Címoldal

Hátraarcban az Orbán-kormány: Rétvári takarítja el a nyomokat

"Itt senki semmiféle konkrét dátumot nem mondott" - állította Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára a 9 osztályos általános iskola bevezetésével kapcsolatban egy sajtótájékoztatón. Csakhogy ez így nem igaz. - írja a hvg

Szabó Sándor: Nem kell sok kis megyei KLIK

Szabó Sándor: Nem kell sok kis megyei KLIK

Nyáron teljesen megszűnik a Klik - jelentette be Rétvári Bence államtitkár az ATV Start kedd reggeli műsorában. Szabó Sándor országgyűlési képviselő szerint az irány jó, de a legfontosabb, hogy a helyi közösségek visszakapják önállóságukat.

Ságvári-ügy: Rétvári értetlenkedik és terel

Ságvári-ügy: Rétvári értetlenkedik és terel

Szabó Sándor szegedi szocialista országgyűlési képviselő írásbeli kérdése után hétfőn a parlamentben kétperces szóbeli kérdést tett fel a Ságvári gimnázium átnevezéséről Balog Zoltán emberi erőforrások miniszterének, akinek távollétében Rétvári Bence államtitkár válaszolt.

Rétvári nem enged: átnevez, majd egyeztet

Rétvári nem enged: átnevez, majd egyeztet

Az EMMI nem enged, megváltoztatja a Ságvári-gimnázium nevét, utána egyeztet. Ez derül ki Rétvári Bence államtitkár Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselőnek írt leveléből. A szegedi honatya hiába hivatkozik arra, nem egyértelmű a törvényi kötelezettség és az intézmény átnevezése ellen tízezrek tiltakoznak.