Címoldal

MOL-Pick Szeged: kidőlt a szlovén beálló

MOL-Pick Szeged: kidőlt a szlovén beálló

Edzésén törött el a talpcsontja, hetekre kidőlt a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapat beállója. Egyelőre nem tudni, mennyi időt vesz igénybe Matej Gaber felépülése.

Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatása közben

A színész híres arról, hogy szereti maga csinálni a kaszkadőrmutatványokat saját filmjében. Most egy nagyobb ugrást vállalt be, de másodjára sem sikerült neki, ráadásul bicegve hagyta el a tetőt. - írja a nuus.hu

Súlyos sérülése miatt visszavonult Vadkerti

Súlyos sérülése miatt visszavonult Vadkerti

Elszakadt a keresztszalagja Vadkerti Attilának, ezért a 112-szeres válogatott kézilabdázó bejelentette, hogy befejezi játékos-pályafutását. A másodosztályú Algyő 35 éves balszélsőjének térde vasárnap az Ózd elleni mérkőzésen sérült meg súlyosan.

Több sérültje is van a Feketesas utcai balesetnek

Összeütközött két autó a Feketesas utcában, egy gyalogost is elsodortak. A baleset nem sokkal öt óra előtt történt. A becsapódás olyan nagy erejű volt, hogy az úton szétszóródtak az üvegszilánkok. Az egyik sérültet a tűzoltók feszítővágóval emelték ki a kocsiból.

Orrtörés miatt kényszerpihenő vár a Szeged balátlövőjére

Orrtörés miatt körülbelül háromhetes kényszerpihenő vár Szergej Gorbokra, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának balátlövőjére.

Ötödével kevesebb baleset történt az utakon

Ötödével kevesebb baleset történt az utakon

Csongrád megye közútjain az év első három hónapjában összesen 115 személysérüléses közlekedési baleset történt, 21 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A balesetek több mint négyötödét a járművezetők okozták.

Pech, újabb sérült a Naturtextnél

Tovább üldözi a balszerencse a Naturtex-SZTE-Szedeák élvonalbeli férfi kosárlabdacsapatát. Az oldalszalag-szakadással bajlódó Jozo Brkic pótlására kiszemelt Vladimir Ticának kiújult egy korábbi hátsérülése, így a 34 esztendős szerb center sem állhat a szegediek rendelkezésére.

Megsérült egy gázvezeték a Derkovits fasoron

Kerti munkák végzése közben vágtak át egy gázvezetéket Szegeden, a Derkovits fasorban kedd délután.

Pénteken már pályára léphet Zubai

Pénteken a Tatabánya elleni bajnokin már újra játszhat Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged kézilabdázója. A válogatott beálló combizomsérülés miatt hagyta ki a Csurgó és az Aalborg elleni találkozókat.

Túl a műtéten a Szeged spanyol kézilabdázója

Túl a műtéten a Szeged spanyol kézilabdázója

Sikeres térdműtéten esett át Niko Mindegía, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának spanyol irányítója.

Korábbi híreink

Zubai Szabolcs: Kösz! Jól vagyok!

Zubai Szabolcs: Kösz! Jól vagyok!

Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának válogatott beállósa a spanyolországi négyes tornán bokasérülést szenvedett. A játékos már Szegeden tartózkodik, jó hír, hogy pénteken már a társakkal edzhet.

Jereminov már a hétvégén visszatérne

Branko Jereminov, a Naturex-Szedeák irányítója sérülés miatt kihagyta a Kaposvár elleni találkozót. A klub Facebook-oldalán most azt nyilatkozta, a MAFC ellen már szeretne ott lenni a pályán.

Gidai Máté is elkezdi az alapozást

Gidai Máté még 2014 tavaszán szenvedett térdsérülést. Az utánpótlás-válogatott szélső hétfőn elkezdi az alapozást a MOL-Pick Szegeddel. A fiatal játékos nagyon várja a visszatérést.

Két-három hétig nem játszhat Bombac

Bokaszalag-húzódás miatt két-három hétig nem játszhat Dean Bombac, a Bajnokok Ligájában is érdekelt Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának szlovén irányítója.

Mindegía szerencsétlen sérülése

Mindegía szerencsétlen sérülése

Niko Mindegía hihetetlen körülmények között sérült meg a Gyöngyös elleni bajnokin. A MOL-Pick Szeged spanyol válogatott irányítója indítani szeretett volna, amikor a kapu mögött található labdafogó hálóról benyúlt egy madzag, amibe beleakadt a keze.

Négy hétig nem játszhat Jonas Källman

Négy hétig nem játszhat Jonas Källman, a MOL-Pick Szeged svéd kézilabdázója, aki az MKB-MVM Veszprém elleni vasárnapi szuperkupa-mérkőzésen sérült meg.

Sajkacsonttörést szenvedett Vranjes

Sajkacsonttörést szenvedett Vranjes

Hat-nyolc hétig nem játszhat Vladimir Vranjes, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának bosnyák válogatott beállósa.

Életveszélyesen megsérült egy férfi a lakástűzben

Életveszélyesen megsérült egy 38 éves férfi lakástűzben egy szegedi panelházban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök reggel az MTI-t.

Légpisztollyal lőtte meg magát a gyerek

Az apja légpisztolyával játszott egy 8 éves kisfiú tiszaszigeti házuk udvarán 2013. november 2-án. A gyerek egy hordóra lövöldözött, de közben meglőtte az egyik ujját. A mentők kórházba vitték, 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

Kerékpáros baleset szemtanúit keresik

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt kéri a lakosság segítségét.

Archívum