Címoldal

Mit adnak vajon 13 millió forintért az El Clásicón?

Hétfőn indul a jegyértékesítés mindenki előtt nyitott fordulója a július 29-én Miamiban sorra kerülő Barcelona-Real Madrid találkozóra. Az érdeklődés nyilvánvalóan óriási, és a jegyárakat is ehhez igazították a viszonteladók. - írja az Origo

Phil Collins köl­tö­zik Jen­ni­fer Lopez luxus vil­lá­jába

Ügye­sen al­ku­dott a ze­nész Jen­ni­fer Lopez ko­rábbi há­zára, ugyanis az in­gat­la­nos cirka 1 mil­li­árd fo­rin­tot en­ge­dett a 10 mil­li­árdra tar­tott lu­xus­in­gat­lan­ból. Ál­lí­tó­lag azért volt ilyen lágy­szívű, mert imádja Collins mu­zsi­ká­ját.

125 kiló aranyat raboltak el egy pénzszállító autóból

A teherszállító autó Miamiból Massachusettsbe tartott, de az autópályán defektet kapott és az út szélére hajtott. A fegyveres banda ekkor támadt a kocsi két sofőrjére.

Eladó a Miami Vice-ban használt Ferrari

Egy internetes oldalon 1,75 millió dollárért (456 millió forintért) kínálnak megvételre egy 1968-as évjáratú fehér Ferrari Testarossát, amellyel az 1980-as évek nagysikerű akciósorozatának két főhőse, James "Sonny" Crockett (Don Johnson) és Ricardo "Rico Tubbs (Philip Michael Thomas) nyomozó száguldozott a floridai utakon.

Felforgatta a környéket, süteménnyel engesztelt

Süteménnyel kért elnézést szomszédaitól a klubváltását övező felfordulásért LeBron James, az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szupersztárja.

Megvan, hol alapít csapatot David Beckham

David Beckham hiába hagyta abba a focit, nem távolodik el tőle: Miamiban focicsapatot alapít, ez már szinte biztos, a többi – kik lesznek a társai, hol lesz az együttes otthona – még bizonytalan.