Címoldal

A 8 legviccesebb mém a karácsonyról

Ha már az összes karácsonyi klasszikust megnézted (ami lehetetlen, hiszen kifogyhatatlan a szuper karácsonyi filmek tárháza), s az ajándékok is mind beszerezve, és már az ünnepi menühöz is megvan minden, sőt, a karácsonyi logisztika is megoldódott, akkor szusszanhatsz egyet végre, és elkezdheted szabadidődben a barátaidnak küldözgeti az ünnepi vicces mémeket. - írja a joy.hu

Íme minden idők 10 legviccesebb karácsonyi filmje

Akkor most személyes vallomással kezdeném: imádom a karácsonyi filmeket. Számomra semmi, még a legcsodálatosabban feldíszített kirakat sem hozza el annyira az ünnepi hangulatot, mint egy esti bekuckózós filmezés. Pont ezért nézek már meg november közepétől egészen karácsonyig minden nap egyet - olvasható a joy.hu-n

David Beckham új szenvedélynek hódol

David Beckham új hobbit talált magának, amibe remélhetőleg nem tör bele a bicskája. - írja a Blikk

A társasjáték jó családi szórakozás

Nincs is jobb, mint amikor egy hideg téli estén a jó meleg lakásban összegyűlik a család apraja-nagyja, és társasozik egyet. Egyrészt van egyfajta összekovácsoló ereje, másrészt a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt megtanítja, hogy a szabályokat be kell tartani, illetve, hogy miként kell a vereséget elfogadni, a győzelmet kezelni.

Közpénzen utaztak, utólag fizetik a floridai számlát

Hivatalos útnak indult, magánút lett a floridai konferenciából. A debreceni vezetők három nappal hazaérkezésük után számoltak be a floridai útjukról egy olyan szűk körű sajtótájékoztatón, amelyre Magyarország legnagyobb napilapját, a Blikket sem hívták meg.

Őket ki engedte a tévéképernyőre?

A Viasat3 új vetélkedője, az Észbontók direkt kevésbé olvasott - vagy ügyesen színészkedő - játékosokkal dolgozik, a Maradj talpon!-ban is kapunk fura válaszokat, de más kvízműsorokban is tűntek már fel egyszerű alakok. Van, akinek már egy sima összeadási feladat sem megy, más szerint pedig a bagoly az az állat, amely védekezésül tintát lövell ki magából - a legszörnyűbb kvízjátékosokból mutatunk be párat.

Melyik kedvelt sorozatot hozzuk vissza?

Ha van elég pénz rá, akkor bármi lehet, és ez épp a napokban lett egészes világos: a Veronica Mars rajongóinak 30 napjuk volt arra, hogy kétmillió dollárt összegyűjtsenek egy kis költségvetésű folytatásra, mozifilmre - de kevesebb mint fél nap alatt meg is lett az összeg, nyáron pedig forgatnak. Melyik sorozat folytatásáért adakozna?

Negyvenéves Frakk, a macskák réme

Negyven éve, 1972 decemberében indult hódító útjára a Frakk, a macskák réme című rajzfilmsorozat, amelyből aztán tizenöt évvel később készült el az utolsó rész. A széria írója, Bálint Ágnes két valódi kutyáról mintázta a címszereplőt, a főcímdalt fusiban vették fel - összeszedtünk néhány érdekességet a produkcióról.

A Két pasi meg egy kicsi titkai

A Viasat3-on november 9-én indul a Két pasi - meg egy kicsi 9. évada, amelyben már Ashton Kutcher helyettesíti Charlie Sheent. A premier alkalmából felidézzük a vígjátéksorozat történtét, és több kérdésre megpróbálunk választ adni. Honnan kapta a nevét Charlie Harper? A zongorán valóban Charlie Sheen játszik? Miért írták az egyik epizódot a Helyszínelők szerzői? A cikkből kiderül.

Bear Grylls folytatja: túlélés szarvasürülékkel

A túlélőművész Bear Grylls jövőre jelentkezik új produkcióval, amelyben vadonban kóválygó - és egymással versengő - csapatokat instruál majd. A tévést sokan támadták már, és ki is derült, hogy a korábbi műsorában látottak nem igazán felelnek meg a valóságnak - az azonban tény, hogy Grylls így is túlélt már jó néhány kemény helyzetet.

Korábbi híreink

Nézzen be a sztárok otthonába

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick jelenleg 25 millió dollárért, vagyis körülbelül 5,5 milliárd forintért árulja közös otthonát, amely öt emeleten helyezkedik el, lift és hét tűzhely is van benne. Természetesen nem ők az egyetlenek színészek, akik nagylábon élnek: nézze meg, hol laknak/laktak a legmenőbb tévésztárok!

Nincs irgalom - bukott sorozatok

Noha csak a második évadtól volt nézettségi elvárás, az MTV fél szezon után levette a műsoráról a Marslakók-at, így egyelőre nem fenyegeti újabb próbálkozó a Jóban Rosszban és a Barátok közt hegemóniáját. Összeszedtük, mely szériák indultak nagy reménnyel, és haltak el viszonylag hamar a magyar televíziózásban.