Címoldal

Épületfelújítás várkereséssel

Épületfelújítás várkereséssel

szeged tv tartalom A Szegedi Járásbíróságnak és a Szegedi Törvényszéknek helyet adó épület kívül-belül megszépül.

Előzetesben az újévi gyilkosság gyanúsítottja

Előzetesben az újévi gyilkosság gyanúsítottja

Megy minden a szokásos forgatókönyv szerint: harminc nap előzetes, kezdésnek.

Drogkereskedők ellen indult eljárás Szegeden

A gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősülő szert árusított az a két ember, akiknek előzetes letartóztatását ügyészi indítványra elrendelte a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Eljárás indult a bíróságon történt rendzavarás ügyében

Eljárás indult a Szegedi Járásbíróságon egy fegyveres rablás ügyében tartott per csütörtöki ítélethirdetésén történt rendzavarás miatt - ismertette a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI érdeklődésére.

Rendzavarás történt a bíróságon Szegeden

Rendzavarás történt egy fegyveres rablás ügyében tartott per ítélethirdetésén csütörtökön a Szegedi Járásbíróságon - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Előzetesben a szegedi joghallgató

Előzetesben a szegedi joghallgató

Egy hónapra elrendelte a Szegedi Járásbíróság szerdán annak a 24 éves joghallgatónak az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint megölt egy férfit kedden a csongrádi megyeszékhelyen - közölte a gyanúsított védője a helyszínen újságírókkal.

Bíróság előtt a villamosvezető

Bíróság előtt a villamosvezető

szeged tv tartalom Hétfőn kezdődött a Szegedi Járásbíróságon annak a villamosvezetőnek a pere, akinek a járműve még 2014. augusztus 26-án elszabadult a Pulz utcai remízből és egészen a Károlyi kollégium előtti megállóig jutott. Az ügyészség vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének vétségével vádolja K. Zsuzsannát.

Nyolc évet kapott a szegedi trafikrabló

Első fokon nyolc év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Járásbíróság egy férfit, aki a vád szerint tavaly augusztusban kirabolt egy trafikot a csongrádi megyeszékhelyen – tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Embercsempészeket ítéltek el Szegeden

Egy osztrák és két hontalan embercsempészt ítélt egy-egy év letöltendő börtönbüntetésre a Szegedi Járásbíróság, a Bécsben élő férfiak fejenként 400 euróért szállítottak volna határsértőket a szerb-magyar határtól az ország belsejébe – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t

Elítélték a rendőrökre támadó román kamionost

Gyorsított eljárásban jogerősen egy év, három évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Járásbíróság azt a román kamionost, aki intézkedő rendőrökre támadt a nagylaki átkelőnél – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t. A bíróság hivatalos személy elleni erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a férfit.

Korábbi híreink

Elítélték a szegedi pénzváltó kirablóját

Öt év fegyházbüntetéssel sújtotta első fokon a Szegedi Járásbíróság hétfőn azt a 19 esztendős harkakötönyi férfit, aki januárban kirabolt egy pénzváltót a csongrádi megyeszékhelyen.

Elkezdődött az ékszerbolti betörők tárgyalása

A vádirat ismertetésével elkezdődött a Szegedi Járásbíróságon kedden a csongrádi megyeszékhelyen a Smaragd ékszerüzletben 2012 őszén történt betörési ügy tárgyalása; a boltból több mint 100 millió forintnyi ékszer és készpénz tűnt el.

Elrendelték a postarabló előzetes letartóztatását

Elrendelték a postarabló előzetes letartóztatását

Egy hónapra jogerősen elrendelte a Szegedi Járásbíróság az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki pénteken kirabolta a szegedi Olajbányász téri postát – tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője szerdán az MTI-t.

Tanúgondozási program indul a bíróságokon

Tanúgondozási program indul a bíróságokon

Tanúgondozási program indul március közepétől a Szegedi Törvényszéken és a Szegedi Járásbíróságon – közölte Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék megbízott elnöke kedden a Tisza-parti városban.