Címoldal

Ennyire még sosem fogtak össze a Fidesz ellen

Először az állását veszítette el, két nappal azután, hogy bejelentette indulási szándékát a Fidesz jelöltjével szemben a hódmezővásárhelyi polgármesteri posztért. A hétvégén pedig már térfigyelő kamerát is kapott az utca, amelyben Márki-Zay Péter lakik. Egy nagycsaládos, konzervatív értékrendű ember miért indul a Fidesz jelöltje ellen, mit gondol Lázár Jánosról, és mikor nem szavazna rá a saját anyja se? - írja az Index

Bejelentette, hogy indul a választáson, kamerát szereltek az utcájába

Februárban időközi polgármester-választás lesz Hódmezővásárhelyen, abban a Csongrád megyei városban, ahol a Fidesz hosszú évek óta az országos átlagnál is jobb eredményt szokott elérni. Innen indult Lázár János politikai karrierje, sokáig ő volt a város polgármestere, és a mai napig kezében tartja az egész környék irányítását. - írja a 444.hu

Polgármester lett egy 4 éves fiú Amerikában

Természetesen csak jelképes polgármesterré választották az egyesült államokbeli Dorsetben a négyéves Robert Tuftsot. A fiúcska egy éve töltötte be a tisztséget és kampányolt is újraválasztásáért.

Almási István lett Hódmezővásárhely polgármestere

Almási Istvánt választották Hódmezővásárhely polgármesterévé, a vasárnapi időközi választáson a Fidesz-KDNP jelöltjét a voksolók 52,31 százaléka támogatta - derül ki az önkormányzat honlapján nyilvánosságra hozott nem hivatalos végeredményből.

Csak a munkahelyek állítják meg az elvándorlást

Csak a munkahelyek állítják meg az elvándorlást

Hódmezővásárhelyen mindenkit érint az elvándorlás. Munkahelyek híján az itt élő családok szinte mindegyikéből valaki elhagyta már a várost. Az új városvezetés legfontosabb feladta, hogy munkahelyeket teremtsen – mondta az MSZP polgármester-jelöltje.

Egy új városvezetés munkahelyeket teremtene

Egy új városvezetés munkahelyeket teremtene

Valódi párbeszédre lenne szükség a városvezetés és a vásárhelyi cégek között ahhoz, hogy javuljon a foglalkoztatási helyzet. Hódmezővásárhely egyik legkomolyabb problémája ugyanis az elvándorlás, aminek legfőbb oka a munkanélküliség – mondta az MSZP polgármester-jelöltje.

Csak nemzeti összefogással menthető meg Vásárhely

Csak nemzeti összefogással menthető meg Vásárhely

Nemzeti összefogásra van szükség ahhoz, hogy a hatalmas adóssághullám ne temesse maga alá Hódmezővásárhelyet - jelentette ki Szanyi Tibor országgyűlési képviselő, az MSZP elnökségi tagja hétfőn az alföldi városban. A szocialista párt sajtótájékoztatóját ismét megzavarták.

Leadta szelvényeit a szocialista jelölt

Leadta szelvényeit a szocialista jelölt

Napok alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlószelvényeket az MSZP hódmezővásárhelyi polgármester-jelöltje. Kis Andrea elmondta, maga is meglepődött, hány olyan ember tisztelte meg a bizalmával, aki korábban szocialista politikussal talán szóba sem állt volna.

A helyi választási bizottság az MSZP-nek adott igazat

A helyi választási bizottság az MSZP-nek adott igazat

Sajnálatos módon eldurvult a kampány Hódmezővásárhelyen. Kis Andrea, az MSZP polgármesterjelöltje a hét közepén sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a városban valótlanságokat állító, a szocialista pártot lejárató szórólapok jelentek meg. Emiatt pedig a helyi választási bizottsághoz fordult.