Címoldal

Pénztárcát lopott a strandon, elfogták

A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a szegedi férfit, aki pénztárcát lopott a hódmezővásárhelyi strandon.

Pénztárcát loptak egy szegedi üzletből

Az eladó pénztárcáját tulajdonította el két nő egy ruhaüzletből Szegeden. A rendőrök a gyanúsítottakat néhány órán belül azonosították, majd előállították.

Tolvaj nőt keres a rendőrség

Tolvaj nőt keres a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást. Az ismeretlen elkövető szerdán, 10 óra körül a Rákóczi téren található Szegedi Járási Hivatal első emeleti ügyfélvárójában eltulajdonította a sértett széken elhelyezett pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és személyes okmányokkal együtt.

14 év után kamatokkal együtt kapta vissza pénzét

Ivica Jerkovic, a kelet-horvátországi Donje Moticina lakosa tizennégy évvel ezelőtt 2000 német márkával teletömött tárcáját veszítette el. A benne lévő személyi okmányokkal együtt a pénzt is visszaküldte a feladó, kamatostul.

Fél óra alatt fogták el a késes rablót

Fél óra alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki késsel fenyegetve rabolt ki egy nyugdíjas nőt Szegeden – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

35 év után visszakapta ellopott pénztárcáját

Soha nem hitte volna, hogy valaha előkerül a pénztárca, amit egykor egy zsebtolvaj csent el tőle, ám 35 év elteltével a tulajdonos meglepődve nézte a csaknem hiánytalan bőrtokot.