Címoldal

200 csomagot vitt a Mikulás ÚjrókusraFotógalériával

200 csomagot vitt a Mikulás Újrókusra

Évtizedes hagyomány Újrókuson, hogy a környékbeli gyerekeket ajándékcsomagokkal lepi meg a Mikulás. Idén több segítője is volt a nagyszakállúnak, a krampuszok mellett Ménesi Imre önkormányzati képviselő és Szabó Sándor országgyűlési képviselő is osztotta a csomagokat a gyerekeknek.

Fideszesekhez vezetnek a mutyi szálaiFotógalériával

Fideszesekhez vezetnek a mutyi szálai

Vádat emeltek a Szegedi Vadaspark területén, de az intézménytől függetlenül uniós támogatással épült játszótérrel kapcsolatos 2013-as csalási ügyben. Ménesi Imre szocialista önkormányzati képviselő szerint van még olyan személy, akinek a vádlottak padján a helye.

Számítógép és függöny a rókusi könyvtárnakFotógalériával

Számítógép és függöny a rókusi könyvtárnak

Egyéni képviselői keretéből 300 ezer forintot biztosított Ménesi Imre képviselő a Somogyi-könyvtár rókusi fiókkönyvtárának a bibliotéka fejlesztésére. A támogatásból új számítógépet és sötétítő szalagfüggönyöket vásároltak.

Újabb gyanúsított a Mars téri nyomozás ügyében

Újabb gyanúsított a Mars téri nyomozás ügyében

Egy új gyanúsítottja van a Mars téri piac 2010 és 2014 közötti gazdálkodása ügyében folyó nyomozásnak. A vizsgálat során a bíróság már korábban elrendelte az egyik volt vezető vagyonának és bankszámláinak a zárolását.

Jó hangulatú családi nap a Puskás utcábanFotógalériával

Jó hangulatú családi nap a Puskás utcában

Gyönyörű napsütés, kellemes idő, finom pörkölt és különféle programok várták a Puskás utcai játszótérre szervezett családi nap résztvevői szombat délelőtt. Idén is több százan látogattak ki a rendezvényre.

Ménesi Imre: Zárolták Erdei Péter vagyonát!Fotógalériával

Ménesi Imre: Zárolták Erdei Péter vagyonát!

Zárolták az egykori piacvezető, Erdei Péter ingóságait, ingatlanait és bankszámláit a Gyulai Járási Bíróság határozata alapján. Ezt Ménesi Imre önkormányzati képviselő jelentette be a Mars téri piac bejáratánál.

Még mindig nyomoznak a játszótér mutyi ügyében

Még mindig nyomoznak a játszótér mutyi ügyében

szeged tv tartalom Már három éve tart a nyomozás az Európai Unió pénzéből megépített, többszörösen túlárazott játszótér ügyében, amely a Szegedi Vadaspark területén van. A három gyanúsított közül ketten még most is előzetes letartóztatásban vannak. A játszótér átadó ünnepségén a Fidesz korábbi szegedi elnöke mintaértékűnek nevezte a negyedmilliárdos beruházást. (videóval)

Napsütéses Családi nap a panelházak közöttFotógalériával

Napsütéses Családi nap a panelházak között

Az időjárás is kegyeibe fogadta a szervezőket szombaton, gyönyörű napsütés plusz zene, gyermekprogramok és finom pörkölt fogadta a kilátogatókat a Puskás utcai játszótéren a Ménesi Imre képviselő által szervezett Családi Napon.

Utak újulnak meg lakossági segítséggel

Utak újulnak meg lakossági segítséggel

Ideiglenes menetrend módosításokról, valamint az út és járda rekonstrukciós keret felhasználásáról is döntött csütörtök reggeli ülésén a városüzemeltetési, fejlesztési és környezetvédelmi bizottság.

A családokat várták az Újrókusi gyermeknapraFotógalériával

A családokat várták az Újrókusi gyermeknapra

Szeged önkormányzati képviselői szinte minden városrészben megrendezték idén is a gyermeknapot. Újrókuson szombaton már tizedik alkalommal várták vidám családi programokkal a legkisebbeket és szüleiket. A jubileumi rendezvényt Botka László polgármester is meglátogatta.

Korábbi híreink

Ménesi: a Fidesz adja vissza a szegediek 200 millióját!

Ménesi: a Fidesz adja vissza a szegediek 200 millióját!

A Fidesz szegedi székháza előtt tartott sajtótájékoztatót Ménesi Imre, a szocialisták önkormányzati képviselője arról a botrányt kavart ügyről, mely kapcsán nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettével, valamint különösen nagy értékre elkövetett pénzmosás bűntettével gyanúsított meg három személyt az ügyészség.

Előzetesben a Vadasparki játszótérmutyi érintettjei

Előzetesben a Vadasparki játszótérmutyi érintettjei

A Szegedi Vadasparkban egy külsős cég uniós forrásokat felhasználva, papíron egy 260 millió forintos beruházást valósított meg, amely végül az összeg töredékéből épült meg. A nyilvánvaló csalás miatt nyomozás indult, az ügyben több fideszes kötődésű személy is érintett.

Döntöttek a felújítandó utakról

Döntöttek a felújítandó utakról

szeged tv tartalomVárosszerte összesen 11 utca, illetve utcaszakasz úttest-felújítását tervezi az önkormányzat. Ezek helyéről már döntöttek, és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása után, várhatóan a nyáron kezdődhetnek meg a munkálatok. A felújítandók között van elhasználódott belvárosi úttest, és baktói, valamint rókusi és újszegedi utca is.

Családi nap virággal és kóstolóval a Búvár tónál

Családi nap virággal és kóstolóval a Búvár tónál

A hagyományoknak megfelelően gyerekprogramokkal, disznótoros kóstolóval, a hölgyeket pedig virággal várták vasárnap délelőtt a Búvár tó mellett szervezett családi napra. Az eseményt Ménesi Imre önkormányzati képviselő szervezte és részt vett rajta Szabó Sándor országgyűlési képviselő is.

Jókedvű családi nap a panelházak között

Jókedvű családi nap a panelházak között

Számos színes program és bográcsban főtt marhapörkölt is várta a Puskás utcai játszótér mellett a Ménesi Imre képviselő által szervezett Családi Napra kilátogató rókusiakat.

Kérdezzen Ön is képviselőjétől!

Kérdezzen Ön is képviselőjétől!

Hétfőn este 6 órától újra jelentkezik a Városi Televízióban a Közérzet című magazinműsor, amelyben önkormányzati képviselőket kérdeznek a választókerületüket érintő témákról. A műsor két vendége Ménesi Imre és Kozma József lesz.

Jubileumi gyermeknap a Búvár-tónál

Jubileumi gyermeknap a Búvár-tónál

Idén 10. alkalommal szervezte meg a Búvár-tó melletti füves területre a Gyermeknapot Ménesi Imre önkormányzati képviselő. A jó időnek köszönhetően több százan látogattak most is ki a rendezvényre.

Nőnapi családi nap a Búvár tónál

Nőnapi családi nap a Búvár tónál

Színes programokkal, finom disznótoros ételekkel és a hölgyeket virággal várták a Búvár tó mellett szervezett nőnapi rendezvényre érkezőket. Az eseményt Ménesi Imre önkormányzati képviselő szervezte és részt vett rajta Szabó Sándor országgyűlési képviselő is.

Ménesi Imre: 100 milliót talicskáztak ki a piacról

Ménesi Imre: 100 milliót talicskáztak ki a piacról

Büntetőfeljelentést tesz a Szegedi Vásár és Piacigazgatóság vezetése, mert 2010 és 2014 között a Fidesz-Jobbik által kinevezett cégvezetés a szerződések és számlák tanulsága szerint több mint 100 millió forinttal károsították meg a szegedi adófizetőket. Többek között trükkös szerződésekkel játszották át magánzsebekbe a piac nyereségét, de az igazgató saját tandíját is a cég pénzéből fizette ki – mondta el sajtótájékoztatón Ménesi Imre a felügyelőbizottság elnöke.

Rókuson is járt a Télapó szombat délután

Rókuson is járt a Télapó szombat délután

A szemerkélő eső ellenére is nagyon sok gyerek és szüleik várták izgatottan a Télapót szombat délután a Rókusi körút és a Szatymazi utca sarkán. A hagyományos rendezvényen a környék gyerekei vehettek át ajándékcsomagot a lovas kocsin érkező Mikulástól.

Archívum