Címoldal

Már áll a sátor a Sportuszoda felett

Már áll a sátor a Sportuszoda felett

szeged tv tartalom Péntek délelőtt felállt a sportuszoda mindkét sátra. A medencéket szombat estére feltöltötték vízzel. Amennyiben mindent rendben találnak az illetékes hatóságok, akkor a létesítmény a tervezett időben, november 20-án kinyithat.

A megújult sportuszodában már állítják a sátrat Fotógalériával

A megújult sportuszodában már állítják a sátrat

Megkezdődött az újszegedi sportuszoda nagymedencéjénél az új sátor felállítása. Napokon belül a tanmedence is sorra kerül. A kivitelező szerint a felújítás a módosított ütemterv szerint halad, a létesítmény a tervek szerint november 20-án kinyithat.

Éjjel eltűnik két tévécsatorna, de jön kettő másik

Október 3-i indulásukkal egyidőben, a Sony Max és a Sony Movie Channel az ország legtöbb televíziós szolgáltatójának kínálatában elérhető lesz. - írja az Origo

Az Ajándékkoncert ma benne lesz a tévében

Az Ajándékkoncert ma benne lesz a tévében

Igazi vérbeli szegedi show volt idén a szabadtéri játékok Ajándékkoncertje. Az augusztus végi előadást rögzítette a Magyar Televízió, ma este pedig az M5 csatornán látható is lesz a Szegedi Kortárs Balett Carmina Burana produkciója.

Kritikus a helyzet, szétesés előtt áll a csatornahálózat

A víz negyede elfolyik valahol, mielőtt a fogyasztókhoz eljuthatna, a teljes rendszer alig ötöde számít megfelelőnek. Drámai helyzetet mutat be egy jelentés a magyar víz- és csatornahálózatról. - írja a hvg

Új magyar humorcsatorna indul

Október 3-án Magyarországon is elindul a Comedy Central Family, országos premierek is jönnek az ismert vígjátéksorozatok mellett. - írja az Origo

Csalók próbálják lehúzni az embereket a Vízmű nevében

A Szegedi Vízműnél több ügyfél tett a napokban telefonon, illetve személyesen bejelentést amiatt, hogy az ingatlanokat csatornatisztítást, aknatisztítást végző vállalkozó keresi fel. Azonban ezek az illetők nem állnak kapcsolatban a Vízművel.

Hová kerül a kedvenc tévécsatornám

Közel hárommillió család otthonában változik a televízió csatornakiosztása ebben a hónapban. A közszolgálati adók kerültek az első helyekre. - írja a borsonline

Csatornahálózat rekonstrukció a Fő fasoron

A Szegedi Vízmű Zrt. csatornahálózat rekonstrukciós munkálatokat végez április 24-től a Fő fasoron, a Fő fasor és a Radnóti utca kereszteződésétől a Belváros felé, kb. 15 m hosszban.

Ismét ál-csatornatisztítók próbálkoznak

Ismét ál-csatornatisztítók próbálkoznak

Bejelentést kapott a Szegedi Vízmű Zrt., Móravároson ismét ál-csatornatisztítók próbálnak becsapni embereket azzal, hogy a cég megbízásából csatornatisztítást végeznének, amiért a tisztítást követően pénzt kérnek a helyszínen. Ne dőljenek be a csalóknak!!

Korábbi híreink

Országosan ismert, elismert a szegedi cég

Országosan ismert, elismert a szegedi cég

Vízzel foglalkoznak, de legnagyobb elnyert beruházásuknál az aszfaltozási munkák voltak a legfontosabbak. Novák Gyula, a Szegedi Víziközmű Működtető és Fejlesztő Zrt. első embere volt a Városi Televízió Fogadóóra című műsorának vendége.

Csatornahálózat javítása a Lengyel utcában

A Szegedi Vízmű Zrt. február 24-én és 25-én, a csatornahálózaton egy meghibásodás kibontását és javítását végzi a Lengyel utcában, az utca József Attila sgt. felőli végén.

Csatornahálózati meghibásodás a Hajós utcában

A csatornahálózat meghibásodása miatt javítást végez a Szegedi Vízmű Zrt. a Hajós utcában. A vízmű szakemberei 2014. december 15-től, várhatóan 2014. december 22-ig balesetveszélyes csatornahálózati meghibásodás javítását végzik a szegedi Hajós u. 5/A sz. ingatlan előtt.

Csatornás csalókat vett őrizetbe a rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint három román állampolgár megegyezett a sértettel abban, hogy 18.000 forintért megjavítják a férfi deszki házának ereszcsatornáját. A gyanúsítottak azonban – a megállapodással ellentétesen – nem megjavították, hanem kicserélték a csatornát és előbb 800.000 forintot, majd 600.000 forintot követeltek munkájukért.

Jön a nemzeti bulvártévé - Új frontot nyit a kormány

Nemzeti bulvárcsatornát indítana a köztévé - értesült a Népszava. Noha lapunk információit az MTVA cáfolta, úgy tudjuk, a hosszú távú cél ezzel a lépéssel az RTL Klub marginalizálása lenne, miután eddig sem a reklámadóval, sem a programdíj beszedésének megtiltásával sem sikerült "eltántorítani" kormánykritikus hangvételétől a csatornát. Az új csatornák ötlete állítólag Habony Árpádtól származik.

A Dóm téren nyílik ki a századok sátrának kapuja

A Dóm téren nyílik ki a századok sátrának kapuja

Vasárnaptól három napra a Dóm térre költözik a Magyar Nemzeti Múzeum építményegyüttese és óriási gömbsátra, amely XXI. századi látványeszközökkel, világszínvonalú attrakcióval várja az érdeklődőket. A projekt célja, hogy az általános és középiskolások minél jobban megismerjék a Magyar Nemzeti Múzeumot.

Ismét ál-csatornatisztítók járják a várost

Ismét bejelentést kapott a Szegedi Vízmű Zrt., amely szerint a Nagykörúton ál-csatornatisztítók járják a várost, akik vízműves szakembernek kiadva magukat, csatornatisztítást akarnak végezni az ingatlanon, és a bekötő vezetéken.

Hetvenévesen úszta át a La Manche-csatornát

Az ausztrál Cyril Baldock mostantól Guinness-rekordernek mondhatja magát, ugyanis ő lett a legidősebb ember, aki átúszta a La Manche-csatornát.

Dolgozik a Vízmű a József Attila sugárúton

A Szegedi Vízmű Zrt. hétfőtől végzi a József A. sgt. 66. sz. előtt az úttest és a villamos pálya közötti területen az ingatlan csatornabekötésének a kibontását és vizsgálatát.

Figyelem! Ismét ál-csatornatisztítók

A fogyasztói részéről ismét több bejelentést kapott a Szegedi Vízmű Zrt., miszerint ál-csatornatisztítók járják a várost, akik arra hivatkoznak, hogy érvényes szerződésük van a Vízművel, mely szerint a Vízmű megbízásából csatornatisztítást végeznek az egész városban. Díjuk 160 Ft /m, vagy összesen 2 500 Ft.

Archívum