Címoldal

Végleg megszűntek a 40-es hívószámok

Végleg megszűntek a 40-es hívószámok

Tudna mondani olyan céget vagy szolgáltatást, amit ezen keresztül hívott?

Tudod, mi lesz a Class FM helyén novemberben?

Minden bizonnyal teljes csend - amíg a bíróság nem dönt az Advenio fellebbezésről, ki sem lehet írni a pályázatot a frekvenciára. - írj a privatbankar.hu

Államosították a Neo FM frekvenciáit

Az NMHH Médiatanácsa vasárnap jelentette be, hogy javul a közszolgálati Kossuth és Dankó Rádió vételminősége, csak azt felejtették el közölni, hogy mindezt az egykori Neo FM frekvenciáival érik el, ami azt jelenti, hogy kvázi „államosították” az országos kereskedelmi rádiós frekvenciákat.

Szószék lesz a közösségi rádiókból

Az utóbbi években a frekvenciaelosztás gyakorlata drasztikusan átalakult. Eddig soha nem látott mértékben nyomulnak a vallásos tematikájú rádiók. Újra exkluzív Mérték Médiaelemző Műhely-elemzés a Ténytáron. Az NMHH gyakorlata teljesen újrarajzolja a rádiós piacot, csökkenti a médiatér sokszínűségét és a tájékozódás lehetőségeit.

Szeptemberig rádiósok nélkül is elzenélget a Neo

Se szerződése, se stábja nincs jelenleg a Neo FM-nek, a rádió mégis ad zenét, és híreket is. A tulajdonos akár pénz nélkül is hetekig működtetheti még a rádiót, a médiahatóság mégsem tud lépni, a frekvencia sorsa a bíróság szeptemberi döntésén múlik majd.