Címoldal

Máris visszakozik a kormány a panelbontások ügyében?

Az első egyeztetések kezdődtek csak meg, de máris arról számolnak be a szakmai szervezetek, hogy a kormány belátja, nem lehet vissza- vagy elbontani a panelházakat. A Miniszterelnökség hivatalosan még kitart, hogy mennek tovább az egyeztetések. - írja a hvg

Ön dönt: látvány, vagy fejlődés

Ön dönt: látvány, vagy fejlődés

A Fidesz választási kommunikációjában fontos szerepet tölt be a Botka László polgármester által vezetett önkormányzat eredményeinek, azok fontosságának lebecsülése, a különféle beruházások fontosságának kisebbítése. A Fidesz szerint Szegeden csak „látványberuházások” készültek. Ennek azonban a tények ellentmondanak.

Solymos: A Fidesz panelhazugságokkal szédít

Solymos: A Fidesz panelhazugságokkal szédít

Hamis ígéretekkel szédíti a Fidesz a szegedi panellakókat. Kothencz János azt ígéri, megválasztása esetén önerő nélkül, ingyen újítják fel a panelépületeket. Ez az ígéret már elhangozott a négy évvel ezelőtti kampányban is, majd választást nyerve a Fidesz teljesen leállította a panelprogramot – mondta Solymos László.

MSZP: a panelházak egy részében nőtt a fűtésdíj

Az MSZP szerint a távhőárakban sok esetben nem érvényesült a tízszázalékos rezsicsökkentés, sőt a fővárosi lakásszövetkezetekben élőknek többet kell fizetniük a távfűtésért, mint a rezsicsökkentés meghirdetése előtt.