Címoldal

Most már a Partfürdőn is „gyúrhatunk”Fotógalériával

Most már a Partfürdőn is „gyúrhatunk”

Kültéri kondicionáló parkot létesítettek a Szegedi Úszó Egylet és a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. közös projektjeként az Újszegedi Partfürdőn.

Centenáriumát ünnepelte a Szegedi Úszó Egylet

Centenáriumát ünnepelte a Szegedi Úszó Egylet

Bár már héthónapos a hazai úszósportban a Jövő Bajnokai program, a felmérők sorozatában mégis premier volt szombaton: a kiemelt eseményeken első ízben versengtek a fiatalok nyitott uszodában Szegeden, ahol a helyi úszóklub centenáriumát is megünnepelték.

A szegedi úszóké "A hónap műhelye"-díj

A szegedi úszóké

Noha a közönségszavazáson a BVSC-Zugló karatékái, míg a kuratóriumi voksoláson a Bp. Honvéd vívói mögé szorult, az összesített rangsorban a Szegedi Úszó Egylet végzett az első helyen, s vívta ki novemberi eredményei alapján „A hónap műhelye”-címet. A Csongrád megyeiek az díj mellé egy félmillió forintos sportszervásárlási utalványt is nyertek.

Jól szerepelt a vizes vb-n a szegedi Olasz Anna

Jól szerepelt a vizes vb-n a szegedi Olasz Anna

Olasz Anna, a Szegedi Úszó Egylet hússzoros magyar bajnok versenyzője a tizenkettedik helyen végzett az 5 kilométeres nyíltvizi úszásban a Barcelonában zajló vizes világbajnokság szombati versenynapján. A számot az amerikai Haley Anderson nyerte.