Címoldal

Támogatja a tehetségeit SzegedFotógalériával

Támogatja a tehetségeit Szeged

Csütörtök délután a városháza dísztermében adták át a művészeti alkotói támogatásokat, a művészeti pályakezdői támogatásokat, valamint a művészeti ösztöndíjakat azoknak a pályázóknak, akik elnyerték a közgyűlés Kulturális, Egyházügyi, Közművelődési és Idegenforgalmi Bizottságának támogatását.

Alkotókat köszöntöttek a városházánFotógalériával

Alkotókat köszöntöttek a városházán

A hagyományokhoz híven – a Szeged napja ünnepségsorozat keretében – csütörtökön délután a városházán köszöntötték Szeged kulturális életének kiválóságait. Solymos László alpolgármester alkotói és pályakezdői támogatásokat, valamint művészeti ösztöndíjakat adott át a díszteremben rendezett ünnepségen.

Sportolókat és alkotókat köszöntöttek Szeged napján

Sportolókat és alkotókat köszöntöttek Szeged napján

A hagyományokhoz híven – a Szeged napja ünnepségsorozat keretében – kedden a városházán díjazták Szeged sport és kulturális életének kiválóságait. A sportolókat Kardos János, a Humán, Közszolgáltatási Iroda művelődési osztályának vezetője köszöntötte.

Alkotókat és sportolókat köszöntöttekFotógalériával

Alkotókat és sportolókat köszöntöttek

A hagyományokhoz híven – a Szeged napja ünnepségsorozat keretében – pénteken délután került sor az idei alkotói és pályakezdői támogatások, valamint a művészeti ösztöndíjak átadására a városháza Tisza Lajos termében rendezett ünnepségen.