Címoldal

200 ezret ér a temetői tolvaj

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

200 ezer forintot ajánlott a rendőrség a nyomravezetőnek

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Kétszázezer forintot ér a trafikrabló

Kétszázezer forintot ér a trafikrabló

Nyomravezetői jutalmat tűzött ki a rendőrség a szegedi trafikrablóra. Az eddig ismeretlen férfi január 6-án bement a szegedi Zárda utcában lévő Nemzeti Dohányboltba.

200.000 forintot ér az élelmiszerbolt kirablója

200.000 forintot ér az élelmiszerbolt kirablója

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi bement Szegeden, a Csongrádi sugárúton lévő egyik élelmiszerboltba múlt héten szerda este. Az arcát maszkkal eltakaró elkövető az alkalmazottat a nála lévő késsel a bevétel átadására kényszerítette. A sértett próbált ellenállni, de az elkövető a kasszában lévő készpénzt erőszakkal elvette, majd helyszínről elmenekült.

Egymillió forint a nyomravezetőnek

Egymillió forint a nyomravezetőnek

2014. május 13-án 8 óra 32 perc körüli időben Szegeden egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi arcát eltakarva, fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a Sárosi utcában lévő takarékszövetkezetet, majd a helyszínről elmenekült.

Félmillió forint a nyomravezetőnek! (fotóval)

500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni egy Szegeden elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés tettesét.

Kábellopás: félmillió forint a nyomravezetőnek

Kábellopás: félmillió forint a nyomravezetőnek

Ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni a szegedi Kálvária sugárúton történt légkábellopás elkövetőit.

Pénzjutalom annak, aki segít elfogni a rablót

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni egy szegedi fegyveres rablás elkövetőit.

Jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni a szegedi Vértó dombján felállított szoborcsoport egy elemének megrongálóját.

100 ezer forint jutalom a nyomravezetőnek

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni egy szegedi fegyveres rablás elkövetőit.

Korábbi híreink

Őrizetben az ékszerbolti betörők

Azonosította és november 26-án, hétfőn elfogta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a két férfit, akik 2012. októberében kivágták a szegedi Smaragd Ékszerüzlet páncélszekrényét, majd abból készpénzt és különféle arany ékszereket tulajdonítottak el.

Kétmilliót kap, aki segít elfogni az ékszertolvajt

Kétmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni a szegedi Smaragd Ékszerüzlet kifosztóját – tájékoztatta a főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

100 ezer forint jutalom a nyomravezetőnek

100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki segít kézrekeríteni a szegedi Alma utcában történt betöréses lopás elkövetőjét.