Címoldal

Mindenki örül Partfürdő nagy medencéjénekFotógalériával

Mindenki örül Partfürdő nagy medencéjének

szeged tv tartalom A Partfürdő felújított medencéjét használják a Sportuszodából kiszorult sportegyesületek és úszók nagy része. A városban egyébként is kevés a vízfelület, a SZUE évek óta telt házzal működik, így ott nincs lehetőség a bérlésre. Ezért is volt nagy segítség, hogy megnyitották a Partfürdő nagymedencéjét. (videóval)

Kedden nyit a nagymedence a Partfürdőn

Kedden nyit a nagymedence a Partfürdőn

A festéssel készen vannak, így kedden már csobbanhatnak is a fürdőzők, illetve a sportolók a Partfürdő nagymedencéjében, amely a hét négy napján, keddtől péntekig várja az úszni vágyókat.

Partfürdő: a bevált kutak adják a vizet

Partfürdő: a bevált kutak adják a vizet

Továbbra is üresek a partfürdő medencéi. Csak bízni tudnak abban, hamar megkapják az új engedélyt és újra lehet fürdőzni Szeged kedvelt medencéiben.

Partfürdő: eddig mindig rendben voltak a vízminták

Partfürdő: eddig mindig rendben voltak a vízminták

Leengedték a medencék vizét. Az újranyitás óta folyamatosan küldték a mintákat, minden rendben volt. Várják az újranyitási engedélyt, remélik, hamar megkapják.

Befejeződött a medencés kikötő fejlesztése

Befejeződött a medencés kikötő fejlesztése

Az elmúlt hónapokban megújult az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság kezelésében lévő Szegedi Medencés Kikötő alap infrastruktúrája a kornak megfelelő szakmai és műszaki színvonal biztosítása, valamint a korszerű kikötői szolgáltatásnyújtás érdekében.

A Szegedi-medence olajára alapoz a Mol

A Szegedi-medence olajára alapoz a Mol

Jelentősen megnőhet a Mol Magyarország szénhidrogén- és geotermikus energia termelése annak köszönhetően, hogy a társaság a közelmúltban koncessziós szerződéseket kötött a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal és közel 9 milliárd forintnyi beruházási programot indított a Szegedi-medencében.

A Szegedi-medencében terjeszkedik a Mol

A Szegedi-medencében terjeszkedik a Mol

A Mol új szénhidrogén-kutatási, míg leányvállalata, a CEGE Zrt. új geotermikus energiakutatási területekre írt alá koncessziós szerződéseket a nagy Szegedi-medencében a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal. A következő években 8,7 milliárd forintot fordítanak az elnyert kutatási területek fejlesztésére – közölte a társaság.

Ezért ne ugorj a befagyott medencébe!

Egy német fiatalember úgy gondolta, bevágódik a csajok előtt, és egy szál fürdőnadrágban kiszaladt a kertbe, hogy csobbanjon egyet a medencében.

Medencebuli és mozizás egyben? Lehetséges!

A londoni Hot Tub Cinema hamisítatlan nagyvárosi élménnyel ajándékozza meg a kényelemre és a partizásra éhes vendégeket.

33 méteres a világ legmélyebb medencéje

A belga rekordert 2004-ben építették, azóta több mint 100 ezren úsztak már benne. A vize kristálytiszta és fantasztikus élmény merülni benne.