Címoldal

Tápén és Baktón is járt a MikulásFotógalériával

Tápén és Baktón is járt a Mikulás

szeged tv tartalom Tápétól Új-Petőfitelepen át Baktóig sok kisgyereket ajándékozott meg a Mikulás. A három városrészt magába foglaló körzet önkormányzati képviselője, Szécsényi Ferencné saját képviselői alapjából finanszírozta a Mikulás-járatot. (videóval)

Mikulás virág volt a képviselők meglepetéseFotógalériával

Mikulás virág volt a képviselők meglepetése

Több mint 10 éve hagyomány már Szegeden, hogy a szocialista képviselők Mikulás napján virággal lepik meg a hölgyeket. Idén is több száz virág talált gazdára a város több pontján.

200 csomagot vitt a Mikulás ÚjrókusraFotógalériával

200 csomagot vitt a Mikulás Újrókusra

Évtizedes hagyomány Újrókuson, hogy a környékbeli gyerekeket ajándékcsomagokkal lepi meg a Mikulás. Idén több segítője is volt a nagyszakállúnak, a krampuszok mellett Ménesi Imre önkormányzati képviselő és Szabó Sándor országgyűlési képviselő is osztotta a csomagokat a gyerekeknek.

Ezer gyerek várta a jótékonysági Mikulást

Ezer gyerek várta a jótékonysági Mikulást

Szállingózó hóesésben ezer gyermek és családtagjai töltötték meg a Móra Ferenc Múzeum előtti teret. Órákon át, kígyózó sorokban érkeztek a nagyszakállúhoz a gyermekek.

Kicsik és nagyok futottak Szőregen Fotógalériával

Kicsik és nagyok futottak Szőregen

Idén negyedik alkalommal szervezték meg Szőregen a Mikulást futást, amely idén közel 300 embert mozgatott meg. Bölcsisek, ovisok, iskolások és felnőttek álltak rajthoz és futották le a számukra kijelölt távot. A rendezvényen természetesen ott volt a Mikulás is, azonban ő most nem futott.

A rászorulóknak hoz csomagot a Mikulás vasárnap

Vasárnap délelőtt 10 órakor 1.000 Mikulás csomagot hoz a puttonyában a jótékonysági Mikulás Szegedre, a Móra Ferenc Múzeum elé.

Gyermekkórházban járt a Bohócdoktor Mikulás

Gyermekkórházban járt a Bohócdoktor Mikulás

A Facebookon szerveződött, országos méretű csokigyűjtésbe kapcsolódott be a szegedi Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktor csapata, amelynek köszönhetően több száz tábla csokoládét juttattak el gyermekkórházban fekvő kisbetegeknek.

A Mikulás ellátogatott a Városházára délutánFotógalériával

A Mikulás ellátogatott a Városházára délután

Idén sem maradt ki a Mikulás útvonalából a szegedi Városháza, ahol természetesen nem a felnőtteket, hanem Polgármesteri Hivatal dolgozóinak gyermekeit lepte meg ajándékokkal a Díszteremben.

Virággal lepték meg a szegedieket a szocialistákFotógalériával

Virággal lepték meg a szegedieket a szocialisták

Már évtizedes hagyomány, hogy Szegeden a szocialista képviselők Mikulás napján virággal lepik meg a hölgyeket. Idén is több helyen közel ezer virág talált gazdára.

A deákos diákoknak labdákat is vitt a Mikulás

A deákos diákoknak labdákat is vitt a Mikulás

Gyorsan fogynak a labdák a sporttagozatos Dózsa György Általános Iskolában, ami az Angyali.hu Mikulásának is tudomására jutott. Az édességekkel megrakott puttony mellett a nagyszakállú tömegsportra alkalmas gumilabdákat is vitt a gyerekeknek.

Korábbi híreink

Szegeden is hamarosan megnyílik a Mikulásgyár

Szegeden is hamarosan megnyílik a Mikulásgyár

Megnyílt a Mikulásgyár Budapesten, a Lurdy Házban lévő gyűjtőpontja. Péntektől már a Szeged Plazában is várják a tartós élelmiszereket, a jó minőségű ruhákat és a játékadományokat a rászorulók részére. Az adományokat délelőtt 10 és este 19 óra között lehet leadni.

Szegeden is várja az adományokat a Mikulásgyár

Szegeden is várja az adományokat a Mikulásgyár

szeged tv tartalom szeged tv tartalom Egy év kihagyás után idén újra működik a Mikulásgyár a szegedi Plázában. A Magyar Vöröskereszt munkatársai december 20-ig várják a tartós élelmiszer és játékadományokat. Tavaly országosan csaknem egymilliárd forint értékű adomány gyűlt össze. Idén újabb rekordot szeretnének felállítani. (videóval)

A Városházára is ellátogatott a Mikulás

A Városházára is ellátogatott a Mikulás

A hagyományoknak megfelelően idén is ellátogatott a Mikulás a Városházára, természetesen nem a felnőtteket, hanem a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak gyermekeit várták a Díszteremben.

Ezer csomagot osztott szét a Mátrix Mikulás

Ezer csomagot osztott szét a Mátrix Mikulás

Sok kisgyermek számára az elszegényedés miatt nem jut az adventi ünnepek idején segítség nélkül ajándék. A szegedi Mátrix Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány 2015-ben ezer rászoruló gyermeket ajándékozott meg Mikulás csomaggal.

Megbüntették a Mikulást az adellenőrök

Megbüntették a Mikulást a szülőnek álcázott adóellenőrök. Kihívták egy házhoz, hogy lepje meg a gyerekeket, majd mivel a műsor után a Mikulás nem adott számlát, az ellenőrök felfedték magukat és megbírságolták. Akár kétszázezer forint is lehet a Mikulás büntetése. - írja a tenyek.hu

Mikulás futás másodszor Szőregen

Mikulás futás másodszor Szőregen

A második Szőregi Mikulás futás szervezői vidám közös testmozgásra invitálták a szőregieket szombat délelőtt. A vállalkozó kedvűek a közös, Mikulás ruhás futás mellett a Magyar utcai Óvoda alapítványát is támogatták.

Jótékonysági félmaratont rendeznek Mikuláskor

Jótékonysági félmaratont rendeznek Mikuláskor

Első alkalommal rendezi meg december 6-án, vasárnap 10 órakor a Szegedi Jótékonysági Félmaraton versenyt a Pulzus Szeged Futóklub SE. A versenyen Hózápor és Lavina távokon lehet indulni.

Repülővel érkezett Lappföldről a Mikulás

Repülővel érkezett Lappföldről a Mikulás

Dalokkal és süteménnyel fogadták szombaton a lappföldi Mikulást a gyerekek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Joulupukki Finnair AY-753-as járatával érkezett Helsinkiből Budapestre.

Ezer Mikulás csomag készül rászoruló gyerekeknek

Sok kisgyermek számára az elszegényedés miatt nem jut az adventi ünnepek idején segítség nélkül ajándék. A Mátrix Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány 2015-ben ezer rászoruló gyermeket ajándékoz meg az ország minden részén Mikulás csomaggal.

Ezer csomagot osztott szét a Mátrix Télapó

Idén ezer Mikuláscsomaggal ajándékozta meg a nehéz sorsú gyerekeket a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány jótékonysági csapata. A segítő program ózdi, szegedi, budapesti térségekben zajlott.

Archívum