Címoldal

Kész! Újra az úszóké a sportuszoda

Kész! Újra az úszóké a sportuszoda

szeged tv tartalom Hétfőn reggel kinyitott a megújult sportuszoda. A versenymedence rekonstrukciója 380 millió forintba került, melyből 207 milliót a Szegedi Vízipóló Suli állt. Az elkészült beruházással a megrendelők és a vendégek is elégedettek. (videóval)

Már áll a sátor a Sportuszoda felett

Már áll a sátor a Sportuszoda felett

szeged tv tartalom Péntek délelőtt felállt a sportuszoda mindkét sátra. A medencéket szombat estére feltöltötték vízzel. Amennyiben mindent rendben találnak az illetékes hatóságok, akkor a létesítmény a tervezett időben, november 20-án kinyithat.

A megújult sportuszodában már állítják a sátrat Fotógalériával

A megújult sportuszodában már állítják a sátrat

Megkezdődött az újszegedi sportuszoda nagymedencéjénél az új sátor felállítása. Napokon belül a tanmedence is sorra kerül. A kivitelező szerint a felújítás a módosított ütemterv szerint halad, a létesítmény a tervek szerint november 20-án kinyithat.

Novemberben nyitja meg kapuit a Sportuszoda

Novemberben nyitja meg kapuit a Sportuszoda

szeged tv tartalom Még nyolc hét és kinyit a felújított Sportuszoda. A csúszás miatt sokan elégedetlenkednek, de a beruházás megrendelője szerint ez még elviselhető. Az előre nem látható műszaki hibák miatt volt szükség több időre. A létesítmény ezért október 12. helyett legkésőbb november 20-án fogadja újra látogatóit. (videóval)

A tervek szerint halad a Sportuszoda felújításaFotógalériával

A tervek szerint halad a Sportuszoda felújítása

Egy hónappal ezelőtt kezdődött el a Sportuszoda felújítása. A kivitelező szakemberei azóta folyamatosan dolgoznak a munkaterületen és az ütemtervnek megfelelően haladnak a munkával.

Júniusban elkezdődhet a sportuszoda felújításaFotógalériával

Júniusban elkezdődhet a sportuszoda felújítása

Szó volt a az épülő új uszodáról és a sportuszoda felújításáról is a a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság szerdai ülésén, ahol mellett megtárgyalták az önkormányzati tulajdonú cégek 2016 évi beszámolóit. Döntöttek három sportesemény támogatásáról is.

Jövőre valósulhatnak meg Orbán ígéretei Szegeden

Jövőre valósulhatnak meg Orbán ígéretei Szegeden

szeged tv tartalom A jövő évtől kezdve valósulhatnak meg azok a fejlesztések, amelyekről januárban írt alá megállapodást Orbán Viktor miniszterelnök és Botka László Szeged polgármestere. Az összesen 70 milliárd forintnyi beruházás részeinek határidejét és felelős minisztériumait a Magyar Közlönyben jelentették meg. (videóval)

Már várják a szegedi strandok a vendégeket

Már várják a szegedi strandok a vendégeket

szeged tv tartalom Az időjárás most ugyan nem a legkedvezőbb, de május elsejével kinyitottak a szegedi strandok. A felújítási munkák nagy részével már végeztek, volt, ahol több évtizede elmaradt javítást fejeztek be. A jó időre várva arra számítanak, hogy a Sportuszoda felújítása miatt idén több vendég megy majd a más strandokra. (videóval)

Május végén kezdődik a Sportuszoda felújítása

Május végén kezdődik a Sportuszoda felújítása

szeged tv tartalom Az üzemeltető Szegedi Sport és Fürdők Kft. a versenymedencét és annak környékét újítja fel. A beruházást a Szegedi Vízipóló Suli a társasági adóból valósítja meg, de a 300 millió forintos költség önrészét, vagyis 90 millió forintot az önkormányzat biztosítja.

Hamarosan indul a Sportuszoda felújítása

Hamarosan indul a Sportuszoda felújítása

szeged tv tartalom Idén tavasszal megkezdődik a városi Sportuszoda felújítása. Az első ütem a medence gépészetének és környezetének a rekonstrukciójával kezdődik. A májusban induló beruházás 300 millió forintból valósul meg. (videóval)

Korábbi híreink

Edzőlegendák előtt tisztelgő vízilabdázók

Edzőlegendák előtt tisztelgő vízilabdázók

Lihotzky Károly és Kiss Lajos monogramja a következő szezonban ott lesz a Szegedi Vízipóló Suli valamennyi játékosának úszósapkáján és a fürdőnadrágjaikon.

Mini-világbajnokság a sportuszodában

Mini-világbajnokság a sportuszodában

Felkészülés, mindenből: tesztelik az új szabályokat is, amelyekről olimpiai bajnokunknak, Molnár Tamásnak megvan a véleménye...

Megújulhat az újszegedi sportuszoda

Megújulhat az újszegedi sportuszoda

Újra napirenden van az újszegedi sportuszoda felújítása, korszerűsítése. A beruházást a Szegedi Vízipóló Suli a társasági adóból valósítaná meg. A 600 millió forintos költségvetésből komoly önrészt vállal a város is. Kedvező döntés esetén a felújítás első üteme már jövő tavasszal megkezdődne.

Tízezer érdeklődőt várnak a nagy sportágmustrára

Tízezer érdeklődőt várnak a nagy sportágmustrára

A hét végén – pénteken és szombaton – egy évi kényszerpihenő után ismét visszatér Szegedre a Nagy Sportágválasztó elnevezésű országos rendezvénysorozat, amelyen 40 sportág mutatkozik be. A szervezők mai sajtótájékoztatójukon elmondták: a két évvel ezelőttinél is több, mintegy tízezer résztvevőre számítanak. Az idén új sportágak is bemutatkoznak és több sztársportoló is vendégeskedik majd Újszegeden.

Ismét lesz Nagy Sportágválasztó Szegeden

Ismét lesz Nagy Sportágválasztó Szegeden

Ismét a sportolni vágyóké lesz a hét végén az újszegedi kisstadion: egy év kényszerpihenő után pénteken és szombaton ismét visszatér a Nagy Sportágválasztó elnevezésű országos rendezvénysorozat Szegedre. A sportokat és egészséges életmódot népszerűsítő kétnapos, ingyenes sportágmustrát ezúttal is az Újszegedi Kisstadionban és Városi Sportuszodában rendezik szeptember 20-án és 21-én.

Itt a jó idő, bontják a sátrat a Sportuszodában

A beköszöntött jó idő miatt vasárnap megkezdik a Városi Sportuszoda sátrának elbontását. A munka várhatóan egy hetet vesz majd igénybe.

Éjszakai úszóverseny a pikkelysömör világnapon

Éjszakai úszóversennyel hívják fel a figyelmet a bőrbetegségekre olimpikonok és önkéntesek a pikkelysömör világnapján, október 29-én Magyarország öt városában, köztük Szegeden is.

Ingyenesen úszhatnak az egyetemisták

Ingyenesen úszhatnak az egyetemisták

Évek óta ingyenesen használhatják esténként az Újszegeden lévő sportuszodát a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatói. Az akciót a tanév kezdetével ismét igénybe vehetik a diákok.