Címoldal

47 év után megoldódhat a világ legrejtélyesebb gépeltérítése

Egy volt FBI-osokból, igazságügyi szakértőkből és magánnyomozókból álló negyvenfős csoport szerint végre sikerülhet kideríteni, ki lehetett az a rejtélyes ejtőernyős „bandita", aki 1971-ben sikeresen eltérített egy repülőgépet, majd a 200 ezer dolláros váltságdíj megkaparintása után örökre kámforrá vált. A férfiről mindössze egy elsárgult fantomkép maradt fenn. - írja az Origo

Rejtélyes kiürítés a NAV központjában

Egy rendőrségi razziához megszólalásig hasonló akció színhelye volt szerda kora este a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) központja a Széchenyi utcában – értesült a Blikk.

Henger alakú UFO-t láttak Ausztrália felett

Az ausztrál közlekedésbiztonsági hivatal kivizsgálta az esetet. A magyar szakember szerint idehaza is többször észleltek hasonlót. Az ausztráliai incidensről közzétett hivatalos jelentésben a hatóság arról számolt be, hogy a furcsa esetre nincsen magyarázat.

A világ 6 legrejtélyesebb repülőgép eltűnése

Szombat reggelre nyoma veszett egy malajziai utasszállítónak, fedélzetén 239 emberrel. A gépet még keresik, egyelőre rejtély, mi történhetett. Az eset kapcsán összeszedtük a történelem eddigi legfurcsább repülőgépes eltűnéseit.

A múmiák rejtélye elevenedik meg SzegedenFotógalériával

A múmiák rejtélye elevenedik meg Szegeden

Rejtélyek, sorsok, múmiák címmel nyílt kiállítás csütörtökön délután a Fekete házban. A nem mindennapi tárlat a váci leletegyüttes segítségével kétszáz éve élt, mumifikálódott emberek sorsát mutatja be. A kiállítás a múmiakutatás érdekes és titokzatos világába kalauzolja el a látogatókat.