Címoldal

Születésnapos koncertek a jubileumi SZIN-en

Születésnapos koncertek a jubileumi SZIN-en

Születésnapos koncertek sorozatát vonultatja fel a legnagyobb hagyományokkal bíró hazai fesztivál, a jövőre 50 éves Szegedi Ifjúsági Napok. Ünneplő zenekarok, egyedi koncertek, meglepetés vendégek: a SZIN augusztus 22-26. között zárja a nyári fesztiválszezont.

Negyvenkilenc év után újra a SZIN-enFotógalériával

Negyvenkilenc év után újra a SZIN-en

Lőrincsik Andrásné részese volt az 1968-as első Szegedi Ifjúsági Napoknak, ám azóta nem volt a fesztiválon, egészen mostanáig. Unokái ugyanis 70. születésnapja alkalmából egy napijeggyel ajándékozták meg, és ő élt is a lehetőséggel.

Bűnmegelőzési Centrum a SZIN-en

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya is jelen volt az újszegedi partfürdőn tartott fesztiválon.

Idén is ott lesz a SZIN-en a múzeum is

Idén is ott lesz a SZIN-en a múzeum is

A Móra Ferenc Múzeum idén is átlátogat a „túloldalra”, a Szegedi Ifjúsági Napokra. Ebben az évben a Láthatatlan, a PlakArt és a Páratlanok – A szegedi papucs című kiállítások kapcsán várják izgalmas feladványok, társasjátékok és kézműves foglalkozások a fesztiválozókat.

Lassan beindul a buli a SZIN-enFotógalériával

Lassan beindul a buli a SZIN-en

Hivatalosan szerda délután nyílt meg a 49. Szegedi Ifjúsági Napok, de kedden késő délutántól már érkeztek az első sátorverők a Partfürdőre.

Fokozottan ellenőrzik a vezetőket a SZIN alatt a rendőrök

A rendőrök a közlekedési balesetek megelőzése érdekében ellenőrzik a járművezetőket a Szegeden tartott fesztivál ideje alatt. Az egyenruhások a SZIN környékén 2017. augusztus 23-tól 27-ig úgynevezett "finn módszerrel" ellenőriznek.

Vitamintárral megy a Somogyi-könyvtár a SZIN-re

Új játékokkal várja a Szegedi Ifjúsági Napok, a SZIN közönségét az újszegedi Partfürdőn a Somogyi-könyvtár.

Hamarosan kezdődik a Szegedi Ifjúsági Napok

Hamarosan kezdődik a Szegedi Ifjúsági Napok

Augusztus 23-án kezdődik a Szegedi Ifjúsági Napok, az ország egyik legrégebbi, jövőre ötvenéves fesztiválja, melyen olyan előadók lépnek fel, mint Naughty Boy, az Enter Shikari, Inna, a Halott Pénz vagy éppen a Tankcsapda - tájékoztatta a rendezvény kommunikációs ügynöksége csütörtökön az MTI-t.

A SZIN-en is látható lesz az Arany-busz

A SZIN-en is látható lesz az Arany-busz

Útjára indították a Petőfi Irodalmi Múzeum Arany János mozgókiállítását, az Arany-buszt hétfőn Budapesten. A különleges mozgó kiállítás augusztus végén a Szegedi Ifjúsági Napokra is ellátogat.

Anyagilag is sikeres volt a SZIN

Anyagilag is sikeres volt a SZIN

Ismét a hazai fesztiválpiac egyik meghatározó fesztiváljává vált a Szegedi Ifjúsági Napok, ami - hosszú évek után – újra gazdaságilag is eredményes lett.

Korábbi híreink

SZIN: közel 90 ezren buliztak a Tisza-partján

SZIN: közel 90 ezren buliztak a Tisza-partján

Négy nap alatt közel 90 ezren búcsúztatták idén a nyarat a Szegedi Ifjúsági Napokon. A szombat este véget ért fesztiválra Németországból, Kanadából és Nicaragua-ból is érkeztek fesztiválozók.

Már van gazdája a 2017-es SZIN első bérletének

Már van gazdája a 2017-es SZIN első bérletének

A sikeres hagyományok megőrzése mellett újdonságokkal is előrukkoltak az idei Szegedi Ifjúsági Napok szervezői. A szombat este zárult fesztivál a résztvevők többsége szerint sikeres volt, a szervezők pedig már meg is kezdték a jövő évi SZIN előkészítését.

Jasmine Thompson és Kwabs búcsúztatja a SZIN-t

Jasmine Thompson és Kwabs búcsúztatja a SZIN-t

Ma este Jasmine Thompson és Kwabs koncertjével zárul az idei nyárbúcsúztató fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok. A partfürdőn négy nap alatt, nyolc zenei helyszínen 160 fellépő szórakoztatta a fiatalokat.

Új kezdeményezések, új helyszínek a SZIN-en

Új kezdeményezések, új helyszínek a SZIN-en

A korábbiakhoz képest némileg átrendeződtek a helyszínek a Szegedi Ifjúsági Napokon. A Partfürdőn most két meglehetősen különböző hangulatú és funkciójú rész található, így pörgősebb a buli, de annak is jó ez, aki pihenni akar.

Elstartolt a SZIN: indul a buli a partfürdőn

Elstartolt a SZIN: indul a buli a partfürdőn

A sátorlakók már tegnap, a nulladik napon beköltöztek a partfürdőre, mától pedig négy napon keresztül buliktól lesz hangos a Tisza-part. Nyolc zenei helyszínen, több mint 160 fellépő szórakoztatja a nyarat búcsúztató fiatalokat és idősebbeket.

Pompeji kiköltözik az Ifjúsági Napokra

Pompeji kiköltözik az Ifjúsági Napokra

Idén is átköltözik a „túloldalra” a Móra Ferenc Múzeum: idén Pompeji világával várják a Szegedi Ifjúsági Napok résztvevőit. A fesztiválozók gladiátorként fotózkodhatnak, megismerhetik az ókori római társasjátékokat és mozaikokat, a SZIN-es karszalaggal érkező diákok pedig kedvezményesen nézhetik meg a Pompeji-tárlatot.

Kedden megnyitotta kapuit a SZIN

Kedden megnyitotta kapuit a SZIN

szeged tv tartalomMa délután 5 órakor megnyitotta kapuit a Szegedi Ifjúsági Napok. A nulladik napon zenei programok még nincsenek, de akik kivárták a sort, a legjobb sátorhelyek közül válogathatnak. A beengedés a szigorú átvizsgálások ellenére gördülékenyen haladt, a szervezők azonban arra kérik az ezután érkezőket is, hogy a fesztivál honlapján szereplő tiltott tárgyakat ne hozzanak magukkal.

Szerdán indul a SZIN: 8 helyszínen 160 fellépő

Szerdán indul a SZIN: 8 helyszínen 160 fellépő

Nyolc zenei helyszínen, több mint 160 fellépő szórakoztatja majd a közönséget az augusztus 24-én, szerdán kezdődő Szegedi Ifjúsági Napokon. A négynapos fesztiválon, többek között fellép az angol Jasmine Thompson és a 2Unlimited is.

Egyetemi negyed is lesz az idei SZIN-en

Egyetemi negyed is lesz az idei SZIN-en

A szegedi egyetem idén is kiköltözik a SZIN-re. Az ország nyárzáró zenei fesztiválján az Egyetemi Negyedben minden eddiginél több és izgalmasabb programot kínálnak: így többek között fogászati szűréssel, mandalaszínezéssel, önismereti és pályaorientációs tesztekkel várják a fesztiválozókat.

Egy hónap múlva megnyitja kapuit a SZIN

Egy hónap múlva megnyitja kapuit a SZIN

Egy röpke hónap és megnyitja kapuit a „napfény városának” vízparti fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok, azaz a SZIN. A színes programsorban öt színpadon mintegy 150 fellépő szórakoztatja a nagyérdeműt négy napon át.

Archívum

Jövőre is négy napig SZIN-ezik a nyarat Szegeden

SZIN-mérleg: 83 ezren buliztak a Tisza-parton

Lopott kulccsal akartak SZIN-ezni

Befőtt helyett marihuána volt a befőttesüvegben

Kábítószert akart bevinni a SZIN-re, lebukott

Ősemberképzőt nyit a Móra-múzeum a SZIN-en

SZIN-es olvasnivalókat kínál a Somogyi

Ingyenes nappal startol idén a SZIN

Egy hét múlva kaput nyit az idei SZIN

Hiányoznak majd a külföldi együttesek az idei SZIN-ről

Véget ért a SZIN: forró volt a nyárbúcsúztató

Bibliobusszal megy a Somogyi a SZIN-re

Tisza-parti strand is várja a SZIN vendégeit