Címoldal

Kijelölték a bajnoki döntő időpontjait

Május 20-án és 24-én rendezik a férfi kézilabda NB I Veszprém-Szeged döntőjének mérkőzéseit a magyar szövetség döntése értelmében.

Taroltak a szegedi fallabdások a hétvégén

Taroltak a szegedi fallabdások a hétvégén

A szegedi Squash Club Szabadidőközpontban rendezték meg a HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A Vidux Tisza Squash SE játékosai közül Hajnal Helga címvédőként arany-, Csókási Gabriella és Farkas Balázs ezüst-, Sebők Benedek bronzérmet nyert.

A legjobb fallabdások jönnek Szegedre

A legjobb fallabdások jönnek Szegedre

A hétvégén Szegeden, a Squash Club Szabadidőközpontban rendezik meg a 2017-es HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A férfiaknál 32-es, a nőknél 16-os főtáblán küzdenek az érmekért a játékosok. A program mindkét nap 10 órakor indul, az elődöntők, a bronzmeccsek és a döntők vasárnap lesznek.

Tollaslabda:Történelmi szegedi aranyak születtek az OB-n

Történelmi sikert ért el a Pécsen rendezett tollaslabda országos bajnokságon a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE két versenyzője, Sándorházi Vivien és Piliszky András, ők lettek ugyanis az elsők, akik ob-aranyat nyertek a szegedi klubnak a felnőttek között.

Pontot vesztett a Szeged Szentesen

Pontot mentett a vendéglátó Szentes az esélyesebb Szegeddel szemben a férfi vízilabda ob I nyolcadik fordulójában, szombaton. A vendégek az elején 3-0-ra elhúztak, a harcos hazaiak azonban döntetlenre tudták hozni a mérkőzést.

Nem bírt egymással a Szeged és a Vasas

A ContiTech-Szeged-Diapolo együttese 11-11-es döntetlent játszott a Vasassal a férfi vízilabda OB I 6. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén.

Eredményes hétvégét zártak a szegedi vívók

Eredményes hétvégét zártak a szegedi vívók

Április első hétvégéjén Debrecen városa adott otthont a Magyar Egyetemisták és Főiskolások Országos Bajnokságának ahol az SZTE-t 8 fős csapat képviselte.

Szenzációs murénás szereplés az ob-n

Szenzációs murénás szereplés az ob-n

szeged tv tartalom Hétvégén Kecskeméten rendezték a cápa, serdülő és junior országos bajnokságot. A Muréna Szegedi Úszó és Búvárklub fiataljai 21 magyar bajnoki címet szereztek.

A miskolciak is kapituláltak a Szeged ellen

szeged tv tartalom Magabiztos idegenbeli győzelemmel folytatta szereplését a Szeged Diapolo az OB I-es férfi vízilabda bajnokságban. Kiss Csabáék szombaton a hazai medencében mindenkire veszélyes Miskolc otthonában szálltak vízbe.

Eredményesek voltak a Tornádó Team versenyzői

Tizenegy egyesület több mint 200 junior korú görkorcsolyázója állt rajthoz a hét végén a sportág legrangosabb hazai versenyén, a junior országos bajnokságon a szegedi Szatymazi utcai pályán.

Korábbi híreink

Vízilabda: Zseniális szegedi győzelem

Vízilabda: Zseniális szegedi győzelem

Drámai mérkőzésen, 12–10-re legyőzte az Eger együttesét a házigazda Tiszavirág Szeged Diapolo az OB I-es férfi vízilabda bajnokság 24. fordulójában.

Most a listavezető ellen kellene bizonyítani

Utolsó az első ellen: a női vízilabda OB I középszakaszában Szegedre látogat az éllovas UVSE.

Ergométeres OB-re utaznak a szegediek

A hétvégén rendezik az evezősök téli záróversenyét, az ergométeres országos bajnokságot Győrben. Az EDF DÉMÁSZ-Szegedi VE négy mikrobusszal, több, mint 30 versenyzővel utazik el a serdülő, ifi, U23-as és felnőtt ob-ra.

Szombaton itthon szállnak medencébe a vízilabdások

Szombaton itthon szállnak medencébe a vízilabdások

Szombaton 18 órakor az E.ON OB 13. fordulójában ismét hazai környezetben száll harcba a Tiszavirág Szeged Diapolo együttese, az ellenfél a KSI lesz. A sikeres évkezdet után újabb fontos meccs előtt áll a csapat.

Olasz Anna duplázott az OB-n

A pénteki 10 ezer méteren is győztes Olasz Anna, valamint a hazai DSC-SI versenyzője, Papp Márk diadalmaskodott 5000 méteren a medencés maratoni országos bajnokság szombati, befejező napján, a Debreceni Sportuszodában.

Matyasovszki duplázott, az ifik remekeltek az ob-n

Matyasovszki duplázott, az ifik remekeltek az ob-n

Kilenc érmet szereztek az EDF DÉMÁSZ Szegedi VE versenyzői a Maty-éren rendezett 115. felnőtt evezős országos bajnokságon. Matyasovszki Dániel férfi könnyűsúlyú egypárban, valamint Pozsár Bencével, Tari Jánossal és László Attilával férfi négypárban is megnyerte az ob-t.

Hat szegedi érem Szolnokról

Hat éremmel térhetett haza az EDF DÉMÁSZ Szegedi VE küldöttsége a Szolnokon rendezett felnőtt kajak-kenu magyar bajnokságról. Vajda Attila még az első napon szerzett egy aranyat főszámában, C1-1000 méteren. Vécsi Viktor tanítványa nagyon magabiztosan nyert.

Taroltak a Molnár-tanítványok Velencén

Taroltak a Molnár-tanítványok Velencén

Kiválóan szerepeltek az EDF DÉMÁSZ Szegedi VE evezősei a 18 éven aluliak országos bajnokságán Velencén. Dani Zsolt és Molnár Dániel tanítványai összesen 10 arany-, 8 ezüst- és 9 bronzérmet szereztek, valamint 151,5 pontot gyűjtöttek. A szegedi klub az összesített pontversenyben a harmadik helyen végzett a Csepel és a Győr mögött.

Nagy Péter is indul az országos bajnokságon

Nagy Péter is indul az országos bajnokságon

Az április 26-i egyetemi sporthétvégén – immár 45. alkalommal - a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen rendezik meg a 47. súlyemelő MEFOB-ot. A hazai felsőoktatási súlyemelő sport úgymond „bölcsőjéhez” tér tehát vissza, hiszen a Műegyetemi Atlétikai Football Club (MAFC) otthona, a műegyetem patinás Központi épületének tornaterme, ideális helyszíne a súlyemelő versenyeknek. A teremben, az elmúlt 62 évben számos világcsúcs született, igaz ezeknek immár több mint ötven éve.

Az utolsó pillanatban ikszelt a Szeged Pécsen

Az utolsó pillanatban ikszelt a Szeged Pécsen

Kilenc másodperccel a befejezés előtt mentett pontot a Szeged Pécsett – ez volt a nyitókör legnagyobb meglepetése. Pedig az előjelen nem azt mutatták, hogy szenvedni fog a Szeged a Baranya megyei városban, mindenki sima vendéggyőzelmet várt.

Archívum