizottsági tag a Napfényfürdő Aquapolis Szeged vezetőjét támogatta.

Korábbi híreink

Változnak a bérlakások pályázati feltételei

Változnak a bérlakások pályázati feltételei

Többek között közterületek védelméről és bérlakásokról hoztak fontos döntéseket a jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottság tagjai kedd reggeli ülésükön.

Focipályákat adott bérbe a város

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. sikeres pályáztatás után újabb két szegedi futballpályát adott bérbe. A Bazsalikom utcában található pályákat a Szent Mihály Kft. bérelheti a jövőben, így legtöbbször a helyi női labdarúgócsapat használja majd.

Ujjé, a ligetben mozogni nagyszerű!

Ujjé, a ligetben mozogni nagyszerű!

Kilencedik alkalommal rendeztek Családi Sport- és Egészségfesztivált vasárnap az újszegedi Játékok kertjében. Szeptemberben egy műanyagpályán akár síelhetett is az, aki kilátogatott a ligetbe, de megcsodálhatta a famászókat is, akik akrobatikus ügyességgel mászták meg a hatalmas fákat.

Május végén kezdődik a Sportuszoda felújítása

Május végén kezdődik a Sportuszoda felújítása

szeged tv tartalomAz üzemeltető Szegedi Sport és Fürdők Kft. a versenymedencét és annak környékét újítja fel. A beruházást a Szegedi Vízipóló Suli a társasági adóból valósítja meg, de a 300 millió forintos költség önrészét, vagyis 90 millió forintot az önkormányzat biztosítja.

Sporttudományi megállapodás: új rekord

Sporttudományi megállapodás: új rekord

Hatalmas változások előtt áll a szegedi sportélet: a frissen aláírt stratégiai megállapodás új lehetőségeket teremthet.

Ki látott már ilyet? Nyáron síelni a ligetben?

Ki látott már ilyet? Nyáron síelni a ligetben?

Ki látott már síelőket szeptemberben az újszegedi ligetben? Vagy meglett családapákat fatetejére felmászni? Mi láttunk: családi sportnap volt az Erzsébet ligetben, immár nyolcadszor.

A ligetben megmozgatják az egész családot

A ligetben megmozgatják az egész családot

A város apraja-nagyját megmozgatják szombaton az újszegedi Játékok kertjében. Lustáknak és kevésbé lustáknak is jó szórakozást ígér a Szegedi Családi Sport- és Egészségfesztivál.

Több százan pattantak kétkerékre a hétvégén

A barátságtalan időjárás ellenére is népszerű volt a Szegedi Sport és Fürdők Kft. által szervezett Tour de Bike Szeged névre keresztelt határ menti tekerés.

Vasárnapi kihívás: Ússz át a Maty-éren

Vasárnap lesz az Érj át a Maty-éren távúszás, amely évek óta a Szegedi Sport és Fürdők Kft. legnagyobb szabású nyári rendezvényre. A sportolni vágyók 2000 és 4000 méter közül választhatnak majd.

Tavaszi Hajtás Ásotthalomig

Tavaszi Hajtás Ásotthalomig

Hatalmas tömeg, amatőrök és profik: mindenki nyeregbe pattant a Tavaszi Hajtáson.

Archívum