Címoldal

A Nemzeti Együttműködés Rendszere kiment Pinkre

Hagyományápoló jelleggel, immár másodszor jelentkezik évelő rovatunk, ami a maga szerény eszközeivel az uralkodó osztály highlightjait igyekszik bemutatni a Sziget fesztivál VIP-szekciójában. - írja a 444.hu

Múzeumi látványosság lesz a Pink Floyd

Korábban nem látott koncertfelvételeket, 350 tárgyat, hangszereket és kéziratokat is bemutat a Pink Floyd zenekarról szóló tárlatán a londoni Viktória és Albert Múzeum, amely szerdán számolt be a 2017-es kiállítás terveiről. - írja a vilagszam.hu

4 milliárd forintot ér a bíborrózsaszín gyémánt

Rekordáron, 17,77 millió (4,3 milliárd forint) dollárért kelt el egy bíborrózsaszín 8,41 karátos tökéletes tisztaságú gyémánt a Sotheby's aukciósház hongkongi drágakő- és jádekőárverésén kedd este.

20 év után új albummal jelentkezik a Pink Floyd

A Pink Floyd igencsak megvárakoztatta a rajongóit, hiszen húsz év telt el legutóbbi stúdióalbumuk, a The Division Bell megjelenése óta.

Gyémántért soha nem fizettek még ennyit

Az eddigi rekord közel duplájáért 83 millió dollárért (18,43 milliárd forintos összegért) kelt el a Sotheby's aukciósház szerda esti genfi licitjén a valaha árverésre bocsátott legértékesebb gyémánt, egy színét, tisztaságát és súlyát tekintve egyaránt páratlan rózsaszín drágakő, a Pink Star.

Jön a Pink Floyd-rockopera

Két év után újra elhozza Budapestre a The Wall-t Roger Waters. A Pink Floyd 33 évvel ezelőtt megjelent rockoperájával három éve turnézik az egykori zenekarvezér, és az üzenet még mit sem veszített érvényességéből.