Címoldal

Szabó Gabi az Utánképzéssel nyert díjat a Tháliában

Szabó Gabi az Utánképzéssel nyert díjat a Tháliában

A Thália Színházban megrendezett Vidéki Színházak Fesztiválján a karakteralakításért járó díjat Szabó Gabi vehette át a Szegedi Nemzeti Színház Utánképzés (ittas vezetőknek) című előadásában való játékáért.

Színésznőként a világ – Szabó Gabi az Odesszai fiókkönyvtárban

Negyvenéves fönnállása alkalmából, egész éves programsorozatot kínál az érdeklődőknek a Somogyi-könyvtár Odesszai fiókkönyvtára.

Év eleji duplázás a szegedi teátrumban

Év eleji duplázás a szegedi teátrumban

Az újesztendő első hetében két darabban – a Kékrókában és a Szimpla szerdában – is láthatja a közönség egymás partnereiként Szabó Gabit és Borovics Tamást.

Két Hubay egyfelvonásost mutat be a KisszínházFotógalériával

Két Hubay egyfelvonásost mutat be a Kisszínház

Igazi színészdaraboknak nevezte Sándor János rendező Hubay Miklós Ők tudják, mi a szerelem és Antipygmalion című egyfelvonásosait, amelyeket pénteken este mutatnak be a Kisszínházban Király Levente, Fekete Gizi, Szabó Gabi és Borovics Tamás főszereplésével.

Szabó Gabi díjat kapott Pipás Pista megformálásáért

Szabó Gabi díjat kapott Pipás Pista megformálásáért

A Szegedi Nemzeti Színház művésze, Szabó Gabi kapta a Vidéki Színházigazgatók Egyesületének díját a Pipás Pista című „tanyawestern” előadásának címszerepéért. A szegedi színművésznő a Vidéki Színházak Fesztiváljának díjkiosztó ünnepségén szombaton késő este vehette át az elismerést Budapesten, a Thália Színházban.

Baleset a Pipás Pista előadásán

A Szegedi Nemzeti Színház legújabb Pipás Pista darabja közben érte baleset a főszereplőt, Szabó Gabit. Eltört az ujja, de az előadások folytatódnak.