Címoldal

Az idén a Partfürdőn lesz a majális

Az idén a Partfürdőn lesz a majális

szeged tv tartalom Az újszegedi Liget felújítása miatt kell költöznie a jól megszokott helyéről a rendezvénynek. Több lehetséges helyszínt vizsgált meg a Szegedi Városkép és Piac Kft., majd úgy döntöttek, hogy a Partfürdő lesz a legmegfelelőbb terep, hiszen jól megközelíthető és hatalmas a zöld terület.

A tiszai vízi turizmus fejlesztésére pályáznak

A tiszai vízi turizmus fejlesztésére pályáznak

A városi közgyűlés előtt utolsóként a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság tárgyalta meg a várható napirendi pontokat csütörtökön délelőtt.

Jövőre is lesz Zsigmond Vilmos filmfesztivál

Jövőre is lesz Zsigmond Vilmos filmfesztivál

Jövő májusban ismét megrendezik a Belvárosi moziban a tavaly elhunyt Oscar-díjas operatőr, Zsigmond Vilmos emlékét őrző, az operatőri munkát fókuszba helyező nemzetközi filmfesztivált.

A Nap is rámosolygott a gyermekfesztiválraFotógalériával

A Nap is rámosolygott a gyermekfesztiválra

Csepergő esővel indult, de később az időjárás is a kegyeiben fogadta az idén már negyedszer megrendezett Mosolypart Gyermekfesztivált. Estig még érdemes ellátogatni az Újszegedi Partfürdőre, ahol vidám programokkal sportolási lehetőséggel és műsorokkal várják a szegedieket.

Most már a Partfürdőn is „gyúrhatunk”Fotógalériával

Most már a Partfürdőn is „gyúrhatunk”

Kültéri kondicionáló parkot létesítettek a Szegedi Úszó Egylet és a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. közös projektjeként az Újszegedi Partfürdőn.

Szegedi Ifjúsági Napok: vissza a városbaFotógalériával

Szegedi Ifjúsági Napok: vissza a városba

Jövőre újra önkormányzati cég, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont szervezi a SZIN-t. Ezt a Civil Falu évértékelő workshopján jelentették be.

Jávorszky Iván: Még hatékonyabb lesz a munka

Jávorszky Iván: Még hatékonyabb lesz a munka

Két hete már, hogy nyolc korábbi, részben különálló önkormányzati céget egy nagy nonprofit kft.-be vontak össze. Az új társaság első embere, Jávorszky Iván szerint munkájával kapcsolatban csak a pecsét változott.