Címoldal

Munkaszüneti nap lehet december 24-e

A Párbeszéd Magyarországért törvényjavaslatot nyújt be annak érdekében, hogy december 24-e is munkaszüneti nap legyen. A javaslat benyújtását a Magyar Szakszervezeti Szövetség is támogatja - áll az ellenzéki párt közleményében. - írja a nepszava.hu

Törvényt sért az egyházmegye?

Törvényt sért az egyházmegye?

szeged tv tartalom Felszólítja a Párbeszéd Magyarországért szegedi szervezete a Szeged-Csanádi Egyházmegyét, hogy fizesse ki az általa foglalkoztatott pedagógusok elmaradt bérpótlékát. A párt súlyos törvénysértéseket sejt az ügy mögött, ezért ha nem történik előrelépés, büntetőeljárást indítanak. (videóval)

Ellenzéki golyózápor Matolcsyra

Orbán Viktor "jobbkeze" ismét hazudott. Kiderült, hogy unokatestvérének több mint egy éven át offshore érdekeltsége volt a Brit Virgin-szigeteken - fogalmaz közleményében az MSZP alelnöke, európai parlamenti képviselője, Ujhelyi István. - írja a nepszava.hu

Tarthatatlan körülmények a senki földjén

Tarthatatlan körülmények a senki földjén

Rebecca Harms EP képviselő az EP Greens-EFA (Zöldek) frakciójának társelnöke, valamint Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért EP képviselője a röszkei és tompai tranzitzónában tett látogatásukról számoltak be hétfőn délután a szegedi városháza előtt tartott sajtótájékoztatójukon.

Elnökök vitája a szegedi labdarúgóstadionról

Elnökök vitája a szegedi labdarúgóstadionról

szeged tv tartalom Nem ért egyet a Párbeszéd Magyarországért szegedi szervezete a szegedi futball stadion építésével. Véleményük szerint a város sikeres csapatsportjait kellene inkább támogatni, például a kézilabdát vagy a vízilabdát, de azt sem értik miért száll be a keresztény egyház a focibizniszbe.

Feltűnt, hogy nincs egészségügyi államtitkár?

Feltűnt, hogy nincs egészségügyi államtitkár?

Az Együtt két vezető politikusa tartott közös sajtótájékoztató Szegeden Nagy Sándor alpolgármester meghívására.

Új szakaszban a kormányváltó kampány

Új szakaszába lép az MSZP, az Együtt, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért és a Magyar Liberális Párt kampánya - közölték az együttműködésben részt vevő pártok csütörtöki közleményükben, hangsúlyozva: nem a név, hanem a kampány üzenete változik.

Közös jelölteket állít a demokratikus ellenzék

Közös jelölteket állít a demokratikus ellenzék

Megállapodott az MSZP választmánya Bajnai Gordonnal, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetőjével arról, hogy a jövő évi választáson választókerületenként egy közös jelöltnek kell indulnia a Fidesszel szemben.

Lemondatná Pintért és Bakondit a PM

A Párbeszéd Magyarországért (PM) arra szólítja fel Pintér Sándor belügyminisztert és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot vezető Bakondi Györgyöt, hogy a hétvégi hóhelyzet során elmaradt, illetve rosszul meghozott intézkedések miatt még hétfőn ajánlják fel a lemondásukat.

Az LMP platformistái kilépnek a pártból

Kilépnek az LMP-ből és önálló pártot alapítanak a párton belül alakult Párbeszéd Magyarországért Platform tagjai - jelentette be vasárnap délután Jávor Benedek. Ellenszavazat nem volt. A kilépés hetven embert érint. Schiffer András szerint nincs szó pártszakadásról.