Címoldal

Szeged szobrászai bevették a Dugonics teretFotógalériával

Szeged szobrászai bevették a Dugonics teret

Szegedi szobrászok alkotásainak szabadtéri kiállításával folytatódik a SzegedArt idei rendezvénysorozata. A pénteken délután megnyílt tárlat immár az ötödik a sorban az idei nyári fesztiválon.

Popovics Lőrinc kiállítása a Wágner-udvarbanFotógalériával

Popovics Lőrinc kiállítása a Wágner-udvarban

A SzegedArt nyári rendezvénysorozatának negyedik kiállítása nyílt meg csütörtökön este a belvárosi Wágner-udvarban. Ezúttal Popovics Lőrinc szegedi szobrász alkotásait csodálhatta meg a közönség.

Németh György városa a korzón nevettetFotógalériával

Németh György városa a korzón nevettet

Az én városom címmel a Kárász és a Kölcsey utca sarkán nyitotta meg Németh György karikaturista, fotográfus tárlatát szombat délután Tanács István, az egykori Népszabadság újságírója.

Szeged múltja elevenedik meg a Klauzál téren

Szeged múltja elevenedik meg a Klauzál téren

Szabadtéri kiállítás nyílt Szegedet bemutató régi fotográfiákból a Klauzál téren. Az augusztus 20-ig látható tárlaton városunk múltja elevenedik meg közel félszáz fekete-fehér fényképen.

SzegedArt: életre keltek Kass János illusztrációiFotógalériával

SzegedArt: életre keltek Kass János illusztrációi

Művészetekkel gazdagon terített asztalnak nevezte a második SzegedArt programsorozatot Németh István, aki reméli, az idén is bőven lehet majd csipegetni a terítőről. A fesztivál szombaton délután nyílt meg a Dugonics téren.

Idén nyáron ismét utcára vonulnak a múzsák

Idén nyáron ismét utcára vonulnak a múzsák

Az idén nyáron már második alkalommal vonulnak a művészetek az utcára Szegeden. Szabadtéri kiállításokkal és koncertekkel viszi közelebb a kultúrát a helybeliekhez és a városba látogatókhoz a szombaton kezdődő SzegedArt fesztivál.

Tűzijátékkal írják ki Szeged nevét augusztus 20-án

Tűzijátékkal írják ki Szeged nevét augusztus 20-án

Számos program várja a szegedieket és a városba látogat turistákat az ünnepi hétvégén. Fellépnek fúvószenekarok, akikkel Szeged frekventált helyén lehet majd találkozni. A sörök szerelmeseit 4 napos Sörünnep várja, az elmaradhatatlan tűzijátékot pedig egy fantasztikus új elem színesíti, Szeged nevét írják majd ki tűzijáték bombákból.

Művészek vették birtokba a belvárostFotógalériával

Művészek vették birtokba a belvárost

Újabb helyszínen folytatódott a SzegedArt rendezvénysorozata pénteken. Ezúttal a Kölcsey utca és Kárász utca sarkánál élvezhették a járókelők a nem mindennapi produkciókat.

Szabadtéri szoborkiállítás nyitotta a SzegedArtotFotógalériával

Szabadtéri szoborkiállítás nyitotta a SzegedArtot

Szegedi szobrászok szabadtéri kiállításával csütörtökön délután kezdetét vette a SzegedArt. A Szeged méltán híres képzőművészetét felvonultató rendezvénysorozatot Szabó Sándor országgyűlési képviselő nyitotta meg.