Címoldal

Permetezik a vadgesztenyefákat Szegeden

Megkezdődött Szegeden a vadgesztenye aknázómoly elleni védekezése, a permetezési munkákat éjszaka végzi a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Elkezdődött a hársfák és platánok lemosó permetezése

Az időjárástól függően a következő hetekben a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. szakemberei többek között a hársfák, platánok lemosó permetezését végzik.

Permetezéssel óvják a fákat Szegeden

Permetezéssel óvják a fákat Szegeden

szeged tv tartalom Őszi lemosó permetezést végeznek a parkokban és az utcákon. A permetszer természetes anyagú, emberre-állatra nem káros, és az autókról vízzel könnyen lemosható. A munkát éjszaka végzik, amikor kisebb az autóforgalom. (videóval)

Permetezik a szegedi platánfákat

Megkezdődött Szegeden a platánfák favédelmi permetezése, a vegyszer emberre és háziállatokra ártalmatlan, tanácsos azonban néhány óvintézkedést betartani. Az éjszakai permetezés Szeged városrészeiben november 10-ig tart.

Október van, de támadnak a szúnyogok

Megdöbbentő méretű szúnyoginvázió tapasztalható a Duna-Tisza közén. Teljesen szokatlan módon csúcsüzemben dolgoznak október elején a mezőgazdasági repülőgépek, holott már rég meg kellett volna kezdeni a karbantartásukat. Olyan településeken is feltűnnek, ahol nincs is a közelben vízpart.