Címoldal

Szegedi rendőrök fogták el a Nagyfáról szökött rabot

A szegedi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a Szegedi Fegyház és Börtön nagyfai objektumából szeptemberben szökött meg.

Munkavégzés közben szökött meg egy rab

Munkavégzés közben engedély nélkül távozott egy elítélt a Szegedi Fegyház és Börtön nagyfai objektuma melletti park területéről csütörtök délelőtt – közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel.

A kutya és a tűzijáték nem jó barát

A kutya és a tűzijáték nem jó barát

Az augusztus 20-i tűzijáték szép látvány az emberek számra, de az állatoknak, a kutyáknak, macskáknak riasztó lehet. Nagyon sokszor előfordul, hogy házi kedvenceink ilyenkor megijednek és elszöknek otthonról.

Öt év után adta fel magát a csalással gyanúsított szegedi férfi

Ötévnyi bujkálás után feladta magát egy 25 millió forintos csalással gyanúsított szegedi férfi, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Sértetlenül megkerült az iskolából elszökött fiú

Sértetlenül megkerült az iskolából elszökött fiú

szeged tv tartalom Megszökött egy 11 éves kisfiú egy József Attila sugárúti Gedói iskolából ma délelőtt. Az eltűnt gyermeket három órán át kereste a Szegedi Rendőrkapitányság nagy erőkkel, végül Újszegeden találták meg – sértetlenül. (videóval)

Alagutat ástak az óvodások, hogy sportkocsit vegyenek

Két orosz óvodás kisfiú napokon hosszú munkájával alagutat ásott az óvoda kerítése alatt - írja a Guardian. A magnyitogorszki óvodások egy Jaguár sportkocsit akartak venni, ezért szöktek meg. - írja a Nyugat.hu

Pánik a párizsi tigris miatt, már kutyával keresik

Helikopterrel keresett egy elszabadult tigrist csütörtökön a francia rendőrség és tűzoltóság Párizs közelében - közölték a hatóságok. A környék lakói nem hagyhatják el az otthonaikat, a gyermekeket nem engedték haza az iskolákból.

Két nap után vették észre, hogy megszökött a rab

Nagy szerencse, hogy az ügyvédje beszélni akart vele, különben talán még most is szökésben lenne, sőt, akár végleg el is tűnhetett volna az igazságszolgáltatás elől a börtönre ítélt rab.

Megszökött a börtönből, de visszament, mert fázott

Mindössze egy napig bujkált a szökött rab, de aztán annyira fázott az amerikai hidegben, hogy úgy döntött, inkább feladja magát és visszamegy a kellemesen meleg cellába.

Simán kisétált a négy rab a börtönből a zuhanyzón át

Minden különösebb tervezés nélkül, akadályoktól és nehézségektől mentesen sétált ki négy rab egy amerikai börtönből, az őröket egy civil lakos értesítette, mikor meglátta a narancsszínű kezeslábasba öltözött csapatot.

Korábbi híreink

Rendőrök vitték haza a kisfiút Szegeden

Szerencsés véget ért annak a kisfiúnak a kalandja, aki hétfőn délután elszaladt édesanyjától. A gyermeket a rendőrök épségben megtalálták egy bevásárlóközpontban.

Gyorsan megtalálták az elszökött kisfiút

Kiszökött a lakásból az öt éves kisgyerek, amíg a nagymama levitte a szemetet. Szerencsére a kis felfedező t gyorsan megtalálták és sértetlenül hazavitték a rendőrök.

Fél Európán átautózott a szökött 13 éves fiú

Egy 13 éves fiú összeszólalkozott olaszországi nevelőszüleivel a magas telefonszámla miatt, mire elcsente nevelőapja Mercedesét és megcélozta szülőhazáját, Lengyelországot. Két határon gond nélkül átjutott, végigautózott fél Európán, Olaszországból Ausztrián át Németországig ahol végül feltartóztatták.

Szökött gyilkost keres a rendőrség (fotóval)

Országos elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bakony Róbert 47 éves elítélt ellen, akinek 2012. szeptember 29-én néhány órás eltávozását engedélyezte a szegedi büntetés-végrehajtási intézet, azonban oda a megadott határidőig nem tért vissza.