Címoldal

Hangszersimogató roadshow jön az Agórába

Hangszersimogató roadshow jön az Agórába

Több mint száz kipróbálható hangszer, hangtechnikai eszköz és ministúdiók érkeznek április 25-én, kedden a Szent-Györgyi Albert Agorába. A Hangszert a kézbe országjáró interaktív zeneoktatási roadshow egész héten Szegeden vendégeskedik.

A tej volt a középpontban kedden Szegeden

A tej volt a középpontban kedden Szegeden

szeged tv tartalom Jól tűrte a műtehén, amint a gyerekek a fejést gyakorolták. Ez volt az egyik versenyszám a Tej Terméktanács által szervezett keddi roadshow-n, ahol a Rókus II. általános iskolások tehénfejésben, zsákbanfutásban és kvízekben mérhették össze tudásukat. (videóval)

Szegeden járt a Szakképzési Roadshow

Szegeden járt a Szakképzési Roadshow

Több mint 50 vállalkozás és szakképző intézmény vett részt a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által elnökölt Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság Roadshow-ján Szegeden.

Roadshow: Szegeden is „házhoz jön” a tőzsde

Roadshow: Szegeden is „házhoz jön” a tőzsde

Szegedre, az egyetem gazdaságtudományi karára érkezik október 10-én a Budapesti Értéktőzsde öt állomásból álló nyíltnap-sorozata, amelyen az érdeklődők ingyenesen látogatható előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében kerülhetnek közelebb a tőzsde világához.

Kerékpáros roadshow újszegedi bringapárbajjalFotógalériával

Kerékpáros roadshow újszegedi bringapárbajjal

A borongós idő, az olykor szemerkélő eső ellenére is több mint száz kerékpárbarát vett részt az újszegedi ligetben szombaton délután rendezett nemzetközi kerékpáros roadshow szegedi állomásán. A Tisza-parti város biciklisei mellett Makóról és Hódmezővásárhelyről is érkeztek drótkerekezők, hogy részt vegyenek a programokon.

Kerékpáros roadshow – határok nélkül

Kerékpáros roadshow – határok nélkül

Szegedről indul szeptemberben az az uniós program, amelynek célja többek között az, hogy a biciklizésen keresztül közelebb hozza egymáshoz a határ két oldalán élőket: magyarokat és a szerbeket. Az Európai Unió támogatásával megvalósuló nemzetközi kerékpáros roadshow Szegedet, Szabadkát, Horgost és Kecskemétet érinti majd.