Címoldal

Először rendeznek a hét végén Szeged Opent

Először rendeznek a hét végén Szeged Opent

Nemzetközi meghívásos férfi fallabdaversenyt rendez szombaton és vasárnap a szegedi Squash Club Szabadidőközpont. Szegeden korábban nem volt példa ilyen versenyre, és az utóbbi években Magyarországon sem rendeztek hasonlót.

Taroltak a szegedi fallabdások a hétvégén

Taroltak a szegedi fallabdások a hétvégén

A szegedi Squash Club Szabadidőközpontban rendezték meg a HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A Vidux Tisza Squash SE játékosai közül Hajnal Helga címvédőként arany-, Csókási Gabriella és Farkas Balázs ezüst-, Sebők Benedek bronzérmet nyert.

A legjobb fallabdások jönnek Szegedre

A legjobb fallabdások jönnek Szegedre

A hétvégén Szegeden, a Squash Club Szabadidőközpontban rendezik meg a 2017-es HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A férfiaknál 32-es, a nőknél 16-os főtáblán küzdenek az érmekért a játékosok. A program mindkét nap 10 órakor indul, az elődöntők, a bronzmeccsek és a döntők vasárnap lesznek.

Bajnoki címekért lépnek pályára a fallabdások

Bajnoki címekért lépnek pályára a fallabdások

Szombaton a férfiaknál és a nőknél is véget ér az OB I-es fallabda csapatbajnokság. A férfiaknál tíz, a nőknél hét csapat verseng a dobogós helyekért. A szegedi Vidux Tisza Squash SE számára még mindkét nemnél összejöhet az arany – a férfiak a budapesti Griff Squash Clubban, a nők a Rózsadomb Squash Clubban lépnek pályára.

Szegedi sikerek a fallabda Magyar Kupában

Az esélyeknek megfelelően a férfiaknál és a nőknél is a szegedi Vidux-Tisza SE együttese nyerte a fallabda Decathlon Magyar Kupa csapatversenyt, amelyet szombaton rendeztek meg a budapesti City Squash Clubban.

Fallabda: Szegediek esélyesek a Magyar Kupán

Szombaton a Marczibányi téri City Squash Clubban rendezik az ősz legrangosabb hazai fallabdás eseményét, a Magyar Kupa országos csapatversenyt. A harmadik alkalommal sorra kerülő viadalon 14 férfi és 5 női csapat vesz részt.

Ezüstérmesek lettek a szegedi fallabdások

Nem sikerült a címvédés az idei csapatbajnokságon a Vidux Tisza Squash SE együttesének. Az első hat meccsét megnyerő szegedi alakulat az utolsó három fordulóban hazai környezetben, a Kenyérgyári úton fallabdacentrumban játszhatott.

Nyolc közé jutottak a szegedi fallabdázók

A Vidux Tisza Squash SE férfi fallabdacsapata a klub történetének legnagyobb sikerét aratva bejutott a legjobb nyolc közé a Lengyelországban zajló Bajnokok Ligája döntőben.

Húsz éves a Szegedi Squash ClubFotógalériával

Húsz éves a Szegedi  Squash Club

Az évforduló kapcsán meglepetésekben gazdag estét tartottak szombaton a klubházban azok számára akik ez idő alatt tevékenyen részt vettek az klub életében.