Címoldal

Az ügyfelek elégedettek az áramszolgáltatóval

Az ügyfelek elégedettek az  áramszolgáltatóval

A Magyar Energiafogyasztók Szövetsége ismét az ügyfelek elégedettségét bizonyító díjat, az Energiafogyasztók Díját adta a Nemzeti Közművek egyetemes áramszolgáltatójának és áramhálózati engedélyesének.

Hálózatépítést végez az áramszolgáltató decemberben Szegeden

Szegeden decemberben folytatódik a villamoshálózat átépítése a középfeszültségű és a kisfeszültségű vezetékszakaszokon. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz decemberben Szegeden, több utcában.

A Nemzeti Közművek kiterjeszti a kikapcsolási moratóriumot a villamosenergia-szolgáltatásra is

A Nemzeti Közművek több mint három hetes önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal a teljes, 4,2 millió ügyfelét érintő lakossági energiaszolgáltatás területén az ünnepek alatt.

A gázszogáltatás is hamarosan „nemzetivé” lesz

A gázszogáltatás is hamarosan „nemzetivé” lesz

Az áramszolgáltató után az ÉGÁZ-DÉGÁZ földgázelosztót is megvásárolja a Nemzeti Közművek. A Nemzeti Közművek saját rendelkezésére álló forrásaiból finanszírozza a tranzakciót tulajdonosi forrásbevonás nélkül.

A kamarákkal közösen előzi meg a baleseteket a Démász

A kamarákkal közösen előzi meg a baleseteket a Démász

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója, a DÉMÁSZ a kamarák segítségével hívja fel a figyelmet a villamos hálózat közelében végzett munka veszélyeire. Céljuk, hogy megismertessék a baleseti veszélyhelyzeteket és a szükséges óvintézkedéseket, hogy senkit se érhessen áramütés.

Ismét a legjobb márkák között a DÉMÁSZ

Ismét a legjobb márkák között a DÉMÁSZ

A legeredményesebb üzleti márkákat díjazó Business Superbrands Program ismét a legjobbak egyikének minősítette a Nemzeti Közművek áramszolgáltatóját, a DÉMÁSZ-t. A társaság kilencedik alkalommal került a legkiválóbb márkák közé.

Éjjel-nappal lehet telefonon ügyeket intézni

Éjjel-nappal lehet telefonon ügyeket intézni

Szinte teljes körűen intézhetik az áramszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket telefonon és online a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának ügyfelei. Az egyetemes áramszolgáltatók közül egyedül a DÉMÁSZ-nál tudnak a fogyasztók éjjel-nappal telefonon ügyet intézni.

Áramszünettel járnak a szegedi felújítások

Áramszünettel járnak a szegedi felújítások

A lakosság minőségi villamosenergia-ellátása és az üzembiztonság fokozása érdekében kiemelt felújítási munkákat kezd a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója augusztusban Szegeden.

24 órában csörög a telefon az áramszolgáltatónál

24 órában csörög a telefon az áramszolgáltatónál

Tizenhat millió hívásnál tartanak a Nemzeti Közművek áramszolgáltatójának telefonos ügyfélszolgálati munkatársai a Call Center 2001-es indulása óta. A 24 órában hívható telefonos szolgáltatással – amelynek a Kiváló Call Center Díjat is odaítélték – a társaság egyedülálló az egyetemes áramszolgáltatók között.

Szegeden gyakorolhatnak a leendő villamosmérnökök

Szegeden gyakorolhatnak a leendő villamosmérnökök

Egy megállapodás értelmében a jövőben az Óbudai Egyetem villamosmérnök hallgatói Szegedet, a Démász Hálózati Elosztó Kft.-t is választhatják egyetemi gyakorlatuk helyszíneként.