Címoldal

Kisorsolták a BL-negyeddöntőket, itt a leosztás

A négy közért jutásért először április 11-12-én játszik a nyolc csapat, a visszavágókat április 18-19-én rendezik. - írja a hvg

Pénteken tartják az ötös lottó sorsolását

Pénteken tartják az ötös lottó sorsolását

Az ünnepek alatt módosulnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorainak sugárzási időpontjai, szombat helyett pénteken tartják egyebek mellett az ötös lottó sorsolását a vidékről érkező játékosok könnyebb közlekedése miatt - közölte a Szerencsejáték Zrt. sajtóirodája.

Szolnok-Szeged és OSC-Eger az elődöntőben

A hétfői sorsolás szerint a címvédő Szolnok a Szegeddel, míg a tavaly finalista OSC a házigazda Egerrel mérkőzik meg a férfi vízilabda Magyar Kupában elődöntőjében.

Eurokupa: A Szeged a Hannoverrel csatázik

Eurokupa: A Szeged a Hannoverrel csatázik

A Szeged a német Hannoverrel csatázhat a férfi vízilabda Eurokupa negyeddöntőjében. Az első mérkőzést hazai medencében vívja a Tisza-parti gárda.

BL: Nehéz csoportba került a MOL-Pick Szeged

BL: Nehéz csoportba került a MOL-Pick Szeged

Lezajlott a sorsolás a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Két magyar csapat, a Veszprém és a Szeged is érdekelt volt. Mind két együttes nehéz csoportba került.

A Barcelona is a Szeged ellenfelei között

A Barcelona is a Szeged ellenfelei között

Az előző idényben döntős MKB-MVM Veszprém többek között a német THW Kiellel, míg a legutóbb negyeddöntős MOL-Pick Szeged a címvédő Barcelonával került azonos csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján.

Ötödik kalapba került a MOL-Pick Szeged

Ötödik kalapba került a MOL-Pick Szeged

Az előző idényben döntős MKB-MVM Veszprém a második, a MOL-Pick Szeged pedig az ötödik kalapba került a férfi kézilabda Bajnokok Ligája péntek esti sorsolása előtt.

Egymillió fontot nyertek - már másodszor!

Egymillió font szép kis summa, nem is nyer ennyit az ember túl sűrűn. Egy brit házaspárt azonban Fortuna különösen kedvelhet, mert nemhogy egyszer mosolygott rájuk, hanem újra nekik kedvezett egy sorsoláson!

Szeged a Kiellel találkozik a nyolc között

Szeged a Kiellel találkozik a nyolc között

A MOL-Pick Szeged a tavalyi döntős német THW Kiel együttesével, az MKB-MVM Veszprém pedig a francia PSG Handballal találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében - derült ki az európai szövetség keddi, bécsi sorsolásán.

A német Löwen ellen csatázik a Szeged

A német Löwen ellen csatázik a Szeged

Sorsoltak a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, ahol a legjobb 16 között a német Löwen ellen csatázik a MOL-Pick Szeged. Az első meccsen idegenben lép pályára a szegedi együttes, a visszavágó lesz Szegeden. Nem lesz könnyű helyzetben a Tisza-parti gárda, hisz az egyik legerősebb ellenfelet kapták a sorsoláskor.

Korábbi híreink

Szombattól kaszálhat miliárdokat a gigalottón

Szombaton csatlakozik Magyarország az új európai lottójátékhoz, a giganyeremény akár 27 milliárd forint is lehet. 14 európai ország után október 4-től Magyarországon is kapható lesz az egyik legnépszerűbb nemzetközi lottójáték.

Elképesztően hülye számok a lottón

Németországban öt egymást követő számot húztak ki a hatoslottó legutóbbi sorsolásán. A játékon hárman is jól tippeltek, de a főnyereményt nem vitte el senki.

Sorsoltak Bécsben: kedvező csoportba került a Pick

Sorsoltak Bécsben: kedvező csoportba került a Pick

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém nehéz ellenfeleket, míg a Szeged, valamint a női BL-ben címvédő Győr kedvező csoportbeosztást kapott a bécsi sorsoláson.

A Füchse Berlin a Szeged elődöntős ellenfele

A Füchse Berlinnel mérkőzik a Pick Szeged a férfi kézilabda EHF Kupa elődöntőjében. A másik ágon a román Constanta és a francia Montpellier találkozik egymással a keddi, berlini sorsolás eredményeként.

Az újabb legyőzendő akadály: Sporting Lisszabon

Az újabb legyőzendő akadály: Sporting Lisszabon

A mai napon tartották a kézilabda EHF-kupa negyeddöntőinek sorsolását, melyen a Pick Szeged a portugál Sporting Lisszabon együttesét kapta. A szegediek idegenben kezdik a párharcot. A másik két párosításban a Nantes a Montpelliert kapta, míg a Constanta a Lugi ellen készülhet. A Füchse Berlin, mint rendező már ott van a fináléban, amit május 17-én és 18-án rendeznek.

A Sporting lett a Pick Szeged következő ellenfele

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) keddi, bécsi sorsolásán az is kiderült, hogy a Pick Szeged az EHF Kupában a lisszaboni Sportinggal csap majd össze a legjobb nyolc között.

Portugál vagy román ellenfele lehet a Picknek

Portugál vagy román ellenfelet kaphat a negyeddöntőben a Pick Szeged a férfi kézilabda EHF Kupa keddi, bécsi sorsolásán.

Sorsoltak a kupában: Tatabánya az első ellenfél

Sorsoltak a kupában: Tatabánya az első ellenfél

A mai napon rendezett irányított sorsolást követően kialakult a kézilabda Magyar Kupa elődöntőinek párosításai. A negyeddöntőben a Csurgót búcsúztató Pick Szeged a Tatabánya ellen játszik a döntőbe kerülésért, míg a másik ágon a címvédő Veszprém a Gyöngyös ellen lép pályára.

Vb 2014: egy ágon Brazília, Spanyolország, Hollandia

Számítani lehetett rá: azzal, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség nem emelte ki a futballtörténet eddigi nyolc világbajnokát, és az októberi FIFA-ranglista alapján állította össze a kedvezményezettek névsorát, lesz olyan csoport a jövő évi vb-n, amelynek nehézségi foka meghaladja a többiekét.

Leküzdhető csoportba került a Pick Szeged

Leküzdhető csoportba került a Pick Szeged

A Pick Szeged a szlovákiai Eperjes (Presov), a francia Nantes és a svéd Kristianstad csapatával került azonos csoportba a férfi kézilabda EHF Kupa 16-os középdöntőjében. Az 1. fordulóra február 8-án,vagy 9-én kerül sor, amikor a Pick Szeged a farncia Nantes csapatával mérkőzik.

Archívum