Címoldal

Ismét megnyílt a Polgármester KonyhájaFotógalériával

Ismét megnyílt a Polgármester Konyhája

Szombaton délelőtt az esős idő ellenére nagyon sokan látogattak ki a Széchenyi térre, a Toros Pálinkafesztiválra. Nem csak a kiállítók vonzották az embereket, hanem az is, hogy újra megnyílt a Polgármester Konyhája, ahol Botka László osztotta a finom sültkolbász, sült húst és töltöttkáposztát.

Böllérverseny és malacsiratás is lesz a téren

Böllérverseny és malacsiratás is lesz a téren

Nyolcadik alkalommal nyílik Toros Pálinkafesztivál szerdán a Széchenyi téren, hogy idén is belekóstolhassanak a szegediek a disznóvágások hangulatába.

A polgármester konyhája a böllérversenyenFotógalériával

A polgármester konyhája a böllérversenyen

Igazi nagyüzem kezdődött a hatodik alkalommal megrendezett Toros Pálinkafesztiválon szombaton reggel a Széchenyi téren. Baráti társaságok, közéleti személyiségek, családok mérték össze kolbász és hurkakészítő tudományukat az idei böllérversenyen. A platánok alatt konyhát nyitott a polgármester is: Botka László délelőtt frissen sült hurkával, kolbásszal kínálta a szegedieket.

A polgármester is konyhát nyit a toros fesztiválon

A polgármester is konyhát nyit a toros fesztiválon

Az idén már hatodik alkalommal nyílik meg a Szegedi Toros és Pálinkafesztivál csütörtökön délután a Széchenyi téren, hogy most is belekóstolhassanak a szegediek a disznóvágások hangulatába. Március 5-től 8-ig két helyen, a Böllér és a Hentes színpadokon és környékükön zajlanak majd az események.

A polgármester is konyhát nyitott a halfesztiválonFotógalériával

A polgármester is konyhát nyitott a halfesztiválon

A partfal-felújítási munkák miatt idén a Széchenyi téren rendezik meg a hagyományos szegedi Nemzetközi Tiszai Halfesztivált, amelyre az első két napon több tízezren voltak kíváncsiak. A fesztiválon konyhát nyitott Botka László polgármester is, aki szombaton délben halkóstolóval is megvendégelte a szegedieket.

A polgármester is konyhát nyit a toros fesztiválon

A polgármester is konyhát nyit a toros fesztiválon

Az idén már ötödik alkalommal nyílik meg a Szegedi Toros és Pálinkafesztivál csütörtökön délután a Széchenyi téren, hogy most is belekóstolhassanak a szegediek a disznóvágások hangulatába. Március 6-tól 9-ig két helyen, a Böllér és a Hentes színpadokon és környékükön zajlanak majd az események.

A böllérversenyen konyhát nyitott a polgármester isFotógalériával

A böllérversenyen konyhát nyitott a polgármester is

Szombaton korán reggel igazi nagyüzem kezdődött a negyedik alkalommal megrendezett Toros Pálinkafesztiválon, a Széchenyi téren. Baráti társaságok, közéleti személyiségek, családok mérték össze kolbász és hurkakészítő tudományukat az idei böllérversenyen. Konyhát nyitott a polgármester is a platánok alatt: Botka László délelőtt frissen sült hurkával, kolbásszal kínálta a szegedieket.

Toros fesztivál: konyhát nyit a polgármester is

Toros fesztivál: konyhát nyit a polgármester is

Böllérverseny színesíti szombaton a negyedik Toros Pálinkafesztivált a Széchenyi téren. A platánok alatt munkahelyi közösségek, baráti társaságok mérik össze tudásukat: ki készíti a legjobb kolbászt, hurkát. A Polgármester konyhájában délelőtt 10 órától az idén is frissen sült „disznóságokkal” várja a szegedi érdeklődőket Botka László.