Címoldal

Öt és félmilliót költött a testvérpár, hogy Brad Pittre hasonlítson

Egy arizonai testvérpár öt és félmilliót költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Brad Pitt. - írja a Blikk

Minden bokor mögött adóellenőrök állnak

Végbéltükrözést is bevállalnak, keresztül-kasul szelik az országot egy telekocsissal, őt is megbüntetik, de útközben is megállnak több helyen, azokat is megszórják bírságokkal, papnak öltöznek be, és így mennek egy jót enni étterembe, majd jön a sok tízezres vagy százezres büntetés. A revizorok bárhol felbukkannak, de nem tudják, hogy a zumbát nők űzik. Csodálkoznak, hogy sokan megvetik őket. A karakán ügyvédekkel meggyűlik a bajuk.

A Dóm térről is készül térplasztika vakoknak

A Dóm térről is készül térplasztika vakoknak

Tavaly októberben, a Fehér bot napján avatták fel a Széchenyi tér nevezetességeit bemutató térplasztikát, Szemerey-Kiss Balázs szobrászművész alkotását. Most a Széchenyi térihez hasonló térplasztika készül a Dóm térről is.

Kártérítést kapott, mert csúnya gyereke született

Pert nyert az a kínai férfi, aki azért vált el feleségétől, mert rút gyereke született. A történet szerint ugyanis a kislány világrajövetelekor derült ki, hogy a nő plasztikai műtéteknek köszönheti szépségét.

Térplasztikán látható és tapintható a városFotógalériával

Térplasztikán látható és tapintható a város

A Fehér Bot Napjára időzítve adták át a Széchenyi téren a vakok és gyengénlátók tájékozódását segítő térplasztikát. A szobor uniós pályázat segítségével valósult meg Szeged turisztikai információs rendszerének megújításának részeként.

Tapintható város a látványos térplasztikákon

Tapintható város a látványos térplasztikákon

A Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. uniós pályázaton nyert pénzt Szeged turisztikai információs rendszerének megújítására. Ennek részeként helyeznek ki a vakok és gyengénlátók tájékozódását segítő, egyben a belváros két turisztikailag frekventált pontját kiemelő térplasztikákat.