Címoldal

Alig kezdődött el az év, de már több mint százmilliárdot szakítottak Mészárosék

Az idei esztendő sem indul rosszul a felcsúti polgármester számára: üzleti köre több mint százmilliárd forintért kapott megbízásokat. - írja a hvg

Csillagászati összeget költenek a kisvasutakra

Közel 8,5 milliárd forintot fordít a kormány a fejlesztésére, miközben a felcsúti kisvasút vonalán a tavalyi évben 53 napon át egyetlen egy jegyet sem adtak el. - írja a helyivalasz.hu

Kicsit zűrös, kicsit kínos, de az övék: Gyere haza milliárd!

Ismét megtömték milliárdokkal a kormány fiatalok elérésére gründolt szervezetét, az Új Nemzedék Központot. írja a hvg

Tízmilliárdba kerül az olimpiai pályázat benyújtása

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak az országnak, amelyik komolyan gondolja az olimpia megrendezését és valóban pályázatot kíván benyújtani a játékok megrendezésére. Az előzetes becslések szerint csak a pályázás és az ahhoz kapcsolódó költségek tíz milliárd forintra rúgnak. - írja a stop.hu

25 milliárdot keresett a morcos macska

Az internet sztárja a mindössze kétéves macska. Két könyv után immár film is készült Grumpy Catről.

Milliárdokat kaszálhat hatszáz forintért

600 forintba kerül, hét számot kell eltalálni, és akár 27 milliárdot is nyerhetünk – ezek a legfontosabb információk a pár nap múlva Magyarországon is elinduló új európai lottóról. A Bors összeszedte a legfontosabb tudnivalókat a játékról.

Indul a BL, a milliárdosok ligája

Szokás szerint magyar csapat nélkül indul ma este a Bajnokok Ligája-csoportkör. A pénzdíj már szinte felfoghatatlan, a verseny ezért is egyre kiélezettebb. A Real Madrid terhe sem kicsi: még sohasem tudott duplázni a címvédő.

500 milliárdot költött a kormány a tartalékból

A mindenkori költségvetés egyik kevéssé átlátható eleme a költségvetési tartalék. A képviselők a büdzsé elfogadásakor több tíz milliárd forintra adnak biankó csekket a kormány számára. Ez a pénz szabadon, és kevéssé átlátható feladatokra költhető, csak és kizárólag a kormány döntése alapján. A Policy Agenda megpróbált belenézni abba, hogy a 2010-es kormányváltás óta hogyan használta fel, vagy inkább ki a kormány ezt a kasszát.

Újabb tízmilliárdok: köszöni a Közgép

Idén sem panaszkodhat az állam kedvenc magyar építőipari cége, a Közgép Zrt., nem szűkölködik új munkákban: többek közt az érdekeltségében lévő Dunántúl Kft. az állami MVM egyik leányvállalatával nettó 11,5 milliárdért villamosíthatja a Mosonszolnok-Csorna-Porpác vasúti szakaszt – írja a Napi.hu.

Bujkál az új magyar lottómilliárdos

Egyelőre nem jelentkezett nyereményéért az ötös lottó nyertese, aki a múlt héten 3 milliárd 54 millió forinttal lett gazdagabb. Kilencven napja van rá, hogy bemutassa a szerencsés szelvényt.

Korábbi híreink

Íme, a Közgép 27 milliárdos karácsonyi ajándéka

A karácsonyi időszakban 5 tendert nyert meg Simicska Lajos cége, összesen több, mint 27 milliárd forint értékben.

Szurkolónként 2 és fél milliót szór el a kormány

Elképesztően kevés a drukker a magyar meccseken, mégis rengeteget költenek rájuk közpénzekből: önti a pénzt a focistadionok felújításába, építésébe a kormány. Van olyan létesítmény, ahol az átlagnézőszám alapján több mint ötmillió forint állami pénz jut egy szurkolóra.

Milliárdos bukásra készülnek Sukoró-ügyben?

A kormányoldalon alighanem már tudják, hogy a kampánytémává tett Sukoró-ügy számláját most kell majd megfizetni. A kártérítési perben százmilliárd a tét. Ha fizetni kell, alighanem újra Gyurcsány és Bajnai lesz a bűnbak.

Százmilliárddal sáros az állam

A kampányban Orbán Viktor ígéretet tett: felszámolják a vállalkozók életét és cégét tönkre tevő lánctartozások rendszerét. És ami ebből megvalósult: az állam mint megrendelő közel 100 milliárdnyi ki nem fizetett számlát gurít maga előtt, amelynek közel 50 százalékára már hosszú hónapok óta várnak a beszállítók.

35 milliárdért épít vasútállomást a Közgép

Az eredetileg tervezettnél 11,4 milliárd forinttal többel, 34,9 milliárd forintért nyert közbeszerzést a Strabag, a Közgép és a Swietelsky alkotta, CSABA-2013 névre hallgató konzorcium - írja az átlátszó.hu.

174 milliárdot ér a legdrágább futbalcsapat

A négy nagy európai focibajnokság „válogatottjában” szereplő negyvennégy játékos összértéke 1669,5 millió euró, azaz 492 milliárd forint. A legdrágább csapatot 174 milliárd forintból lehetne összeállítani.