Címoldal

Körözött Mercedes Nagylakon

A magyar rendőrök egy a német hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőn.

Kukásautó és egy Mercedes ütközött Szegeden

Kukásautó és egy Mercedes ütközött Szegeden

szeged tv tartalom Súlyos baleset történt ma délelőtt 11 órakor a Debreceni utcában. Egy személygépkocsi és egy szemétszállító autó ütközött össze, több ember megsérült. (videóval)

Körözött Mercit fogtak Röszkén

A magyar rendőrök a német hatóságok által körözött autót foglaltak le a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

Lopott Mercedeseket foglaltak le Röszkén

Két szerb, két lopott Mercedes Sprinter, két lebukás. Ez a rövid története a körözött gépkocsik szerda hajnali lefoglalásának. Mind a két autót a német hatóságok keresték.

14 milliós lopott autóval bukott meg a határon

14 milliós lopott autóval bukott meg a határon

14 millió forint értékű, kölcsönzött kisteherautót foglaltak le a rendőrök Röszkén. A szlovák honosságú, bérelt Mercedes Sprinterrel.egy szlovák férfi jelentkezett kilépésre 2016. január 27-én 23 óra 50 perckor Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

Most Röszkén próbáltak átvinni egy lopott

Most Röszkén próbáltak átvinni egy lopott

Újabb, a Schengeni Információs Rendszerben szereplő nagy értékű Mercedest foglaltak le a határrendészek Röszkén.

Luxusautót foglaltak le Csanádpalotán

Luxusautót foglaltak le Csanádpalotán

A német hatóságok körözték azt a 30 millió forint értékű gépkocsit, amellyel egy török állampolgár próbált kilépni az országból. Lebukott!

Nem egyezett a Merci alvázszáma

Egy román férfi jelentkezett kilépésre a nagylaki határátkelőhelyen egy belga honosságú Mercedes Viano vezetőjeként. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a jármű rendszáma és alvázszáma nem egyezik meg a forgalmi engedélyben szereplő adatokkal.

Körözött Mercedest foglaltak le Röszkén

A német hatóságok keresték azt a Mercedest, amelyet egy holland férfi próbált meg átcsempészni a határon. Lebukott!

Átírták a Mercedes alvázszámát

Átírták a Mercedes alvázszámát

Nagylakon foglalták le a Spanyolországból ellopott luxusautót, amelynek alvázszámát a tolvajok átírták. Azonban a határon lebuktak.

Korábbi híreink

Lopott luxusautó fogtak Röszkén

A rendőrök lefoglalták a 11.000 eurós gépkocsit, amelyet egy görög férfi akart átcsempészni a határon. A Mercedest Franciaországból lopták el.

Elkészült a dél-alföldi régió TOP 100 kiadványa

Elkészült a dél-alföldi régió TOP 100 kiadványa

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. a dél-alföldi régió legnagyobb árbevételű vállalkozása a régió cégeit rangsoroló TOP 100 kiadvány szerint, melyet hétfőn mutattak be Szegeden.

Lopott Mercedes a schengeni határon

A nagylaki határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román állampolgár az általa vezetett olasz honosságú Mercedes E 350 CDI típusú személyautóval hétfőn hajnalban.

Lopott Mercedest akart átvinni a határon, lebukott

Jogtalanul akarta átvinni a röszkei határon a kölcsönzött Mercedes-t. Az autót Németországban kölcsönözték, de nem vitték vissza, hanem megcélozták vele Szerbiát. Azonban nem voltak elég gyorsak.

Luxus Mercit lopott Szegedről

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába pénteken kora délután érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi egy autókereskedésből ellopott egy Mercedest. Az álvevő kérte, hogy indítsák be a járművet, majd amikor ez megtörtént, engedély nélkül elhajtott vele. A rendőrök a jelzést követően azonnal elrendelték a jármű körözését.

Lopott Mercedest fogtak a határon

Mindössze hét órája rendelték el annak az autónak a körözését, amelyet a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai foglaltak le.

Az osztrák hatóságok körözték a Mercedest

Kilépésre jelentkezett a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen egy osztrák férfi hétfőn 18 óra 50 perckor az általa vezetett Mercedes S320 típusú személygépkocsival. A Schengeni Információs Rendszerben történt ellenőrzés során kiderült, hogy a járművet az osztrák hatóságok körözik.

Hamilton nekimegy a csapattársainak

Nem ismer barátságot a pályán Lewis Hamilton (28). Sőt úgy tűnik, muszáj ellenségképet találnia. A Mercedes-istálló új pilótája ezt rögtön tudatosította csapattársában: kijelentette ugyanis, csak vetélytársként tekint a német Nico Rosbergre (27).

Óriásit bakiztak a McLarennél

Ez ám a ciki! Balul sült el a McLaren-Mercedes születésnapi üzenete. A Forma–1-es istálló hivatalos Facebook oldalán köszöntötte fel Jenson Buttont (33), ám a bejegyzéshez nem a 2009-es világbajnok, hanem a csapattól távozó Lewis Hamilton (28) képét rakták ki.

Huszonhárom éve autózik a Föld körül egy német férfi

Huszonhárom éve autózik a Föld körül egy német férfi, de még mindig nem ért célba, pedig már túl van a 800 ezredik kilométeren.