Címoldal

Rekordidő alatt, 15 ollóval igazít frizurát ez a fodrász

Ez a pakisztáni borbély különleges, ám veszélyesnek tűnő technikával nyírja a vendégei haját. A 33 éves Sadiq Ali húsz perc alatt varázsol új frizurát és ezért mindössze 2 dollárt kér. - írja a nuus.hu

Három troll kísérgeti a Momentumot

Ellenzéki rendezvényekről ismert kormányközeli aktivista fiatalok kísérik a Momentumot vidékre is, hogy minden híradásban benne legyen a kis molinójuk, szórólapjuk. - írja az Index

Új foglalkoztatási program indul a megyébenFotógalériával

Új foglalkoztatási program indul a megyében

Foglalkoztatási paktumot írtak alá hétfőn Szegeden. A 2019 júniusáig működő megállapodás célja, hogy minél több olyan személyt kapcsoljanak be a munka világába, akik eddig nem jutottak álláshelyhez és így is segítsék a térség gazdaságának fejlődését.

Tartuffe a Kisszínházban álszenteskedikFotógalériával

Tartuffe a Kisszínházban álszenteskedik

Hollós Gábor rendezésében mutatják be pénteken este a Kisszínházban Molière komédiáját. A Tartuffe a világirodalom egyik leghíresebb drámája, amelyről szinte mindenkinek van színházi élménye. Ezért is kíváncsi arra a közönség, hogy az új előadás mit tud ehhez hozzátenni.

Húsvét a hagyomány és a modernitás jegyébenFotógalériával

Húsvét a hagyomány és a modernitás jegyében

A drónok tényleg mindenre jók, locsolkodni is.

Frankenstein szörnye a Kisszínházban tombol

Frankenstein szörnye a Kisszínházban tombol

Hollós Gábor rendezésében pénteken este mutatják be a Kisszínházban Mary Shelley regényének, a Frankensteinnek színpadi változatát. A 1800-as évek elején írt rémtörténet az évek során sokat veszített mondanivalójából, a fiatal vendégrendező viszont a tőle megszokott eredetiséggel nyúl a darabhoz.

A legszebb gól akkor is gól, ha lány lövi

„Remélhetőleg ez a gól jobban ráirányítja majd a figyelmet a női futballra” – mondta Stephanie Roche, a Puskás-díj három végső várományosának egyike. Bár a 25 éves ír játékos leginkább azt szeretné, hogy csak gólként és ne női gólként tekintsenek a 2013. októberi találatra, azért ahol csak lehet, kihasználja, hogy felhívja a figyelmet a társaira.

Nagyágyúk léptek le, de csak könnyűsúlyúak jöttek

Nagy volt a jövés-menés idén a magyarországi cégek világában. Amellett, hogy még soha nem töröltek annyi itt bejegyzett vállalkozást, mint 2014-ben, sok külföldi társaság is menekülőre fogta. A legnagyobb távozók között volt a Nokia, a Lukoil, a Samsung, az E.ON, de több nagy bank tulajdonosa is lefalcolt. Persze jöttek is új próbálkozók, de igazi nagyágyúnak csak az indiai Apollo abroncsgyár számít.

Nagyon nyert a szocialista jelölt Újpesten

Az első szavazóköri eredmények alapján már behozhatatlannak látszik az MSZP-s Horváth Imre előnye. Az eredmény annak fényében meglepő, hogy másfél hónapja biztosan nyert itt a Fidesz, és hogy a kampányban nyoma sem volt a kormányváltó hangulatnak. Schmuck Andor szerint viszont az összes párt megbukott.

Próbálja ki: így nyerhet a kő-papír-ollóban

A kézjáték megnyerésének esélye egy a háromhoz – legalábbis a véletlen szerint. Az emberek viszont nem véletlenszerűen játszanak, a mintázat felismerésével pedig egy többfordulós küzdelemben jelentősen növelhetjük nyerési esélyeinket.