Címoldal

Mikulás virág volt a képviselők meglepetéseFotógalériával

Mikulás virág volt a képviselők meglepetése

Több mint 10 éve hagyomány már Szegeden, hogy a szocialista képviselők Mikulás napján virággal lepik meg a hölgyeket. Idén is több száz virág talált gazdára a város több pontján.

Szabó: Van megoldás a devizahitelesek számára

Szabó: Van megoldás a devizahitelesek számára

Pótcselekvések, vitanapok helyett a szocialista képviselők az emberek mindennapi életét befolyásoló, valós kérdésekre igyekeznek válaszolni. Ezért tartott hétfőn fogadóórát Szabó Sándor országgyűlési képviselő és Mészáros Tamás önkormányzati képviselő, ahová a devizahitel-károsultakat várták.

Devizahitel-károsultakat várnak a képviselők

Devizahitel-károsultakat várnak a képviselők

Az MSZP képviselői és képviselő-jelöltjei országszerte fogadóórára várják a devizahitel-károsultakat november 6-án, hétfőn. Szegeden az Oroszlán utcai irodában is személyesen állnak az érintettek rendelkezésére.

Több száz rózsa díszíti majd TarjántFotógalériával

Több száz rózsa díszíti majd Tarjánt

Idén is közel 2000 szőregi rózsatövet osztott szét Mészáros Tamás Tarján városrész önkormányzati képviselője. Ahogy tavaly, most szombaton is nagy volt az érdeklődés, sokan vitték haza a növényeket. Az osztásban Botka László polgármester is tevékenyen részt vállalt.

Teljesen megújult az Építő utcai óvodaFotógalériával

Teljesen megújult az Építő utcai óvoda

A bölcsődék után az óvodák felújítása is folytatódik Szegeden. Három hónappal a beruházás kezdete után ugyanis péntek délután ismét birtokba vehették a gyerekek a tarjáni Építő utcai óvodát. A teljesen megfiatalodott épületet Botka László polgármester adta át.

Több ezren ünnepeltek a Zápor tónálFotógalériával

Több ezren ünnepeltek a Zápor tónál

Több mint 20 éves hagyománya van a Zápor tónál rendezett majálisnak, ahová minden évben több ezren látogatnak ki. Idén négy képviselő: Mészáros Tamás, Nagy Sándor, Szénási Róbert és Szentgyörgyi Pál fogott össze, hogy színvonalas programot biztosítson a kilátogató szegedieknek.

Virágosabb lesz Szeged a képviselők jóvoltábólFotógalériával

Virágosabb lesz Szeged a képviselők jóvoltából

Az elmúlt évekhez hasonlóan a közgyűlés szocialista frakciójának tagjai idén is több ezer tő egynyári virágot osztottak szét választókerületeikben annak érdekében, hogy még szebb, virágosabb legyen a város. Az akció szombaton a Tarjáni víztoronynál zárult, ahol 6000 virágot osztott szét Mészáros Tamás önkormányzati képviselő és Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselő.

Indul a rendelőfelújítás a Budapesti körútonFotógalériával

Indul a rendelőfelújítás a Budapesti körúton

Mesterek vették birtokba ma reggel a budapesti körúti orvosi rendelő épületét. A következő hónapokban több mint 230 millió forintból teljesen megújul a ’70-es években átadott, mára korszerűtlenné vált épület. Szeptember végén pedig egy 21. századi rendelőt kapnak vissza az itt élők.

Jótékonysági ruhaosztást rendeztek TarjánbanFotógalériával

Jótékonysági ruhaosztást rendeztek Tarjánban

Egyre népszerűbb a szocialista városatyák kezdeményezése. Pénteken délután már a negyedik alkalommal osztottak használt, de jó állapotban lévő ruhaneműt és játékot a Csillag téren. Az érdeklődés óriási volt, már a kezdés előtt fél órával közel százan várták az adományokat rejtő hatalmas zsákokat.

Indul a milliárdos rendelőfelújítási program

Indul a milliárdos rendelőfelújítási program

Milliárdos orvosi rendelő fejlesztési program indul Szegeden. Az elkövetkezendő hónapokban többek között teljesen megújul a Budapesti körúti rendelőintézet épülete. Az átépítés ideje alatt konténerekben gyógyítanak az orvosok. Pénteken Nagy Sándor alpolgármester és Mészáros Tamás önkormányzati képviselő mutatta be a hétfőtől működő ideiglenes rendelőket.

Korábbi híreink

Virággal lepték meg a szegedieket a szocialisták

Virággal lepték meg a szegedieket a szocialisták

Már évtizedes hagyomány, hogy Szegeden a szocialista képviselők Mikulás napján virággal lepik meg a hölgyeket. Idén is több helyen közel ezer virág talált gazdára.

Örültek az adományoknak Odesszában is

Örültek az adományoknak Odesszában is

Az újszegedi Csanádi utcai Spar Áruház előtt szombaton délután 2 órakor kezdődött az ruhaosztás, amelyre a szegedi MSZP és Societas tagjai, valamint Joób Márton képviselő várták a helyieket. A jó időnek és a széles kínálatnak köszönhetően sokan válogattak maguknak az adományok közül.

Szőregi rózsák díszítik majd Tarjánt

Szőregi rózsák díszítik majd Tarjánt

2000 szőregi rózsatövet osztott ki Mészáros Tamás önkormányzati képviselő választókerületében szerdán délután, annak érdekében, hogy a megszépüljön a lakóházak előtt terület.

Igazi majális hangulat a Zápor tónál

Igazi majális hangulat a Zápor tónál

Évtizedes hagyománya van a Zápor tónál szervezett majálisnak. Idén is – a jó időnek is köszönhetően – nagyon sokan látogattak ki a rendezvényre. A kicsiket ugrálóvár, gumiasztal, a legkisebbeket körhinta és kisvonat várta. A felnőttek a színpadi programokon szórakozhattak.

Szegfűvel köszöntötték a hölgyeket a szocialisták

Szegfűvel köszöntötték a hölgyeket a szocialisták

Több évtizedes hagyomány, hogy nőnapon egy szál virággal és üdvözlőkártyával köszöntik a szegedi hölgyeket a szocialista képviselők. Kedden délután a város tucatnyi pontját állították meg egy pillanatra a nőket, hogy köszönetet mondjanak amiért széppé teszik a férfiak mindennapjait.

Most is sokan voltak a ruhaosztáson 

Most is sokan voltak a ruhaosztáson 

December közepén nagy sikerrel szervezte meg a Magyar Szocialista Párt szegedi szervezete azt a ruhaosztást, ahol rászorulók több tucat zsáknyi ruhából válogathattak. Az akkori sikerre való tekintettel ma délután 3 órától megismételték az akciót, most az Olajbányász térre várták az érdeklődőket. (videóval)

Az Olajbányász téren folytatódik a ruhaosztás

Az Olajbányász téren folytatódik a ruhaosztás

December közepén nagy sikerrel szervezte meg a Magyar Szocialista Párt szegedi szervezete azt a ruhaosztást, ahol rászorulók több tucat zsáknyi ruhából válogathattak. Az akkori sikerre való tekintettel csütörtökön 15 órától megismétlik az akciót, most az Olajbányász térre várják az érdeklődőket.

Ruhákat osztottak a rászorulóknak

Ruhákat osztottak a rászorulóknak

Több tucat zsáknyi ruhából válogathattak a rászorulók csütörtök délután a Csillag téren, ahol a Magyar Szocialista Párt aktivistái osztották a ruhákat, amelyeket szimpatizánsaik és a párt tagjai gyűjtöttek össze.

Képviselői fogadóóra: párban még szebb

Képviselői fogadóóra: párban még szebb

Először volt ilyen: Mészáros Tamás önkormányzati és Szabó Sándor országgyűlési képviselő közös fogadóórát tartott. Megnéztük.

Sokan elfogadták a jelöltek meghívását

Sokan elfogadták a jelöltek meghívását

A napsütéses őszidő is kegyeibe fogadta azokat, akik a Gáspár Zoltán utcai családi napot választották vasárnap délelőtt kikapcsolódásként. Több százan fogadták el a baloldali összefogás két önkormányzati képviselőjelöltjének – Tóth Károlynak és Mészáros Tamásnak – a meghívását. A vidám családi napot Botka László polgármester is meglátogatta.

Archívum