Címoldal

A téli tavaszban megdőltek a melegrekordok is

A téli tavaszban megdőltek a melegrekordok is

Megdőlt az országos napi melegrekord szombaton, az ország több pontján 17 Celsius-fokot is mértek. Kaposváron hajnalban is rekord meleg volt, a leghidegebb órákban is csaknem 10 fok volt.

Több helyen megdőlt a napi melegrekord

Több helyen is megdőlt a december 12-ei napi melegrekord, csaknem 19 Celsius-fokos hőmérsékletet is mértek.

A szomszédban dőlt meg a melegrekord vasárnap

A szomszédban dőlt meg a melegrekord vasárnap

A napi maximum-hőmérsékleti rekord is megdőlt vasárnap délután; több helyen 38 Celsius-foknál is melegebb volt az utolsó augusztusi hétvégén. A legmagasabb hőmérsékletet a Hódmezővásárhelyhez tartozó Szikáncs állomáson rögzítették.

Megdőlt a melegrekord, még marad a szép idő

Megdőlt a melegrekord, még marad a szép idő

Megdőlt a november 9-i országos napi melegrekord: egy Baranya megyei településen csaknem 24 Celsius-fokig emelkedett a hőmérséklet. Néhány napig még marad a kellemes őszi idő.

Szegeden dőlt meg az országos melegrekord

Szegeden dőlt meg az országos melegrekord

A hajnali legmagasabb minimumhőmérsékleti rekordok után csütörtökön délután az országos napi melegrekord is megdőlt: Szegednél 36 Celsius-foknál is melegebb volt az idő.

Szegeden is izzott a tavaszi délután...Fotógalériával

Szegeden is izzott a tavaszi délután...

Sikeresen: megdőlt az országos melegrekord.

Több helyen is megdőlt a hajnali melegrekord

Vasárnapra virradóra több helyen is megdőlt a napi legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord Magyarországon, a Zala megyei Iklódbördőcén még a leghidegebb órában is 10,4 Celsius-fokot mértek.

Szegeden is megdőlt a hajnali melegrekord

Több helyen is megdőlt a napi hajnali melegrekord pénteken, Pécsett mindössze 9,3 Celsius-fokig csökkent a hőmérséklet. Szegeden 8,5 fokot mértek.

Szerdán megdőlt a szegedi melegrekord

Eddig 2005-ben mérték a legmagasabb napi értéket a nemzeti ünnep napján. Az idei október 23-án azonban 25,1 fokkal új csúcs született.

Megdőlt a melegrekord: 40 foknál is melegebb volt

Pénteken 40 foknál is melegebb volt, így megdőlt az országos napi melegrekord - közölte Jenki Szilvia, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-vel.