Címoldal

Maszkkal és maszk nélkül jön Pataki Ferenc

Maszkkal és maszk nélkül jön Pataki Ferenc

A Függöny előtt, maszk nélkül sorozatban a Szegedi Nemzeti Színház népszerű művészével, Pataki Ferenccel beszélget Gyüdi Sándor január 11-én, csütörtökön délután 5 órától a Kisszínházban.

Tünékeny idő a Démász GalériábanFotógalériával

Tünékeny idő a Démász Galériában

Tünékeny idő címmel nyílt kiállítás Sejben Lajos képzőművész alkotásaiból a DÉMÁSZ Galériában. A nemzetközileg is elismert szegedi művész több mint három évtizedes alkotói munkásságának keresztmetszetét mutatja be.

Ismét lesz Elvesztve a Reök-palotában

Ismét lesz Elvesztve a Reök-palotában

Nagy sikert aratott októberben az Elvesztve című produkció a REÖK-ben. Pataki Ferenc monodrámája új helyet talált magának a palota színháztermében, a közönség is megszerette a helyszínt. Ezért a hamarosan visszatér a darab.

Nyáry Krisztián és a modern Petőfik a REÖK-ben

Nyáry Krisztián és a modern Petőfik a REÖK-ben

Izgalmas, programokkal teli októberrel várja látogatóit a Reök-palota. Színházi előadásokban nem lesz hiány, hiszen érkezik például a TÁP Színház és elindul a Nyáry Krisztián szerelmeskönyveivel fémjelzett sorozat is.

Pataki Ferenc monodrámája a Hungi VigadóbanFotógalériával

Pataki Ferenc monodrámája a Hungi Vigadóban

Elvesztve címmel mutatják be szerdán a Dosztojevszkij műveiből készült monodrámát Barnák László rendezésében Pataki Ferenc előadásában a szegedi Hungi Vigadóban.

Pataki Ferenc monodrámája a Hungiban

Pataki Ferenc monodrámája a Hungiban

szeged tv tartalom Elveszítve. Ez a címe annak a monodrámának, melynek premierje május 11-én lesz a Hungi Vigadóban. A főszereplő Pataki Ferenc, a rendező Barnák László. Két héttel a bemutató előtt a sajtó is bepillanthatott a próbafolyamatba. (videóval)

Karinthy kabarézik a Fekete házban

Karinthy kabarézik a Fekete házban

Karinthy Frigyes lesz a Fekete ház főszereplője június 7-én, vasárnap este: a legendás író műveiből láthatnak különleges zenés színdarabot az érdeklődők. A Karinthy-kabaré Pataki Ferenc rendezésében 19 órakor kezdődik.

Vásári komédiával folytatódik az évad

Vásári komédiával folytatódik az évad

Pénteken este mutatják be a Kisszínházban Csiszár Imre rendezésében Wolfgang von Goethe és Peter Hacks komédiáját, A mundérvásárhelyi búcsút. A vásári komédia premierje igazi kuriózumnak számít. Izgalmas kihívás ugyanis három színésznek – Borovics Tamásnak, Danis Lídiának és Pataki Ferencnek – egy egész vásári forgatagot megmutatni.