Címoldal

200 ezret ér a temetői tolvaj

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Nem nyomoznak a szegedi parkolóbérletek ügyében

A Központi Nyomozó Főügyészség nem folytat eljárást a szegedi önkormányzat által 2008 és 2012 között ingyenesen kiosztott parkolóbérletek ügyében - tájékoztatta Kovács Katalin szóvivő szerdán az MTI-t. - írja a nepszava.hu

Meglopták a főbérlőjüket, lebuktak

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozást folytat két férfivel szemben, akik a bérelt lakóházuk padlásáról a főbérlőjük különböző használati tárgyait ellopták.

Vádemelési javaslat a dohánybolti betörőkkel szemben

A rendőrség vádemelést javasol egy baksi testvérpárral szemben, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy több millió forint értékben dohánytermékeket loptak egy szegedi dohányboltból.

Dobra verik a Vadasparki játszótér eszközöket

Dobra verik a Vadasparki játszótér eszközöket

szeged tv tartalom Eladná a felszámoló a Vadasparki játszótér eszközeit. A pályázati felhívás szerint a 16 darab játékeszköz irányára összesen 12 millió forint. A kiépített informatikai rendszer elemeit 10 millió forintért lehet megvásárolni.

Trafikmutyi: márciusig még nyomoznak

Még mindig nyomoznak-e trafikügyben? - tette fel a kérdést Harangozó Tamás (MSZP) Polt Péter legfőbb ügyésznek még január elején. Polt válaszában azt írta, hogy a 2013. június 3-án megkezdett nyomozás jelenleg is folyamatban van. - írja a nepszava.hu

A Kehi nem száll le az Ökotársról

Panasszal élt a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi), miután a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október 7-én megszüntette a nyomozást a Norvég Civil Támogatási Alap (NCTA) pénzeit elosztó Ökotárs Alapítvány ügyében - közölte Bagoly Bettina a Magyar Nemzettel. - írja a nepszava.hu

50 év után először volt bűneset a szigeten

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy aprócska skót sziget... Mesébe illő a történet, hiszen Cannán, ahol összesen húszan laknak, évtizedek óta nem történt bűntény. Egészen múlt péntekig.

Szegedi Rogers: kihallgatják a diákokat is?

Szegedi Rogers: kihallgatják a diákokat is?

Több ezer embert akar kihallgatni a NAV a megszüntetett középiskolák ügyében – értesült a Városi Televízió Szeged.

Nyomoznak az Elios milliárdos győzelmei miatt

Elindult a rendőrségi nyomozás az Elios Innovatív Zrt. által elnyert négy közbeszerzés ügyében. A cég Tiborcz István, Orbán Viktor miniszterelnök vejének tulajdonában van. Az LMP tavaly decemberben tett feljelentést, mert úgy vélték, győzelmeit lejtős pályán szerezte a cég: négy tender kiírásában közreműködött Tiborcz István üzlettársa, akinek ráadásul közben az Elios Zrt.-ben is érdekeltsége volt.

Korábbi híreink

Készül a "lex Continental", a trafikügy újabb fejezete

Javában folyik a nyomozás - eddig eredmény nélkül - a trafikmutyiként elhíresült visszaélés-sorozat miatt. A parlamentben már újabb, a dohányágazatot alapvetően befolyásoló törvénytervezetek vitája kezdődött szerdán, jószerével kormánypárti képviselők nélkül.

Nem nyomoznak tovább az Egyházmegye ellen

Nem állapítható meg bűncselekmény, ezért megszüntették a nyomozást a Szeged-Csanádi Egyházmegyénél költségvetési csalás és más bűncselekmények ügyében indított eljárásban - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának szóvivője kedden az MTI-t.

Karácsonykor vigyázzunk a trükkös csalókkal!

Kerekesszékes férfi és neje nyugdíját, illetve minden félretett pénzüket szerezték meg nemrég trükkös csalók a fővárosban. A rendőrség szerint ünnepek táján megnő az ilyen jellegű bűnügyek száma: az elkövetők leginkább valamely közüzemi szolgáltató munkatársának, esetleg hivatalos személynek adják ki magukat.

Bosszút állna a Fidesz a tiltkozókon

Utánanyúlt a hatalom a Fidesz-székház egykori elfoglalóinak: az ügyészség újraindítaná a nyomozást a rendőrséggel az ingatlan bejárati ajtóüvegének sérülése miatt, amely szerintük megvalósítja a garázdaság tényállási elemeit. Bűncselekmény hiányában a BRFK korábban megszüntette a nyomozást, a bíróság pedig még a szabálysértési eljárást is, hatályon kívül helyezve a pénzbüntetést. A garázdaság viszont már börtönnel is büntethető.

A Híradó nyomoz a panaszkodó közalkalmazottak után

A közszférában dolgozó és közben családjukért is aggódó nők videoüzenetben szólították meg Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy üljön tárgyalóasztalhoz a szakszervezetekkel. A Fidesz által hangolt állami visszacsapásra nem is kellett sokáig várni. A Híradó – ahelyett, hogy magát a problémát tárta volna fel – szokás szerint a fideszes propaganda eszközévé silányult megint. Nyomozni kezdett a videó készítői után.

NAV-osok nyomoznak az Egyházmegyénél

NAV-osok nyomoznak az Egyházmegyénél

Költségvetési csalás és más bűncselekmények gyanúja miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Szeged-Csanádi Egyházmegye működésével összefüggésben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Ügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

100 milliós fideszes korrupció Zuglóban

Önkormányzati vezetőket hozhat kínos helyzetbe egy, az internetre felkerült hangfelvétel, amelyen arról esik szó, hogy húsz százalékot kellett visszaosztani az önkormányzattól elnyert épületfelújítások után a vállalkozóknak Zuglóban.

Nyomozás az M43-ason történt szennyezés miatt

Nyomozás az M43-ason történt szennyezés miatt

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást indított a rendőrség az M43-as autópályán péntek hajnalban történt szennyezés ügyében - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére kedden.

Trafik ügyek: nyomoz az ügyészség

Nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn a trafikpályázatok ügyében személyes adattal való visszaélés miatt, ugyanakkor a hivatali visszaélés, a vesztegetés és a befolyással üzérkedés bűncselekmények gyanúját nem találta megalapozottnak - közölte Keresztes Imre főügyész az MTI-vel.

A rendőr nyomozást indított a Hold ellen

Gyanúsnak találta a hegy teteje felől érkező fényt a rendőr, ezért komoly nyomozásba kezdett. Csak a Hold volt az...

Archívum