Címoldal

Vajda Attila indulhat C-1 1000 méteren az EB-n

Vajda Attila indulhat C-1 1000 méteren az EB-n

Storcz Botond, a felnőtt válogatott vezetőedzője kijelölte a június 24. és 26. között megrendezésre kerülő moszkvai Európa-bajnokságra utazó 39 tagú magyar csapatot, amelyben ott lesz Tótka Sándor, Molnár Péter és Vajda Attila is.

Két szegedi a moszkvai világbajnokságon

Két szegedi is tagja a magyar női rövid pályás gyorskorcsolya váltónak.

Egy magyar kisfiú lett a világ legszebbje

A nyolcéves Kovács Tamás Péter nyerte meg a Moszkvában megrendezett 2015 Princess & Prince of the Universe gyermekszépségversenyt. Ilyen kategóriájú világversenyen soha nem ért még el magyar gyermek ilyen jó eredményt.

Na, hol nyílik a világ legnagyobb műjégpályája?

A világ legnagyobb műjégpályája nyílik meg pénteken az orosz fővárosban a nemzetgazdasági kiállítási központ (VDNH) területén. A több mint 57 ezer négyzetméter kiterjedésű területen 20,5 ezer négyzetméternyi jégfelületet hoztak létre. Egyszerre 4 és fél ezren tudnak majd korcsolyázni rajta.

Toronyházat béreltek a Bayern-szurkolói

Toronyházból szurkolták ki a Bayern München focistáinak 100. BL-sikerét a leleményes bajor drukkerek. A németek Oroszorszában a CSZKA Moszkva otthonában érték el a szép jubileumot, igaz , sokan nem láthatták a helyszínen a meccset.

Íme a pad, amely megmondja a súlyodat!

A moszkvai parkokban 20 "őszinte" padot helyeznek majd ki, amelyek megmondják a súlyod, és ha kell, tippeket adnak az egészséged megőrzésére. Bevállalnád?

Vajda Attila, Kárász Anna – csak így tovább

Vajda Attila, Kárász Anna – csak így tovább

Bár egy elő- és középfutam első hely a végelszámolásnál semmit nem ér, mégis bizakodásra adhat okot a szombati döntők előtt, hogy a női kajak négyes (soraiban Kárász Annával) és C1-1000 méteren Vajda Attila is nagyon magabiztosan jutott be a fináléba a Moszkvában zajló kajak-kenu világbajnokságon.

Kajak-kenu vb: szegedi aranyak is várhatók

Kajak-kenu vb: szegedi aranyak is várhatók

A kajakosoknál 16 férfi és 10 nő, a kenusoknál pedig 12 férfi és két nő képviseli a magyar színeket a Moszkvában csütörtökön kezdődő, 41. gyorsasági kajak-kenu világbajnokságon. Storcz Botond vezetőedző tíz érmet vár a negyven fős küldöttségtől. A szegedi Vajda Attila negyedszer, Kárász Anna pedig először lehet világbajnok.

Késett a felszerelés, elmaradt a Bayern edzése

Edzés nélkül kell kiállnia a CSZKA Moszkva ellen a Bayern Münchennek, mert a dugóban elakadt a felszerelésüket szállító furgon. A vezetőedző rezignáltan nyilatkozott: ebben szerepet játszhat az is, hogy ők már biztos továbbjutók.

Súlyemelő Elnök Kupa - Nagy Péter negyedik

Súlyemelő Elnök Kupa - Nagy Péter negyedik

Nagy Péter összetettben negyedik lett a plusz 105 kilogrammos kategóriában az Elnök Kupáért kiírt moszkvai pénzdíjas súlyemelő Grand Prix-versenyen.

Korábbi híreink

Szijjártó kétszer utazta körbe a Földet, minimális eredménnyel

Nem múlik el úgy hét, hogy Szijjártó Péter ne jelentkezne be valahonnan külföldről, hogy a kormány legújabb külgazdasági sikereiről számoljon be a közmédiának. Orbán Viktor volt szóvivője fáradhatatlanul járja a világot, egzotikus helyeken, keleti országokban jár, többet költ repülőre, mint a külügyminiszter. Ennek ellenére a sikerek egyelőre csak papíron léteznek.