Címoldal

Hétfőtől vége a nyári nyitva tartásnak a Somogyiban

Hétfőtől vége a nyári nyitva tartásnak a Somogyi-könyvtárban. A Dóm téri központi épület szeptember 4-től „visszaáll” a korábbi, év közben szokásos nyitva tartásra.

Rekord a Dalí-kiállításon: már 12 ezren látták

Rekord a Dalí-kiállításon: már 12 ezren látták

Kevesebb mint egy hónap alatt érte el a rekord látogatószámot az idén 10 éves REÖK népszerű tárlata. A palota – a szürrealista mester kiállításának sikerére tekintettel – kivételesen hétfőn is megnyitja kapuit az érdeklődők előtt.

Nyári menetrend a Somogyi-könyvtárban

A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárai augusztus 18-ig zárva tartanak.

A hét végén két napra bezár a Móra-múzeum

A Móra Ferenc Múzeum Roosevelt téri főépülete július 8-án és 9-én, szombaton és vasárnap technikai okok miatt zárva tart.

Nyári nyitva tartás a Somogyi-könyvtárban

Mint minden évben, július első két hetében technikai okok miatt idén is bezár a Somogyi-könyvtár Dóm téri központja. A nyári szünet július 3-tól 15-ig tart, utána rövidített nyitva tartással várják az olvasókat.

Nagypénteken is nyitva lesz a piac

Nagypénteken is nyitva lesz a piac

szeged tv tartalom Az Országgyűlés a Fidesz-KDNP képviselőinek javaslatára munkaszüneti nappá nyilvánította Nagypénteket, így idén április 14-től négynapos munkaszüneti ünneppé válik a húsvét. A Mars téri piac azonban egyeztetve az árusokkal és figyelembe véve a vásárlói igényeket, nyitva lesz pénteken is. (videóval)

Ünnepi nyitva tartás a Somogyi-könyvtárban

Karácsonykor és Szilveszter napján az ünnepekhez igazítja nyitva tartási idejét a Somogyi-könyvtár Dóm téri központja.

Vasárnapi boltzár: fontos bejelentést tett Varga

A kormánynak nincs szándéka hozzányúlni az üzletek nyitvatartásának kérdéséhez, de ez még nem jelenti azt, hogy parlamenti képviselők ne élhetnének különböző kezdeményezésekkel - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán az Európai Kereskedelmi Nap ünnepségén, Budapesten. - írja a vg.hu

Az ünnepek miatt változik a NAV ügyfélfogadása

Október 31-én és november 1-jén a NAV ügyfélszolgálatain az ügyfélfogadás szünetel. Ezeken a napokon a NAV telefonos Általános Tájékoztató Rendszere és az Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszer sem lesz elérhető. A hét többi napján az ügyfélfogadás és az ügyintézés rendje változatlan.

Nyári „menetrend” a Somogyi-könyvtárban

Hétfőtől két hétre bezár a Somogyi-könyvtár Dóm téri központi épülete. Őszig nyári nyitvatartási rend jön.

Korábbi híreink

A Dóm is nyitva lesz a Múzeumok Éjszakáján

A Dóm is nyitva lesz a Múzeumok Éjszakáján

A szegedi Fogadalmi templom is csatlakozik a június 25-én, szombaton rendezendő, Múzeumok Éjszakája programsorozathoz. A Dómba is számos rendezvény fogadja a látogatókat.

A kormány arcul csapta a boltosokat

Kicsit több mint egy éve hirtelen érte a kiskereskedelmi piacot és a vásárlókat a vasárnapi boltzár egyik-napról a másikra történő bevezetése. Majd idén, még ennél is meglepőbb módon eltörölték a korlátozást. A hektikusan szabályozás jelentősen felforgatta a kiskereskedelmi szektort. - írja a protfolio.hu

Este 8 óráig várja a posta a bevallókat pénteken

Este 8 óráig várja a posta a bevallókat pénteken

A Magyar Posta Zrt. a személyi jövedelemadó bevallási határidő utolsó napján, 2016. május 20-án, pénteken - az előző évekhez hasonlóan - számos postán hosszított nyitva tartással várja az ügyfeleket.

Sok boltos még kivár vasárnap

Sok boltos még kivár vasárnap

szeged tv tartalomEleinte még óvatosan terveznek a kereskedők a vasárnapi boltzár feloldása után. A KISOSZ megkérdezte a tagságát, mire számítanak, és mit terveznek az újra megnyílt lehetőség kapcsán. A legtöbben kivárnak, és a forgalom függvényében alakítják majd a nyitva tartásukat. (videóval)

Változik a NAV nyitva tartása

Változik a NAV nyitva tartása

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának Szeged Bocskai utca 14. sz. alatt működő központi ügyfélszolgálata április 13. és május 31. között szerdánként 8 órától 18 óráig tart nyitva; május 09. és május 20. között pedig rendkívüli nyitva tartással várja az ügyfeleket.

A Mars téren abban bíznak, maradnak a vásárlók

A Mars téren abban bíznak, maradnak a vásárlók

szeged tv tartalomAz országgyűlés döntése értelmében újra kinyithatnak a kereskedelmi üzletek vasárnaponként. A hírnek sokan örülnek, a Mars téri piac árusai azonban tartanak attól, hogy az egy év alatt náluk jelentkezett forgalomnövekedést ismét elvihetik a plázák és bevásárlóközpontok. (videóval)

Hosszabbított nyitva tartás a tiszaszigeti átkelőn

Az ünnepi időszakban, március 24. és március 31. között hosszabbított nyitva tartással elérhető a Tiszasziget Közúti Határátkelőhely.

Később nyit, de tovább látogatható a Somogyi

Később nyit, de tovább látogatható a Somogyi

Hétfőtől később nyit, de este 8-ig várja az olvasókat a Somogyi-könyvtár. A Dóm téri üvegpalotát felújítják, március végéig megváltozik az intézmény nyitvatartási rendje.

Meghosszabbították a TIK nyitva tartását

Meghosszabbították a TIK nyitva tartását

szeged tv tartalomA Tanulmányi és Információs Központban este tízig lehetnek bent a diákok. A felsőoktatásban is egyre több és jobb szolgáltatást kell nyújtani, ha a külföldi egyetemekkel akarnak versenyezni a hazaiak. (videóval)

Bővítette nyitva tartását az SZKT ügyfélszolgálata

A Szegedi Közlekedési Társaság Deák Ferenc utcai ügyfélszolgálati irodája a már megszokott munkanapi nyitvatartáson túl (hétfőtől-péntekig: 7.45 – 17.00 óra) január két szombati napján is nyitva tart.

Archívum

Még nyitva tart szombaton az egyetemi könyvtár

Egyetemi könyvtár: csökkenő nyitva tartás

Határ: új egérutak nyílnak Szerbiába

Módosult a tiszaszigeti Határátkelőhely rendje

Tovább tart nyitva az SZKT ügyfélszolgálati irodája

Hétfőn is vár Munkácsy a Móra-múzeumban

Ingyenes tárlatvezetések és hosszabb nyitva tartás