Címoldal

Bombariadó miatt leállt a Gábor Dénes szalagavatójaFotógalériával

Bombariadó miatt leállt a Gábor Dénes szalagavatója

Körülbelül 1400 embert tereltek ki a sportcsarnokból, a Bay Zoltán kutatóközpontban melegednek a diákok. Utolértünk egy szülőt, ő mondta el az „élményeiket”. FRISSÍTVE

Zenés gálával köszöntik az újévet a sportcsarnokban

Zenés gálával köszöntik az újévet a sportcsarnokban

Az operett és musical nagyágyúi veszik birtokba egy estére az újszegedi sporcsarnokot. Pénteken legendás részletek csendülnek fel az István a királyból, a Hairből, az Evitából és a West side storyból is.

Fiataloknak mutatták meg: Mi a pálya?Fotógalériával

Fiataloknak mutatták meg: Mi a pálya?

Műszaki pályaválasztó fesztivált rendeztek szerdán az újszegedi sportcsarnokban. Három turnusban több mint ezer iskolást vártak, akiknek élményszerűen igyekeztek bemutatni a műszaki pályák sokszínűségét.

Felejtsd el a stadionépítéseket, itt vannak a horror árú sportcsarnokok

Lassan tényleg minden városban van már kész vagy épülő stadion, nagyon ideje volt kitalálni valamit, mielőtt végleg kifut a program és leállnak a baráti építőcégek. Meg is lett az ötlet, annyira nem törték magukat, mert a sportcsarnok lesz az új stadion. - írja a 444.hu

Az Orosházával vív edzőmeccset a Pick Szeged

Az Orosházával vív edzőmeccset a Pick Szeged

Szerdán 18 órakor az Orosháza együttesét fogadja a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az újszegedi sportcsarnokban, hazai oldalon a két új fiúval, Dmitrij Zsitnyikovval és Stefan Ráfn Sigurmannssonnal. A meccset ingyen nézhetik meg a szurkolók.

Demjén a sportcsarnokban ünnepli születésnapját

Demjén a sportcsarnokban ünnepli születésnapját

Demjén Ferenc idén decemberben ünnepli 70. születésnapját. Ebből az alkalomból a két ünnep között Szegedre látogat, hogy a közönséggel együtt idézze fel életművének legkedveltebb dalait.

6 milliárdból épülhet új sportcsarnok Felcsúton

A Felcsúti Útánpótlás Neveléséért Alapítvány egy új sportkomplexum építésére eddig csak 1,7 milliárdnyi tao-pénzt kapott az MLSZ-től, de ez csak az első ütem, a sportcsarnok összesen mintegy 6 milliárdból épülne meg. Az új komplexum így a felcsúti stadionnál is drágább lesz. - írja a hvg

Ifjú focisták kergették a bőrt a Sportcsarnokban

Ifjú focisták kergették a bőrt a Sportcsarnokban

szeged tv tartalom Rangos nemzetközi utánpótlás labdarúgó tornának adott otthont a hétvégén az újszegedi sportcsarnok. A I. Bestbyte Kupán a házigazda SZEOL mellett még négy másik klub is indult.

Jampik és csinibabák érkeznek Szegedre

Jampik és csinibabák érkeznek Szegedre

Szegeden is bemutatkozik a hatalmas országos és nemzetközi sikernek örvendő Grease című musical. A december 29-i előadás sztárjai Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina szerdán a meséltek az előadás különleges atmoszférájáról.

Mindenki élőben akarja látni a Kielt

Mindenki élőben akarja látni a Kielt

Ha nincs bérlete a Pick-meccsekre, és ma nem állta végig a sort, akkor marad a tévé.

Korábbi híreink

Visszatér Szegedre a világhírű Mojszejev Balett

Visszatér Szegedre a világhírű Mojszejev Balett

A világhírű Mojszejev Balett adventi turnéjának során az idén is ellátogat Szegedre. Oroszország fantasztikus táncegyüttese Miskolc után érkezik a Tisza-parti városba, ahol december 9-én este 7 órától lép fel az Városi Sportcsarnokban. A különleges produkció két alkalommal Budapesten, az Erkel Színházban is látható lesz.

Orbán barátja zsíros megbízást kapott

Három ajánlattevő közül az Orbán Viktor barátjának tartott Garancsi István cége, a Market Építő Zrt. nyerte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportcsarnokára kiírt nyílt tendert - derült ki a szerdai Közbeszerzési Értesítőből.

25 ország kick-boxosai a szegedi világkupán

Négy napon át, csütörtöktől vasárnapig bonyolítják le az évente hagyományos, ezúttal már 20. alkalommal kiírt szegedi kick-box világkupát, amelyen 25 ország harcosai teszik próbára küzdősportos tudásukat a Városi Sportcsarnokban.

Korda György koncert a sportcsarnokban

Korda György koncert a sportcsarnokban

Szegedre érkezik vasárnap a Korda György életműkoncert turné. A népszerű zenész 55 éve alkot, dolgozik és énekel. Az októberben indult életműkoncert-turné nemcsak zeneileg igazi csemege, hanem hangulatában is: fotók, videó-bejátszások, a pályatársak személyes visszaemlékezései varázsolják elénk az elmúlt több, mint fél évszázadot.