Címoldal

Óriási siker volt a hétvégi repülőnapFotógalériával

Óriási siker volt a hétvégi repülőnap

Óriási érdeklődés volt a péntektől vasárnapig tartó Szegedi Repülőnapok és Légiparádé után, több mint 20 ezer látogató fordult meg a 100 plusz 2 éves Szegedi Repülőtéren a három nap alatt.

Csúcsra járt szombaton a RepülőnapFotógalériával

Csúcsra járt szombaton a Repülőnap

Az időjárás is a kegyeibe fogadta második Szegedi Repülőnap szervezőit, egy felhő sem volt az égen. Nem csoda, hogy ki lehetett volna tenni a megtelt táblát a repülőtér bejáratára, annyian látogattak ki szombaton a rendezvényre, ahol számos program várta az érdeklődőket a levegőben és a földön egyaránt.

Repülőnapokkal jön idén az őszi bormustraFotógalériával

Repülőnapokkal jön idén az őszi bormustra

Rekord mennyiségű borászattal várja vendégeit az idén már hetedik alkalommal a Bor tér. Az őszi bormustrához szeptember közepén immár második alkalommal csatlakozik a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé. A szervezők szerint a két esemény jól kiegészíti, erősíti egymást.

Lesz pénz a repülőtér fejlesztésére

Lesz pénz a repülőtér fejlesztésére

szeged tv tartalom A kifutópálya meghosszabbításával az eddiginél több utast szállító gép is leszállhat majd, és új épületek készülhetnek. A sport és az utazási célú repülést szét tudják választani, ha megvalósul a beruházás. (videóval)

„Drónok harca” a Szegedi RepülőnapokonFotógalériával

„Drónok harca” a Szegedi Repülőnapokon

A szegedi légiparádé zárónapján a repülés új sztárjai, a drónok csaptak össze egymással. Akik közelebbről akartak megismerkedni a kis modellekkel, „meg is simogathatták” a kis szerkezeteket.

Több ezren látogattak ki a RepülőnapraFotógalériával

Több ezren látogattak ki a Repülőnapra

A szervezők szombaton egész nap az eget és az előrejelzéseket figyelték, eléri-e Szegedet a beharangozott eső. Szerencsére a felhők csak riasztgattak, de elkerülték a repülőteret, így minden adott volt, hogy sikeres legyen a Repülőnap. Az volt!

Bohócdoktorok a Szegedi Repülőnapon

A 2016-ban 100 éves Szegedi Repülőtéren szeptember 16-17-18-án három napos nagyszabású légiparádén nagyszabású programsorozat várja a repülés iránt érdeklődőket. Az eseményen a légi csodák mellett részt vesz a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata is.

Felcsút szállodát és repülőteret kap

Felcsút tovább fejlődik, az önkormányzat szerint a szakhatóságok engedélyezték egy repülőtér kialakítását, fejlesztését is. A hatóság ezt még nem egészen így tudja. - írja a nol.hu

Legalább 15 halott a brüsszeli terrortámadásokban - percről percre

Két hangos robbanás történt kedd reggel a brüsszeli Zaventem reptéren. Lezárták a csúnyán megrongálódott épületet., a repülőket átirányítják. Robbantottak az Európai Parlament közelében található Maalbeek metróállomás közelében is.

Felcsút szállodát és repülőteret kap

Felcsút tovább fejlődik, az önkormányzat szerint a szakhatóságok engedélyezték egy repülőtér kialakítását, fejlesztését is. A hatóság ezt még nem egészen így tudja. - írja a nol.hu

Korábbi híreink

Szerencsére csak gyakorlat volt a repülőtéri baleset

Szerencsére csak gyakorlat volt a repülőtéri baleset

szeged tv tartalomLátványos katasztrófavédelmi gyakorlatot tartottak a szegedi repülőtéren. A megrendezett baleset története szerint egy kényszerleszállást végrehajtó szerb kisrepülő összeütközött egy felszállni készülő géppel; hat sérültet kellett kimenteni.

Tárlat mutatja be a 100 éves légikikötőt

Tárlat mutatja be a 100 éves légikikötőt

A szegedi repülőtér fennállásának századik évfordulója alkalmából nyílt kiállítás a Somogyi-könyvtár alagsorában.

Egy éven át potyázott az ingyenkajával

Egy teljes éven át tette folyamatosan lóvá a repülőtéri személyzetet egy férfi, aki újra és újra átfoglalta a jegyét, ezzel kiemelt státuszba került és ingyen ehetett a VIP-várók büféjében.

Felcsút szállodát és repülőteret kap

Megadta az engedélyt egy felcsúti repülőtér kialakításához a Légügyi Hatóság és a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség is hozzájárult.

UFO miatt állt a forgalom a brémai repülőtéren

Egy UFO okozott zavart a német Bréma repülőterén, legalábbis a radaron fel-felbukkanó objektumot nem sikerült azonosítani, és két rendőr szabad szemmel is érzékelte a különös fényes pontot.

Alvódobozok a slágerek a senjangi reptéren

Három négyzetméteres alvódobozokat állítottak fel Kína egyik legnagyobb nemzetközi repülőterén. A senjangi légikikötő pihenőalkalmatosságai máris nagy sikernek örvendenek a csatlakozásra váró tranzitközönség körében.