Címoldal

Popovics Lőrinc kiállítása a Wágner-udvarbanFotógalériával

Popovics Lőrinc kiállítása a Wágner-udvarban

A SzegedArt nyári rendezvénysorozatának negyedik kiállítása nyílt meg csütörtökön este a belvárosi Wágner-udvarban. Ezúttal Popovics Lőrinc szegedi szobrász alkotásait csodálhatta meg a közönség.

Pál Tamás karmesteré a Szegedért Alapítvány fődíja

Pál Tamás karmesteré a Szegedért Alapítvány fődíja

szeged tv tartalom Pál Tamás karmester kapta a Szegedért Alapítvány idei fődíját. A szakkuratóriumok és az ügyvezető kuratórium döntött a díjazottakról és a támogatási pályázatokról. Az idei díjátadó gálát március 11-én tartják a Szegedi Nemzeti Színházban.

Kortárs szegedi alkotók tárlata a REÖK-benFotógalériával

Kortárs szegedi alkotók tárlata a REÖK-ben

Három jeles szegedi alkotó – Popovics Lőrinc, Darázs József és Sejben Lajos – képzőművészeti alkotásaiból nyílt kiállítás Privát axiómák címmel pénteken a Reök-palotában. A száz művet felvonultató tárlat március 13-ig látható.

Szegedi művésztrió mutatkozik be a REÖK-ben

Szegedi művésztrió mutatkozik be a REÖK-ben

Jeles kortárs szegedi képzőművészek – Popovics Lőrinc, Darázs József és Sejben Lajos – alkotásaiból nyílik kiállítás Privát axiómák címmel pénteken 17 órakor a Reök-palotában.

Fényösvényen sétálhatnak a REÖK látogatóiFotógalériával

Fényösvényen sétálhatnak a REÖK látogatói

Fényösvényen címmel nyílik jubileumi kiállítás Popovics Lőrinc szobrászművész alkotásaiból pénteken a szegedi Reök-palotában. A szeptember 1-jéig látható tárlat a májusban hatvanadik születésnapját ünneplő, ismert szegedi szobrászművész összefoglaló kiállítása, amely a sokoldalú életmű főbb törekvéseibe nyújt betekintést.

Fából faragott mágiák a Reök-palotában

Fából faragott mágiák a Reök-palotában

Az idei évben 60. születésnapját ünneplő, ismert szegedi szobrászművész, Popovics Lőrinc alkotásaiból nyílik összefoglaló kiállítás a Reök-palotában pénteken délután 5 órakor. A szeptember 1-ig látható tárlat a sokoldalú életmű főbb törekvéseibe enged betekintést: válogatást mutat be a művész faszobraiból, kő plasztikáiból, kő- és üvegszobraiból.