Címoldal

Firkált, de gyorsan elkapták a fiatalt

A rendőrség eljárást indított egy székesfehérvári férfival szemben, aki összefirkálta az egyik szegedi híd pillérének falát.

Rongálás miatt vegzálják a Kétfarkú Kutyapártot

A Dob utcai járdafestési akció után rongálás miatt indult eljárás, ami az ingyenes jogi védelmet ajánló Helsinki Bizottság szerint nonszensz, hiszen kár nem keletkezett. - írja a hvg

Nem javítható az összetört díszkút

Hétfőn reggel vették észre járókelők, hogy vandálok összetörték a Stefánián álló díszkutat. A rendőrség nyomoz az ügyben, jelenleg a térfigyelő kamerák felvételeit vizsgálják. Úgy tűnik a kút annyira megrongálódott, hogy javítani nem is lehet.

Megrongálták a Stefánián álló díszkutat

Valószínűleg nagy erővel és lábbal rúgták le ismeretlenek a Stefánián álló díszkút szobor elemeit. A vandál rongálást hétfőn reggel járókelők vették észre.

Három autót rongált meg egy szegedi férfi

Három autót rongált meg egy szegedi férfi, mert azt hitte haragosa járművei. Az 56 éves N. Mihály ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Valahogy mindig eltörik a hegedű...

Valahogy mindig eltörik a hegedű...

Kik azok, akik bélyeg, vagy szalvéta helyett szobordarabokat gyűjtenek? Miért kell egyeseknek ilyen ereklye?!

Megbotlott és lyukat ütött egy 350 éves festményen

A tajvani kiállításon Leonardo da Vici és kortársainak műveit mutatják be. Paolo Porpora Virágok című festménye azonban nem úszta meg éppen a tárlatot. - írta az Origo

Tönkretették a kis híd korlátját TarjánbanFotógalériával

Tönkretették a kis híd korlátját Tarjánban

Igazából az a csoda, hogy eddig bírta, és nem kell hetente cserélni... Vandalizmus egy csöndes lakótelep pihenőparkjában.

Régi sérelmét torolta meg a szomszédon és autóján

Régi sérelmét torolta meg a szomszédon és autóján

A helyszínen elfogták a szegedi rendőrök a 46 éves F. Zoltánt, aki egy régi sérelem miatt bántalmazta szomszédját, valamint autóját is megrongálta.

6 órán belül elfogták az ereszcsatorna tolvajokat

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint októberben, akkor még ismeretlen tettesek több méter hosszan letépték a szegedi Fogadalmi Templom vörösrézből és bádogból készült csatornacsöveit. Mivel az ügyben feljelentés nem érkezett, a Szegedi Rendőrkapitányság egy internetes portál cikke alapján rendelte el nyomozást.

Korábbi híreink

Fényszórókkal a kezében menekült a tolvaj

Fényszórókkal a kezében menekült a tolvaj

A szegedi nyomozók fogták el azt a férfit, aki országszerte 16 BMW-t tört fel. Szegeden az év elején 4 BMW esett áldozatul a tolvajnak, aki a légzsákokra és a lámpákra specializálta magát.

Vandál rongálót keres a rendőrség

Vandál rongálót keres a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse eljárást indított rongálás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendőrök a fényképen látható férfit keresik és várják a lakosság segítségét.

Kézzel törte be a szélvédőt a szegedi terminátor

Először puszta kézzel betörte egy autó szélvédőjét egy szegedi férfi, majd ittasan a volán mögé ülve elhajtott a helyszínről. A rendőrök rövid időn belül elkapták a tettest, aki ellen büntetőeljárás indul.

Rendőrautón álltak bosszút a garázdák

Rendőrautón álltak bosszút a garázdák

Hangoskodott, majd ellenszegült a rendőri intézkedésnek két fiatal Szegeden, végül elő is állították őket. Később egy rendőrautón álltak bosszút. A rendőrök gyorsan elkapták őket, garázdaság és rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás.

8 liter borért törbe be a kirakatot

Áprilisban törte be az egyik szegedi kisbolt kirakatát egy ismeretlen férfi. A rendőrség széles körű adatgyűjtés eredményeként mind a tettest, mind a felbujtót gyorsan elfogta.

Megrongálták a kiskundorozsmai stációkat

Barna festékkel öntötték le a kiskundorozsmai stációk egyik szentképét és az építmény falát - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden az MTI-vel.

Garázdák a szegedi éjszakában

Két garázda férfi is rendőrkézre került az elmúlt napokban. Az egyikük autót rongált meg, letörve a Citroën visszapillantó tükrét, a másik pedig összeverekedett egy kerékpárossal. Mindkettő tettes ellen büntetőeljárás indult.

Jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni a szegedi Vértó dombján felállított szoborcsoport egy elemének megrongálóját.

Vandálok rongálták Koppány szobrát

Megrongálták a Vértónál álló, a Fény - a magyar föltámadás emlékjele szoborcsoport egyik alakját ismeretlen tettesek szombatra virradóra.

Bánatában rongált autókat egy nő Szegeden

Kirúgták a munkahelyéről, ezért végigkarcolt 17 autót Szeged belvárosában egy nő 2012. november 29-én délelőtt. A rendőrök lakossági bejelentés alapján elfogták. Ellene a Szegedi Rendőrkapitányság rongálás bűntette megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Archívum