Címoldal

Szegedi fiatalokat várnak a világot jelentő deszkákra

Szegedi fiatalokat várnak a világot jelentő deszkákra

Táncoslábú vagy statisztálni vágyó szegediek kiváló operistákkal léphetnek a világot jelentő deszkákra, ha sikeresen veszik az akadályokat a szabadtéri játékok jövő heti castingján.

Statisztákat keresnek a szabadtérire

Statisztákat keres a Szegedi Szabadtéri Játékok a Dóm téren augusztusban színre kerülő A Notre Dame-i toronyőr című musicalba.

Szabadtéri játékok: az Ének az esőben statisztáit keresik

Húsz és ötven év közötti férfiakat és nőket keresnek statisztaszerepre az Ének az esőben szuperprodukció alkotói május 28-án, szombaton 10 órától a Reök-palotában.

Statisztának hitték Boyegát barátai a Star Wars-ban

Két éven át titkolta barátai elől, hogy főszerepet játszik az új Star Wars epizódban John Boyega. - írja a Blikk

Casting: Statisztákat keresnek A nyomorultakba

Casting: Statisztákat keresnek A nyomorultakba

Gyerek és felnőtt statisztákat keres a Szegedi Szabadtéri Játékok A nyomorultak című musicalbe. A Madách Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok szuperprodukciójában a leginkább rátermettebbek Vikidál Gyulával, Nagy Sándorral, Vágó Bernadettel és Debreczeny Csabával léphetnek majd a Dóm téri deszkákra.

Önkénteseket vár a Kurázsi mamába a színház

A Szegedi Nemzeti Színház és a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum várja azok jelentkezését, akik szívesen vállalnak statisztaszerepet önkéntes tevékenység formájában Bertolt Brecht Kurázsi mama című darabjában.

Statisztaválogatás a Mamma Mia! musicalbe

Statisztákat keresnek a Madách Színház és a Szegedi Szabadtéri Játékok szuperprodukciójába, a Mamma Mia!-ba. 30 és 50 év közti férfiak és nők jelentkezését várják, tánctudás előnyt jelent.

Önkéntes statisztákat keres a színház

Önkéntes statisztákat keres a színház

A Szegedi Nemzeti Színház és a Csongrád Megyei Önkéntes Centrum várja azoknak a jelentkezését, akik szívesen vállalnak statiszta szerepet önkéntes tevékenység formájában a William Shakespeare: Othello című darabban.