Címoldal

Újabb életeket ment a Rotary

szeged tv tartalom Újabb két gyermeket, egy temesvári és egy székelyudvarhelyi kisfiút műtöttek meg a szegedi orvosok a Rotary Gift of life!, vagyis az Ajándékozz életet! programjának keretében. Mindkét gyermeket rövid időn belül meg kellett operálni, amire Romániában nem volt lehetőségük. (videóval)

Gumikacsák versenyeznek majd a Tiszán

Gumikacsák versenyeznek majd a Tiszán

szeged tv tartalom A hétvégi halászlé fesztivál alatt gumikacsák ezrei lepik majd el a Tiszát. A rendezvény jótékony célokat szolgál, a bevételből az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika Gyermeksebészeti Osztályának berendezéseit fogják fejleszteni. (videóval)

A Rotarysok segítettek a Gyermekklinikának

A Rotarysok segítettek a Gyermekklinikának

szeged tv tartalom Ma még egy felajánlást kapott a gyermekklinika. A Rotary Club Szeged Dóm több mint másfél millió forint értékű adományt vitt a Gyermeksebészeti osztálynak. Az intézmény a műtétekhez használatos speciális laparoszkópos eszközzel, valamint hat kórházi ággyal gazdagodott. (videóval)

Tíz éves a Rotary Club Szeged Tisza

Tíz éves a Rotary Club Szeged Tisza

szeged tv tartalom A tíz éves fennállását ünnepelte a hétvégén a Rotary Club Szeged Tisza. A rászoruló tehetséges fiatalokat és a hátrányos helyzetű térségekben élőket támogató egyesületnek majdnem harminc tagja van.

Szegeden már tíz éve forog a kerék

Szegeden már tíz éve forog a kerék

A Rotary Club Szeged-Tisza idén ünnepli alapításának 10. évfordulóját. Az esemény alkalmából november 7-én, szombaton egy nagyszabású Charter ünnepség keretén belül emlékeznek meg a klub 10 éves történetéről.

Új elnök a Rotary Club Szeged-Tisza élén

Új elnök a Rotary Club Szeged-Tisza élén

Szombaton délután tartotta ünnepélyes évzáró közgyűlését a Rotary Club Szeged – Tisza, ahol a láncátadásra is sor került, Dobay Dezsőtől Nagy Gábor Dániel vette át a következő egy évre az elnöki posztot.

Korszerű ágyakkal segítik a klinikát a rotarysták

Hatmillió forint értékben 44 modern kórházi ágyat adományozott a Szent-Györgyi Albert Rotary Club a szegedi belgyógyászati klinika és kardiológiai központ részére.

Rotary Tavasz: az újszülött-mentőknek gyűjtenek

Rotary Tavasz: az újszülött-mentőknek gyűjtenek

Háromnapos rendezvényre várja a hét végén a szegedieket a városban működő két Rotary Club, a Mórahalmi Rotary Kerekasztal és a fiatal rotaristákat tömörítő Rotaract és Interact Club. A Szent-Györgyi Albert és a Tisza Rotary Clubok tagjai adományokat is gyűjtenek péntektől vasárnapig a Klauzál téren.

Elmaradnak a Rotary Tavasz programjai

A Szent-Györgyi Albert Rotary Club és az RC Szeged-Tisza által szervezett Rotary Tavasz rendezvényét az időjárási előrejelzések miatt egy későbbi időpontban rendezik majd meg, írják sajtóközleményükben a szervezők.

Babamentőknek gyűjtenek a Rotary tavaszon

Babamentőknek gyűjtenek a Rotary tavaszon

Háromnapos rendezvénnyel ajándékozza meg a szegedieket március 22. és 24. között, péntektől vasárnapig a városban működő két Rotary Club, a Mórahalmi Rotary Kerekasztal és a fiatal rotaristákat tömörítő Rotaract és Interact Club. A rendezvény mindhárom napján a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálatnak gyűjtenek adományokat.