Címoldal

Fontos témák kerülnek a közgyűlés elé

Fontos témák kerülnek a közgyűlés elé

Szerda este a Szeged Televízió Szemközt című műsorának volt vendége Botka László polgármester, akit elsősorban a pénteki közgyűlés napirendjeiről kérdezett a két riporter Dombai Tünde és Kozó Attila. (videóval)

Vöröskeresztes elismerés a Szeged Televíziónak

A Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezete pénteki rendezvényén az Év Médiatámogatója elismerést adományozta a Szeged Televíziónak, kiemelve, hogy televízió folyamatosan tájékoztatja a közönséget a Vöröskeresztes programokról, eseményekről, emellett a Képújságban rendszeresen ismerteti a véradások időpontját, helyszíneit.

A Szeged TV is segített a rászorulókon

szeged tv tartalom Több zsáknyi ruhát, játékot, és műszaki cikket adományozott a Szeged TV szerkesztősége a Máltai Szeretetszolgálatnak. A felajánlásokat március eleje óta gyűjtötték a rászorulókat támogató szervezetnek. Aki segíteni szeretne, bármikor megteheti. (videóval)

Szabó Sándor képviselő a Szemköztben

Szabó Sándor képviselő a Szemköztben

Az év vége felé közeledve a Szeged Televízió arra kéri a szegedi országgyűlési képviselőket, hogy számoljanak be arról, ők hogy látták a Tisztelt Ház munkáját és benne persze saját szereplésüket. Elsőként Szabó Sándor szocialista képviselő volt a stúdió vendége.

Időutazás - a 30 éves városi televízióval

Időutazás - a 30 éves városi televízióval

1986. áprilisában született meg a döntés a városi televízió létrehozásáról a városi tanács végrehajtó bizottságának ülésén. Kacifántos út vezetett az adások készítéséig, a kábelrendszer kiépítéséig, de az útvonal a máig vezet, igaz tele útelágazásokkal, kanyarokkal és zsákutcákkal is. 1986. június 5-én már arról írt a Délmagyarország, hogy Fut kábel, épül a stúdió.

Ar(t)cok vendége: László Boldizsár

Ar(t)cok vendége: László Boldizsár

A Szeged Televíziónak szerkesztője, Márok Tamás ötlete alapján indult el az Ar(t)cok című műsor, amelynek szegedi művészek a vendégei. Az első adásban Borovits Tamás beszélt a színházról, a művészetről, magánéletéről, gyermekkoráról. Most pénteken este 8 órától pedig László Boldizsár lesz a vendég.

A fiatalok felé nyit a Szeged Televízió

A fiatalok felé nyit a Szeged Televízió

A helyi televíziók találkozóján mutatta be a Szeged Televízió az egyedülálló mobilapplikációját, amely segítségével helyi szinten először a szegedi műsorok lesznek elérhetők mobileszközökön. Az alkalmazás hamarosan letölthető lesz Androidra és iOS-re is.

Szegeden találkoztak a helyi tévésekFotógalériával

Szegeden találkoztak a helyi tévések

szeged tv tartalom Most először van Szegeden a Helyi Televíziók Országos Egyesületének találkozója. Erre jó alkalmat ad, hogy idén 30 éves a szegedi televízió. A találkozó fontos eseménye a Helyi Érték Díjak átadása, és fontos témája a közös gondolkodás az együttműködésről. (videóval)

Janikovszkyra emlékezik a Szeged Televízió

Janikovszkyra emlékezik a Szeged Televízió

90 évvel ezelőtt, 1926 áprilisában született Szegeden a magyar irodalom jelentős alakja, a gyermeki természet egyik legjobb ismerője, Janikovszky Éva. Az írónőre emlékezve a Szeged Televízió ismét műsorára tűzi a 2010-ben Kire ütött ... címmel készített filmjét. Az adás időpontja: május 16. (hétfő) 20 óra Emlékezzünk együtt!

Teke: Újra bajnok lett a Szeged

A bajnokság utolsó előtti fordulójában sem hibázott a Szegedi TE a férfi teke Szuperligában. Kiss Norberték a Répcelakot látták vendégül szombaton az újszegedi teke és bowling centrumban.

Korábbi híreink

Ismét BL-győztes a Szeged férfi tekecsapata

Ismét BL-győztes a Szeged férfi tekecsapata

Megnyerte a férfi teke Bajnokok Ligáját a Szeged csapata. A nem olimpiai sportágak kommunikációs csapatának hétfői közlése szerint a Tisza-partiak a németországi Final Four vasárnapi döntőjében a vendéglátó Bamberget győzték le 7-1-re, így elhódították a trófeát.

Teke: Döntőbe jutott a Szeged a Bajnokok Ligájában

A nem olimpiai sportágak kommunikációs csapatának szombati közlése szerint a Tisza-partiak a németországi Bambergben zajló Final Four elődöntőjében 6-2-re verték a német Zerbst együttesét. Ezzel a Szegedi TE férfi tekecsapata bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe.

A Templomosok legyőzték a Pandákat

A Templomosok legyőzték a Pandákat

Tavaly augusztus 30-án tartotta első edzését a Szeged Templars amerikaifoci csapat, Húsvét előtt pedig már az első hivatalos edzőmérkőzését is lejátszotta az együttes. Az ellenfél a Váci Pandas csapata volt.

Elismerést kapott a Szeged Televízió

Elismerést kapott a Szeged Televízió

szeged tv tartalomElső díjat nyert a Szeged Televízió Kvantum című műsora a Szegedi Akadémiai Bizottság médiapályázatán. Az elismeréseket tegnap adták át a SZAB székházában. Olyan újságírókat, tévés és rádiós alkotókat díjaztak, akik kiemelkedő eredményeket értek el a tudományos eredmények közzétételében. (videóval)

Hazai pályán folytatja a Szeged TE

szeged tv tartalomA csodálatos BL továbbjutást követően egy hazai bajnoki mérkőzéssel folytatja a szezon a Szegedi TE férfi tekecsapata.

Új könnyűzenei műsor a Szeged Televízióban

Új könnyűzenei műsor a Szeged Televízióban

Február 5-én, pénteken 17 óra 40 perckor új könnyűzenei magazinnal jelentkezik a Szeged Televízió. Az „Induló” célja, hogy felhívja a figyelmet a szegedi zenekarokra, a színes helyi koncert és programkínálatra, a klubéletre.

Kikapott a Szeged TE Horvátországban

szeged tv tartalomNehéz helyzetből várhatja a férfi teke Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját a Szegedi TE. A magyar bajnok szombaton 7-1-re kikapott Horvátországban a házigazda Zapresictől.

A négy közé jutásért játszanak a szegedi tekések

szeged tv tartalomA hétvégén folytatja a Bajnokok Ligáját a Szegedi TE férfi tekecsapata. Ernyesi Róberték a Final Four felé vezeti út utolsó állomásához érkeztek, a negyeddöntőben a horvát Zapresicsen kell túllépniük.

Esélye sem volt a vendégeknek Szegeden

szeged tv tartalomMagabiztos győzelemmel folytatta szereplését a férfi teke Szuperligában a címvédő Szegedi TE, amely szombaton a Pét együttesét látta vendégül.

Olasz Anna volt az Aréna vendége

Olasz Anna volt az Aréna vendége

szeged tv tartalomHétfő este a Szeged Televízió Aréna című sportműsorának volt vendége Olasz Anna, az Egyesült Államokban tanuló szegedi hosszútávúszó klasszis, akivel az interneten keresztül késztettek interjút.

Archívum

Dobogóra álltak a szegedi tekések Szlovákiában

Teke: Bajnokok Ligája győztes a Szeged

Tovább menetel a Szeged, közel a Final Four

Teke: Negyeddöntős a Szeged a BL-ben

Tornát nyert Szerbiában a Szegedi TE

Jó hajrával újra bajnok a Szegedi TE

Alapszakasz-győztes a Szegedi TE

Rangadó vár szombaton a tekésekre